- 24 Kasım 2023
- 1.376
- 384
- 43
- Konu Sahibi morciveert
-
Katılıyorum…Bu tarz konularin her zaman esler arasinda kalmasi taraftariyim.ne kadar iyi olursa olsun 3.kisiye ben sahsen anlatmam anlatmadim da
Ped istemiştim dolaptan al demişti. Baktım orda duruyorlardı.Katılıyorum…
Hem testleri nasıl gördünüz ulu orta yerde miydi?
Bİlmem, bahsetmemesini anlarım. Ama yok yok bize bir cocuk yeter istemem diyip o testleri görünce değişik geldi sadece.Neden bahsetsin?
O testler hamile kalmamak içinde kullanılıyorBİlmem, bahsetmemesini anlarım. Ama yok yok bize bir cocuk yeter istemem diyip o testleri görünce değişik geldi sadece.
Sadece eşimle ben biliyoruz suan. Aslında ben de böyle düşünüyorum ama doktora gitmek için arabalarını alıyoruz onlardan o zaman sormustu ne icin gidiyorsun doktora diye, kendisini sevdiğim için paylaşmayı düşünmüştüm bende ama bu olaydan sonra vazgectim açıkcasıBu tarz konularin her zaman esler arasinda kalmasi taraftariyim.ne kadar iyi olursa olsun 3.kisiye ben sahsen anlatmam anlatmadim da
Bahsetmek zorunda değilBİlmem, bahsetmemesini anlarım. Ama yok yok bize bir cocuk yeter istemem diyip o testleri görünce değişik geldi sadece.
Ped istemiştim dolaptan al demişti. Baktım orda duruyorlardı.
Paylaşmak isterse paylaşırdı herhalde diye düşünüyorum belki de sizde samimiyetiniz olduğu için paylaşmamasını garipsiyorsunuz ama en iyisi bu konuyu açmamak kendisine
bana ne zaman yumurtladıgını anlatsın gibi bir sey söylemedim. demek sitediğim en azından evet biizmde düşüncemiz var diyebilir. durduk yere değil, konusu geçince en azından. böyle yalancı durumuna düşürüyor kendisiniBöyle her şeye karışan insanlar yüzünden sakliyor insanlar zaten. Kendi işinize bakın, size ne görümcenin ne zaman yumurtlayip ne zaman seviseceginden?
Bİlmem, bahsetmemesini anlarım. Ama yok yok bize bir cocuk yeter istemem diyip o testleri görünce değişik geldi sadece.
Yalancı duruma düşmüyorda, siz sizi ilgilendirmeyen konulara burnunu sokan meraklı teyzeler gibi gözüküyorsunuz.bana ne zaman yumurtladıgını anlatsın gibi bir sey söylemedim. demek sitediğim en azından evet biizmde düşüncemiz var diyebilir. durduk yere değil, konusu geçince en azından. böyle yalancı durumuna düşürüyor kendisini
yani demek istediğim ben kendisine paylaşmak için çekinmezdim, ilk çocugunun zorluklarla olduğunu biliyorum. o süreci konusuyoruz mesela
Oldu pasa her seyi anlatmak zorunda mı bu kadın? Yalancı duruma değil eşiyle arasında kalmasını istiyor demek ki.bana ne zaman yumurtladıgını anlatsın gibi bir sey söylemedim. demek sitediğim en azından evet biizmde düşüncemiz var diyebilir. durduk yere değil, konusu geçince en azından. böyle yalancı durumuna düşürüyor kendisini
bir şeye burnumu sokmadım. doğru mu okudunuz yazılanları acaba? ben samimiyetimizden dolayı paylaşabileceğini düşündüm sadece.Yalancı duruma düşmüyorda, siz sizi ilgilendirmeyen konulara burnunu sokan meraklı teyzeler gibi gözüküyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?