- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Şimdi buradaki arkadaşlara göre senin yengenin de hiçbir kötü niyeti yok! Kadın çok medenice bir soru sormuş "kapanacak misin?"diye bir soru sormuş..kendince doğru olan bir şeyi iyi niyetlice senle paylaşmak istemiş .. Ya zaten gelip seni zorla kapandıracak hali mi var?Çok saçma ve abartılı bir tepki donup kalmanHanımlar hani demişsiniz ya samimi olmasa yazamazdi ben size örnek vereyim eşimle sevgiliyken yengesi beni arayıp kapanacak misin diye sordu benle daha önce iletişim kurmayan bir kadın ilkinde gerçekten tecrübesizlikten cevap veremedim. Düşünmüyorum dedim o an sadece. Yani hiç kimse benimle ilgili böyle özel bir konuyaa müdahil olma cesareti gostermemisti o ana kadar . Yani anlayacağınız insanlar yerini bazen hiç bilemiyor. Kendini bir b.. zannederek her soruyu sorabilecegini düşünüyor . O yüzden şaşırmayın
Abla sen kimin görümcesisin allah askına bütün konularda görümceleri korumaya geçmişsin
Çocuk olduktan sonra çalışma da dedilerŞimdi buradaki arkadaşlara göre senin yengenin de hiçbir kötü niyeti yok! Kadın çok medenice bir soru sormuş "kapanacak misin?"diye bir soru sormuş..kendince doğru olan bir şeyi iyi niyetlice senle paylaşmak istemiş .. Ya zaten gelip seni zorla kapandıracak hali mi var?Çok saçma ve abartılı bir tepki donup kalmanHa beğenmiyorsan da nişanlından ayrılabilirsin sonuçta yenge kendini değiştirecek değil ya..hem o kadarcık da aranızda samimiyet olmuştur ama şimdi. Bu mahalle baskısı denilen şey değil.. bu kişisel alana müdahale değil.. bu sınırını bilmezlik hiç değil.Kişisel alana müdahale için yengenin hatta belki evinizin eşyasını almak zorunda kalan eş ailesinin size "çalışmayı düşünüyor musun?" sorusunu sorması gerekirdi !! Mesela o çok fena..kabul edilemez birşey olurdu
Herkes inanılmaz derecede çifte standart mı yapıyor yoksa bana mı öyle geliyor… başka bir konuda da gördüm şimdi yani inşallah benim çevremden kadınlar değildir onlarŞimdi buradaki arkadaşlara göre senin yengenin de hiçbir kötü niyeti yok! Kadın çok medenice bir soru sormuş "kapanacak misin?"diye bir soru sormuş..kendince doğru olan bir şeyi iyi niyetlice senle paylaşmak istemiş .. Ya zaten gelip seni zorla kapandıracak hali mi var?Çok saçma ve abartılı bir tepki donup kalmanHa beğenmiyorsan da nişanlından ayrılabilirsin sonuçta yenge kendini değiştirecek değil ya..hem o kadarcık da aranızda samimiyet olmuştur ama şimdi. Bu mahalle baskısı denilen şey değil.. bu kişisel alana müdahale değil.. bu sınırını bilmezlik hiç değil.Kişisel alana müdahale için yengenin hatta belki evinizin eşyasını almak zorunda kalan eş ailesinin size "çalışmayı düşünüyor musun?" sorusunu sorması gerekirdi !! Mesela o çok fena..kabul edilemez birşey olurdu
Görümcenin konuyu okumasından korkmuşsun ya, inşallah görümce şu mesajını görür. Nişanlına da iletir bir güzel.Enişteyle gelip uygulamalı gösterirsiniz yazacaktım geri dçnüşü olmayan bir yola girmek iatemedim o yizden sadece tamam diyebildim
Abla sen kimin görümcesisin allah askına bütün konularda görümceleri korumaya geçmişsin
Anlıyorum ama o gece ile ilgili gerekli dini bilgilere ulaşamayacak bir devirde değiliz yine de mahrem olmuş benceYalnız ilk gece ilişki nasıl olmalı değil mesaj içeriği, kılınacak namaz yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?