Görümcemi Örümcekmi

prenssevgilisi

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
2.062
15
318
36
Almanya
yaaa kizlar....cok aradim durdum baska bir bölüm bulamadim bunu acmak icin... eger yanlissa tasinirim nolcek

simdi söyle bir durum var 5 yildir cok düzeyli ciddi bir iliskim var Allahima bin sükür...bu yil nisan seneye dügün Allah nasip ederse...

söyle bir durum var bugün birsey farkettim ve size bunun normal olup olmadigini sormak istedim

sevgilim kisa dönem asker ilk zamanlar arayamiyordu sürekli

iki ablasi bi abisi var (bir ablasiyla konusmuyor)

bi ablasini bi beni ariyordu....e hergün ikimizide arayamayacagi icin biz ilk iki ay hemen hemen haftada 3-4 kez telefonda konusmaya basladik(daha önce tanismadim istemedim nedense aileler tanisinca tanisiriz dedim gicikmiyim neyim)

beni hergün arayip bir gün aramasa ablasini aradigini ögrensem kil oluyordum kiskaniyordum biraz biraz....ama amaaan sacmaliyorsun diyordumm

simdi askimin telefonu var hemen hemen hergün irtibattayiz sükür ablasini bi daha ne aradim ne sordum:76: ama erkek arkadasim benim ablama sürekli mesajlar ceker falan ben yapmam yapamiyorum (gecenlerdede sey dedi ay ablana mesaj cekim sogumasin aramiz diye bana tas geldi ama anlamamis numarasi yaptm)

bugün carsi iznimiz vardi beni sabah uyandirdi hadi askim gel netteyim diye aa geliyorum dedim oda bana acele etme bugün ablamida cagirdim onada kamera acicam biraz dedi ayyyyy bunu diyen senmisiin nasil kilim nasil kilim anlatamam(haksizlik ettigimi bende biliyorum 4,5 aydir her haftasonu sadece benimle görüsüyor nette)

neyse gectim pc basina surat mahkeme duvari benim konusuyoruz öyle havadan sudan daha kamera acmadik bana demezmi askim kiskanirmis amanda amann Aman Allahimmm bendemi sirret bir gelin olucam düsücnesi sardi beni acaba hakikaten böyle bir psikoloji mi var ya anlamadim gitti pamuk gibi bir insanim ben halbuki

buarada sevgilimin anneside vefat etti hani bi görümce var muhatabim ve onada (daha dogru dürüst tanimadan kiskanclik besliyorum gibi hani eminde degilim kiskanip kiskanmadigimi komik bir durum)

erkek arkadaşınız annesi olmadığı için ablasını arıyor.üstelik annesi olsa hergün arardı.neyine kıskandın ki

görümcenin bir örümcekliğini göremedim ben canım..
şimdiden bu tavırlara bürünürseniz ilerde istenyemen gelin olursunuz..bence biraz daha makul yaklasın..
tabiki ablası tabiki görüsecek.. sen sevgilin için aileni silebirmisin hiç

arkadaslar ben bugün sadece kendimdeki bu sacma davranisi farkettim paylastimm hani daha tanimadan böyle yaparsam cadaloz gelin olurum diye sorun falan yok paylasim sadece

Bu görümce burada diğer anlatılanların yanında bir melek... Nesi varki anlayamadım.

Bu davranışı farkettim demişsin de başlık neden görümce örümcek??ARranızda birşey geçmemiş ki.
Ama senin kendine dürüst olman güzel.Ayrıca anneside ölmüşse şimdi birbi,rlerine çok bağlıdırlar.Askerdeyken ablasına kamera açması araması çok çok normall...

görümce mi örümcek mi diyince bende büyük olaylar var sandım.Kızın bişey yaptığı da yok üstelik anneleri de yokmuş..Ben tavrınızı yanlış buldum açıkcası.Benimde kardeşim askerde ve deli gibi özlüyorum onu kız arkadaşı da var ama ben ne onunla konustum ne görüştüm beni kıskandığını da sanmam ben ablayım o sevgili..Üstelik erkek arkadaşınızda size değer veriyor anlaşılan bence böyle bir tavırla sadece onu kendinizden soğutursunuz kanaatimce.Diğer ablasıyla da görüşmüyorsa o ablası onun annesi yerindedir bence yapmayın böyle şeyler daha tanışmadan kendinizi şartlamayın..

yok ben normaldede zaten aradinmi onlari ara ihmal etme babani ara falan derim ama bugünkü sebepsiz kiskancligima paylasimsizligima anlam veremedimm

basligima baska birsey bulamadimm

arkadaslar ben bugün sadece kendimdeki bu sacma davranisi farkettim paylastimm hani daha tanimadan böyle yaparsam cadaloz gelin olurum diye sorun falan yok paylasim sadece

bunu farkedebilmen iyi kalpli olduğunu gösteriyor
ama insan ister istemez bazen bu tür düşüncelere kapılabiliyor
korkma sorun olmaz evlenince
ama yine de bazen herkesi mutlu edemiyorsun
bazen senden kaynaklanan küçük şeylerden bazen başkalarını yargılamaktan kötü olabiliyorsun
seninki sadece tatlı bir kıskançlık bundan dolayı istenmeyen gelin olunmaz herhalde

buaradaki fena hikayeleri okuyunca kendimi bir an icin o kötü gelinlerden hissettimm

cok sagol paylasimimi anladigin iciin biraz karisik yazmisim ya anlasilmadim ya yanlis anlasildimm:44:

Senin tepkin normal canım.Kimisi kıskanır daha görmeden,kimisi de görmediği halde kardeşim diye bağrına basar.Yapı meselesi bu.Sevdiğin yalnız seninle ilgilensin istiyorsun biraz egoistsin bu konuda ama buda sevdiğinden kaynaklanıyor.Biraz tahammül etmen gerekir canım,sonuçta anne yerine ablayı koymuş,oda kardeşini merak eder,özler.Mutluluklar dilerim

Bence sen kıskandığın için otomatik olarak ön yargı oluşmuş...:)) Ablasının kötü bir tarafını görsen bile sen onun iyi yönlerinden tanımaya çalış iyi yönlerinden baktığın zaman ileride çıkacak sorunlarada ( ki çıkmaz umarım ) şimdiden önlemini almış olursun sen her zaman iyi ol....Sevgiyle kal....:)

sanırım anladım ben ne demeye çalıştığını.bu durum hiç normal değil.
abimin eski(inşallah eski ben ayrıldılar diye biliyorum ama) kızarkadaşında da vardı benzer durum.abimle dışarı çay içmeye çıktık geldik kızda surat bi karış,düpedüz kıskandı sonra bana bir sürü laf sokmaya çalışmalar falan.ondan sonra bende tavır koydum ona bende kıskandım tabi haliyle.çünkü evlenince bizden koparmasını istemedim abimi.ki evlenseydi böyle olacağına eminim.konuşmuyorum artık onunla,abim de ayrıldım diyor ama inşallah doğrudur.hasetlikten nefret ediyorum çünkü.

ben eşimin kızkardeşini kıskanmam,benden de fazla sevsin umurumda da olmaz.ailemin içine abimi benden kıskanacak bir insanın girmesine tahammülüm yok.bu görümcelikse,sonuna kadar görümceyim

sagol canim benimmmm....

ama kendisi alistirdi beni böyleee ama dizginlemeliyim kendimi haklisiinnn sonucta onlar benimde ailem olacakk :81:

Sen ablasından bile kıskanıyorsun ilerde çok sorun olur bu kıskançlık.

Bence bu duygunu yenmelisin hemen.Sana çok zarar verir.Hem görümceni tanımadın henüz.Tanışmadın etmedin.

Ayrıca sevgilinin annesi yok ablasını araması çok normal.Annesi yerine koyuyor ablasını.Anlayışlı ol.Yoksa ilerde anlaşamazsın tatlım.:26:

İmzamı attım canımmm

ayyyy ben öyle deiglimdir insallaaaah...

yaa biz telefonda falan cok cicili bicili konusuruz beni cok sevdiginide hissediyorum görümcenin

utandim bugünkü minik kiskanmam dan:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…