- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
Bu davranışı farkettim demişsin de başlık neden görümce örümcek??ARranızda birşey geçmemiş ki.
Ama senin kendine dürüst olman güzel.Ayrıca anneside ölmüşse şimdi birbi,rlerine çok bağlıdırlar.Askerdeyken ablasına kamera açması araması çok çok normall...
arkadaslar ben bugün sadece kendimdeki bu sacma davranisi farkettim paylastimm hani daha tanimadan böyle yaparsam cadaloz gelin olurum diyesorun falan yok paylasim sadece
bunu farkedebilmen iyi kalpli olduğunu gösteriyor
ama insan ister istemez bazen bu tür düşüncelere kapılabiliyor
korkma sorun olmaz evlenince
ama yine de bazen herkesi mutlu edemiyorsun
bazen senden kaynaklanan küçük şeylerden bazen başkalarını yargılamaktan kötü olabiliyorsun
seninki sadece tatlı bir kıskançlık bundan dolayı istenmeyen gelin olunmaz herhalde
Bu davranışı farkettim demişsin de başlık neden görümce örümcek??ARranızda birşey geçmemiş ki.
Ama senin kendine dürüst olman güzel.Ayrıca anneside ölmüşse şimdi birbi,rlerine çok bağlıdırlar.Askerdeyken ablasına kamera açması araması çok çok normall...
Senin tepkin normal canım.Kimisi kıskanır daha görmeden,kimisi de görmediği halde kardeşim diye bağrına basar.Yapı meselesi bu.Sevdiğin yalnız seninle ilgilensin istiyorsun biraz egoistsin bu konuda ama buda sevdiğinden kaynaklanıyor.Biraz tahammül etmen gerekir canım,sonuçta anne yerine ablayı koymuş,oda kardeşini merak eder,özler.Mutluluklar dilerim
sanırım anladım ben ne demeye çalıştığını.bu durum hiç normal değil.
abimin eski(inşallah eski ben ayrıldılar diye biliyorum ama) kızarkadaşında da vardı benzer durum.abimle dışarı çay içmeye çıktık geldik kızda surat bi karış,düpedüz kıskandı sonra bana bir sürü laf sokmaya çalışmalar falan.ondan sonra bende tavır koydum ona bende kıskandım tabi haliyle.çünkü evlenince bizden koparmasını istemedim abimi.ki evlenseydi böyle olacağına eminim.konuşmuyorum artık onunla,abim de ayrıldım diyor ama inşallah doğrudur.hasetlikten nefret ediyorum çünkü.
ben eşimin kızkardeşini kıskanmam,benden de fazla sevsin umurumda da olmaz.ailemin içine abimi benden kıskanacak bir insanın girmesine tahammülüm yok.bu görümcelikse,sonuna kadar görümceyim
sanırım anladım ben ne demeye çalıştığını.bu durum hiç normal değil.
abimin eski(inşallah eski ben ayrıldılar diye biliyorum ama) kızarkadaşında da vardı benzer durum.abimle dışarı çay içmeye çıktık geldik kızda surat bi karış,düpedüz kıskandı sonra bana bir sürü laf sokmaya çalışmalar falan.ondan sonra bende tavır koydum ona bende kıskandım tabi haliyle.çünkü evlenince bizden koparmasını istemedim abimi.ki evlenseydi böyle olacağına eminim.konuşmuyorum artık onunla,abim de ayrıldım diyor ama inşallah doğrudur.hasetlikten nefret ediyorum çünkü.
ben eşimin kızkardeşini kıskanmam,benden de fazla sevsin umurumda da olmaz.ailemin içine abimi benden kıskanacak bir insanın girmesine tahammülüm yok.bu görümcelikse,sonuna kadar görümceyim
valla ben solicek birsey bulamadim ,cunki ortada bisey yok,hersey normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?