- 12 Ağustos 2025
- 44
- -51
- 1
- 25
Arkadaşlar kimisine tuhaf gelir kimisine normal gelir bilmiyorum. Ben ciddi anlamda görümcemi sevemiyorum. Benden yaşça küçük daha 19 yaşında. Sevmeyi denedim çevremde sen ablasısın onun sen ona öğret doğru yolu dediler. Ama yok arkadaşlar olmuyor. Kahve içmeye çağırdım sohbet etmeye çalıştım olmuyor. Baktığınız zaman bana karşı hiç bişeyi yok gerçekten çok saygılı annesi bişey söylese yapmıyor ama beni dinliyor. Ben kaynanamı çok seviyorum her akşam ya o bende ya ben ondayım. Ama görümceme tahammülüm kalmadı. Görmek bile istemiyorum. Nasıl anlatılır her haraketi batıyor olayı varya tam olarak onu yaşıyorum. Oraya gitmek istemiyorum ama kaynanamla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz arkadaşım gibi gitmeden de duramıyorum. Görümcem çok boş konuşuyor haraketleri falan bi tuhaf bunu tek fark eden bende değilim yıllar önce bunun için hastaneye de gidilmiş ama doktor normal demiş. Ben bunu aşar mıyım yoksa böyle devammı eder. Yada nasıl aşarım bu durumu tavsiyelerinizi bekliyorum illa ki bu kadar kadın arasında yaşayan vardır diye düşünüyorum