Görümcemin arkamdan konuşmalarını duydum

Eşin arkanda olduğu sürece konuşup durabilirler, zaten sadece konuşup konuşup dururlar :)

Sen yine de saygını bozma görüştüğünüzde, eşin herşeye rağmen onlara saygıda kusur etmediğini gördükçe senin daha çok arkanda durur. He tabi demiyorum ki sana hakaret ettiklerinde sus otur, gereken cevabı saygı çerçevesinde yapıştır gitsin :)

Bu kayınvalideleri görümceleri anlamıyorum gerçekten, ben de görümceyim abim eşiyle mutlu olduğu sürece ben daha çok mutlu oluyorum. Eksiğini görsem de görmemezlikten geliyorum, aman abim huzurlu olsun yeter diyorum. Her zaman güleryüzlü davranıyorum. Herkes böyle bakabilse hiç sorun kalmıcak zaten

Ya zaten eşim için ağzımı açmıyorum onlara. Tepesine çıkmış gibi olmak istemiyorum o Zaten beni ezdirmiyor Allah razı olsun. Ama bıktım bunlardan. Allah herkese senin gibi görümce nasip etsin o zaman canım:)

Benim kocam görüşmeyi kendisi tercih etmiyor. Ben anneme de kalmaya gidiyorum, eşimin boş zamanları oluyor gayet annesini ablasını görebilir kendi tercih etmiyor. Sanki ben eşime onları görmeyeceksin diyorum ben uzaklaştırıyorum. Öyle davranıyorlar.

Öyle düşünürler tabi. Biz de geçtik bunlardan ben de böyle şeylerle karşılaştım ama kafama takmadım tam tersi ben git diyordum o gitmiyordu. Zaman geçecek ve kendisi gitmeye başlicak zaten. Üzme kendini sende :)

İki kardeş kavga etmiş işte olur öyle. Zaten kadın size çok muhabbeti olmadığını belirtmiş, siz de ona aman aman bayılmıyorsunuz. Sanki çok yakınmışsınız hep yüzünüze gülüyormuşta arkanızdan söylediklerini duyunca şoke olup kırılmışsınız gibi yapmanın anlamı yok.

Aglama istedikleri bu zaten esin hala ordaysa ara tesekkur et duydugunu soylesin onlara.
Eşim geldiğinde konuşmayı tercih ediyorum. Zaten kavga ettiler yangına körükle gitmeye gerek Yok. Geldiğinde konuşucam ama. Şimdi ararsam olaylar büyür.

Öyle düşünürler tabi. Biz de geçtik bunlardan ben de böyle şeylerle karşılaştım ama kafama takmadım tam tersi ben git diyordum o gitmiyordu. Zaman geçecek ve kendisi gitmeye başlicak zaten. Üzme kendini sende :)
aynen öyle.. karışmıyorum. Adımız gelin ya ondan böyle oluyor herhalde..

İki kardeş kavga etmiş işte olur öyle. Zaten kadın size çok muhabbeti olmadığını belirtmiş, siz de ona aman aman bayılmıyorsunuz. Sanki çok yakınmışsınız hep yüzünüze gülüyormuşta arkanızdan söylediklerini duyunca şoke olup kırılmışsınız gibi yapmanın anlamı yok.

Bir fark var ama... ben hiç saygımı bozmadım. Benden hoşlanmayabilir ama ne kadar kabul etmese de kardeşinin karısıyım ve yeğeninin annesiyim. Bana saygılı olmak zorunda. Eşim yemeğe kalmıcam duygu tek basına yemez diyor, yemezse yemesin cehennemin dibinde yesin bosver diyor.

Adımı da alıngan koydular. Kayınvalidem öyle diyor her fırsatta. Böyle şakalar yapıyor. Ben alıngan değilim, insanlara karşı saygımı korurum hep ve bunu da beklerim karşıdan. Herkese her şaka yapılmaz dedim. Başka bisey yapamıyorum. Bana bin türlü laf sokuyorlar. Kocama da mesaj atıyorlar seni de karını da çok seviyoruz canlarım, ne zaman geleceksiniz diye

Super onlar bak ne kadar polıtık sen de polıtık ol esının yanında onlara guşeryuz goster dısında da ne ara ne sor. Kım neyı nasıl hakedıyorsa oyle davranacaksın su hayatta

Mümkünse üzülme hatta aç bi erik dalı sın ses oyna ah benimkide birgün benim arkamda olaydı bir karım diyeydi çikolata dagıtırım cocuklara bide aglıyosun ya arkadasım, sakın ha o kocaya dört kolla sarıl kimse ailesini atmaz ama o şuan gelip sen niye niye ablamla öle konuşuyorsun diye üstüne yürüyebilirdi (benimki gibi) anlamadan dinlemeden üzüldügün sey benim mutlulugum yada bir cok kişinin

Merhaba hanımlar.
1 aydır görümcemle görüşmüyorum. Bana soğuk davranıyordu evimi annemin Yakınına taşıdım diye... En son kahve içmeye davet ettim. Abla dedim bak siz de iki kardeşsiniz biz de, çocuğumun bi teyzesi bi halası var. Ben isterim ki aramız hep iyi olsun. Hep yakın olalım. Ben sizlere hiç saygısızlık yapmadım. Bana dediği laf, ben akraba da olsak fazla yakınlıktan hoşlanmıyorum oldu.. ben de bozuldum doğal olarak Peki dedim kapattık konuyu. Eşime anlatınca o da ablasını aradı tartıştılar. Benim karımı aramayın sormayın Duygu hassas bi kız dedi. Allah biliyor ben eşime ablasını arayıp tartışmasın diye yalvardım. Eşim pek fazla gitmek istemiyor ailesinin yanına. Kayınvalidem bundan beni sorumlu tuttu. Onunla da konuştum. Sözde kızıyla bir tutuyor beni ama bir sürü laf soktu bunları da önemsemedim. Bugün eşim annesine uğradı. Ben de eşimi aramıştım akşam annemlere geçicem yemeğe diye o annesinde diye... eşim de ben eve geçicem dedi tamam dedim. Eşim telefon kapandı sandı ben hala biseyler anlatıyorum. Görümcem o sırada yemeğe kalsana falan diyor eşime. Eşim de duyguyla yeriz yemeği, o tek basına yemek yemiyo deyince görümcem başladı yemezse yemesin diye ardından hakaretler falan. Sonra kavga etmeye başladılar ben de telefonu kapattım. Sinirimden ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şoktayım. Paylaşmak istedim sizinle. Telefondan yazıyorum umarım anlaşılır şekilde ifade edebilmişimdir. Nasıl hareket edeyim bundan sonra?
dua etki ne güzel esin var bizimkiler es diye kolumuzda bosa gezdiriyoz karakter cok onemli cok sanslısın

Merhaba hanımlar.
1 aydır görümcemle görüşmüyorum. Bana soğuk davranıyordu evimi annemin Yakınına taşıdım diye... En son kahve içmeye davet ettim. Abla dedim bak siz de iki kardeşsiniz biz de, çocuğumun bi teyzesi bi halası var. Ben isterim ki aramız hep iyi olsun. Hep yakın olalım. Ben sizlere hiç saygısızlık yapmadım. Bana dediği laf, ben akraba da olsak fazla yakınlıktan hoşlanmıyorum oldu.. ben de bozuldum doğal olarak Peki dedim kapattık konuyu. Eşime anlatınca o da ablasını aradı tartıştılar. Benim karımı aramayın sormayın Duygu hassas bi kız dedi. Allah biliyor ben eşime ablasını arayıp tartışmasın diye yalvardım. Eşim pek fazla gitmek istemiyor ailesinin yanına. Kayınvalidem bundan beni sorumlu tuttu. Onunla da konuştum. Sözde kızıyla bir tutuyor beni ama bir sürü laf soktu bunları da önemsemedim. Bugün eşim annesine uğradı. Ben de eşimi aramıştım akşam annemlere geçicem yemeğe diye o annesinde diye... eşim de ben eve geçicem dedi tamam dedim. Eşim telefon kapandı sandı ben hala biseyler anlatıyorum. Görümcem o sırada yemeğe kalsana falan diyor eşime. Eşim de duyguyla yeriz yemeği, o tek basına yemek yemiyo deyince görümcem başladı yemezse yemesin diye ardından hakaretler falan. Sonra kavga etmeye başladılar ben de telefonu kapattım. Sinirimden ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şoktayım. Paylaşmak istedim sizinle. Telefondan yazıyorum umarım anlaşılır şekilde ifade edebilmişimdir. Nasıl hareket edeyim bundan sonra?
Belli ki eşin kardeşini çok iyi tanıyor o yüzden kim haklı kim haksız ayırt edebiliyor takma kafana konusunu bile açma eşine bırak o kudursun...

Sizin onceki konularinizi biliyorum. Esinizden yakinip duruyordunuz. Sizin ben her seyi buyuten ve abartan bir kadin oldugunuzu dusunuyorum.Ve goruncenizin asla tek tarafli davranmadigini dusunuyorum .Bakalim esiniz daha ne kadar dayanacak.

Merhaba hanımlar.
Iyyy ne tuhaf görümce varmış. Bak canım hiç ağlayıp üzme kendini.Eşine duyduklarını anlat,üzüldüğünü bilsin.Eşinle de bunun yuzünden asla aranı açma.
Görünceye de onun istediği mesafeyi koy bırak o sana ulaşmaya çalışsın.

Eşime anlatınca o da ablasını aradı tartıştılar.

Eşin çok ilginç. Ben esime kardeşi hakkında ne söylersem soyleyim asla arayıp da benim için kavga etmez ortalığı karıştırmaz. Bazen çok sinirlenirim ama eşim sizin sorununuz beni ilgilendirmez der.

Kusura bakma ama kocanı kınıyorum. Ortalığı karıştırmış resmen.

Back
X