• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin bekarlığııııııııııııııı

arkadaşlar sozlum askere gıttı kısmetse seneye bu zamanlar geldıgınde evlenmek ıstıyoruz.ama bı görümcem var bekarr kaynanam sozlum askerden geldıgınde once onu vermek ıstıroum dedı sız bı sene daha bekeyın dıyo.kızımın onune gecmelerıne ızın vermem demıs oyle duydum zaten yarım askerde bekliyorum geldıgınde kavuşmak ıstıyoruzzz ıstese sımdıde evlenebıllır görümcem ama nıyetı yok ee bıde uzağa gıtcekk seneyede kayınperım para alçağı ıcın dugun yapma kolay olcak ama görümcem varrrr bız beklemek ıstemıyoruz 8 yıldır berBERIZ GITCEK GLECEK 10 YIL OLCAKKK napcamm bılmıyorumm sozlum konuscakkk ıkna olmasalar naparız blmyrum varmı böyle sorun yasayıpp cozennnn

o kadar beklemişsiniz bir sene daha bekleyin nolucak

ah be güzelim sidik yarışına döndürmeyin işi. varsa görümcenin isteyeni kardeşi döner dönmez yapsınlar sizinkini de sonraki 6 ayda yapsınlar olmaz mı? benle kardeşim arasında da 6 ay var evlilik olarak. ve onların bebekleri bizden önce oldu böyle şeylerde sıra falan gözetilmez ama bunun için de sıkılmanıza aileleri bunaltmanıza gerek yok. ha dersen ki görümcenin bişeyi yok ortada kim eşini bulduysa o evlenecek tabi ki. o kısmet bulamadı diye de sonsuza kadar bekleyecek haliniz yok.

sağolun arkadaşlar cevaplar ıcın gorumcemın var ıstedıgı ama kaynanam onun daha evlenmeye nıyetı yok gercı ama ben bekleyın once onu evlendıreyım demıstı oda bıraz rahat ınsan görümcem acele etmıyoo pekk ama ıstese sımdı evlenebılır yanıı ama kayınpederım seneye para alçak onu beklyıolar ozaman evlendırırız dıyolarr benım sözlümde hıc calısmadı daha aılesıne falan gelınce bısene calıs ondan sonra falan dıyoolar ancaa bı sene görümcem bekleyıversın napımm tamam yası var amaaaa daha 2 yıl once ıstedık soozzz otekı görümcem vardı sesetmedık oda 2yıl sozlu kaldı daha yenı evlendııı bıde benım kımsem yok abım falan hanı benım engelım yok ee ıstıyozdaa konuscaktıı sozlum ıkna etmeye cALIScam dıyooo umarım olur bız beklemeyık dıyoruzz ama ıkna olmasalar bılmıyorum aramızıda bozmk ıstemıyoruz dugun yapcak olan onlar cok ıyı k.p ıle kaynanmda tek sorun buu

Back
X