Sizi şimdilerde gerçekten sevdiğini mi düşünüyosunuz ?
Bi zaman sonra onunlada uğraşmaktan sıkılır,bırakır gibi görünüyor
ne kadar kolay evine yolla kendisini kocası evine yollasa bunlar kişisel gelişimini tamamlamamış insanlar kendilerinden pay biçip düşünemiyolar...
Allah sabır versin canım boyle insanlarla yuz yuze bakmak ne zordur...
ne kadar kolay evine yolla kendisini kocası evine yollasa bunlar kişisel gelişimini tamamlamamış insanlar kendilerinden pay biçip düşünemiyolar...
Allah sabır versin canım boyle insanlarla yuz yuze bakmak ne zordur...
aynen bu tip kişisel gelişimlerini tamamlamıyorlar bir de seni beni beğenmiorlar ...
yazık... yuva yıkmak nekadar günah..
ayrılınca eline ne geçicekmiş ki ??
sanki boşansa yeni gelin gelse onu sevecek mi ?
merhaba ben 5 yıllık evlıyım
eltım ıse 2,5 yıllık...
Evlendıgımden berı gorumcem benı hıc sevmedı,turlu ıgnelemelerle kalbımı kırdı...
Hatta bız 1 aylık evlıyken,eşıme demıskı
götur annesının evıne,hazır yenı ve cocuk yokken bosaması kolay olur...(bunu cok sonra esımden ogrendım )gel zaman gıt zaman benden ozur dıledı,bu soyledıgını de sordum ve kabul ettı...
Gerekcesı senı tanımıyordum ,yurumez dıye dusundum.
Neyse zaman gectı geldı kaynımın evlenme zamanı,ayy eltıme bır hazırlık bır bayılma bır heves.cok ıyıydıler.
Sonradan araları cok fena bozuldu kayınvalıde gorumce falan eltıme gıtmıyorlar bende gıtmıyorum eskı konularımı bılen az cok anlar nasıl bır kısılık (eltım yanı )&&&
ama 2 gun once eşımden bırsey duydum ve uzuldum yanı...eltı hanımı gram sevmem ama...
Görumcem kaynıma baskı yapıyormus,
hazır cocuk da yokken gonder sunu annesının evıne,hıcc cekme dıye...
Bu nasıl bır zıhnıyettır...ya gonderse bunun vebalını nasıl odeyecek...ustelık ınanclı bırı gorumcem...ama ahh dılının yaraları gecmedı bende daha ((
bunu duyunca uzuldum şahsen,tamam bızde sevmıyoruz eltımı ama eşımde bende kaynım mutlu olsun kardesler eslerı ıle gıdıp gelmesede olur dıyoruz...
Demem o kı,neden ınsanlar boyle?
Eger ayrılsalar gorumcemın elıne ne gececek...
Tamam cocukları yok ama,4 dusuk yaptı eltı hanım...onu sevmıyorum ama,kaynım ablasını dınlerse ne olacak,yazık degıl mı?
Görumceler neden ıstemıyor gelınlerı,anlamıs degılım...
Ha sımdı benımle arası gayet ıyı,yegenı ıcın ölur derecede bır hala.oglum 2 yasında geldıgınde oglum ıcın olur...ama sımdı zulum sırası eltıme geldı sanırım ((
amınnn arkadaslar sagolun
kendısı ıle ayrı sehırdeyız,lakın herzamankı gıbı yetısıyor herseye
kendısı evlı,3 cocugu var,kayınvaldesı ıle ayrı şehırde,yanı tayıncı bır aıle,
ne gorumce var ne kaynana,nede uzaktan uzaga laf sokan bırısı...hatta cok severlermıs kendısını eşı tarafı....
Bu arada 11 yıllık evlı,evlendı evlenelı kaynana yılın 6 8 ayı orada kzıyla yasıyor,3 cocugunu kaynana buyuttu...
Su andada artık kızında,ve temellı orda yaşayacak kayınvalıdem...
Gelınlerın yanı bızım annelerımız 2 gun kalsa etmedıgı lafı bırakmaz görumcem,ama ış kendıne gelınce çelişkıye bakarmısınız....
Ztn kaynımla da epey zaman kustuler,boyle bılmıs davrandıgı ıcın...
Eşımlede 2 kez uzun araları acıldı,yıne ben barıstırdım ablandır yazıktır dedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?