- 28 Ağustos 2024
- 194
- 39
- 18
- 33
- Konu Sahibi nefertiti00
Selamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım