• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin bu tavrından ne anlamalıyım

Konuşmayı şöyle düşündüm ben de sizin yanıanızda başka görünce leri kaynanaları öveyim ne hissedersin gibisinden saygısını takınsın sevip sevmemesi umrumda değil ama saygı denen bir şey var evet yüzüme bi şey denmedi ama her zaman yüze söyleniyormu ki hanımefendi 😊 bazısı kaçak dövüşür cesareti yoktur
Size yapılan saygısızlık yok hanımefendiciğim biri sizi övmedi diye saygısızlık yapmış olmuyor belki de övülecek bir tarafınız yoktur :) Buradan bakınca öyle anlaşılıyor da.
Sürdürürse gözdağı veririm falan demişsiniz bir de, içim daraldı okurken Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cidden.

Size yapılan saygısızlık yok hanımefendiciğim biri sizi övmedi diye saygısızlık yapmış olmuyor belki de övülecek bir tarafınız yoktur :) Buradan bakınca öyle anlaşılıyor da.
Sürdürürse gözdağı veririm falan demişsiniz bir de, içim daraldı okurken Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cidden.
Yaptıklarım bana kalsın Allah biliyor o yeter :)

Görümcenizle ne konuşacakasiniz size bir saygısızlık yapmamiş bir şey dememiş. O gelini neden övdün mü diyeceksiniz? Kimi öveceğimi beğeneceğimi sana mi sorcam dese ne cevap vereceksiniz? Kendinize güldürmeyin durup dururken.

Farz edelim ki görümceniz kötü niyetli sizi kıskandırmak için yapıyor ee düşmeyin o zaman tuzağına.

İyi de hanımefendi eşine söyleyecek bi mevzu yok ortada had bildirecek bi durum da yok durup dururken de vay efendim ona yaptın bana yapmadın demekte doğru değil
Durup dururken gelinimiz gelse bana böyle yapsa kim kime had bildiriyor derim o zamn ortalık yok yere karışır insanlara yanlış yönlendirme yapmayın ya yok eşine söyle yok bilmem ne diye
Kadın gorumcenin hareketinde art niyet aramış kendincede haklı.mesafe koy bilerek yapiyirsa kendisi haddini bildireyimmi demis gerekirse bildirin manasında yazdım.bir ortamda eğer abartıya kaçacak derecede biri ovuluyorsa kasıt vardir haddide bildirilir kavga demek değildir her zmaan had bildirmek

Görümcenizle ne konuşacakasiniz size bir saygısızlık yapmamiş bir şey dememiş. O gelini neden övdün mü diyeceksiniz? Kimi öveceğimi beğeneceğimi sana mi sorcam dese ne cevap vereceksiniz? Kendinize güldürmeyin durup dururken.

Farz edelim ki görümceniz kötü niyetli sizi kıskandırmak için yapıyor ee düşmeyin o zaman tuzağına.
Aynen öyle iki iki daha dört yani

Ama sürekli devam ederse nolacak ben de benim içimde kalacağına söyliyim göz dagı verıyım onun içinde kalsın bana bulaşmasın diye düşünüyorum
Size bulaşan yok ki, neyin gözdağını verip konuşacaksınız?
Gözdağı vermek ne ayrıca?
Şu laflarınızdan, denilenleri abarttığınız da çıkarılabilir.

Konunun sizin yaptıklarınızla ilgisi yok ki zaten, siz neden başkasıyla alakalı konuyu üzerinize çekmeye çalışıyorsunuz?
Çünkü nikahımın ilk günü yemeğe çıktık ve bu kız ağladı daha tanımıyoruz etmiyoruz ağladı masadan kalktı ablasıda abisi elden gidiyo ondan agladı dedi gülerek yani baştan beni kabullenememiş olabilir şuanki hareketini ona bağlıyorum ve 10 yıldır ben de görümceyim yengemle aramız çok iyidir yani aynı kulvardayız

Sizin dediğiniz gibi de düşündüm aslında baktılar benden tık yok keserler belki böyle olursa keserler mi sizce😅
Ya bakın sizin gözdağı gibi cümleleriniz falan hiç hoş değil hiç iyi niyetlide değil . Size suan bi zararı varmı yok sırf başkasını övdüler pahalı hediye aldılar die kendı kendınıze ortaya çıkacaksınız halbuki ortada bisey yook deli derler adama 😃

size göre yapıyor size karşı oynuyor olabilirler belki doğru düşünüyorsunuzdur ama ortaya çıksanız eliniz boş kalırsınız durduk yerde yıllarca unutulmaz artık lafı sözü. Bide konu başında aileyle bi sorunumuz yok sevilen bir gelinim yazmışsınız heycan aramayın kendınıze yani ne geçecek elinize aileyle aranızı açınca koca bir hiç , kiiii böyle ortada bisey yokken dikkat edin o çok korkulan eş size sıçramasın

ayrıca eşimden benden korkarlar falan bunlar çok itici kimse kimseden korkmaz herkes kendı ekmegını kazanıp yiyorsa böyle ağam paşam laflara gerek yok .

Bence görümce ile konuşmak olmaz.ben olsam eşime biraz bahsederdim rahatsız olduğum konuları.gorumceye de mesafe koyun.
Evli misiniz bilmiyorum ama böyle bi konuyla ben eşimin karşısına geçsem eşim bana direk derki

Sen bu akılla bu yaşa nasıl geldin , ben nasıl bir 🐴 im ki senin bu akılsızlığını göremedim 🤣🤣🤣

Çünkü nikahımın ilk günü yemeğe çıktık ve bu kız ağladı daha tanımıyoruz etmiyoruz ağladı masadan kalktı ablasıda abisi elden gidiyo ondan agladı dedi gülerek yani baştan beni kabullenememiş olabilir şuanki hareketini ona bağlıyorum ve 10 yıldır ben de görümceyim yengemle aramız çok iyidir yani aynı kulvardayız
Abla muhtemelen başka bir şeyden dolayı ağlayan kardeşinin yaptığı bu hareketi yumuşatmak için öyle demiş siz de gerçek sanmışsınız, sizi kabullenemese sizi kırar saygısızlık yapar, o da yok diyorsunuz,
size ne başka gelini övmesinden, kendinizi doldurup durmayın lütfen ya, konuşmaya değecek şeyler değil.

Ya bakın sizin gözdağı gibi cümleleriniz falan hiç hoş değil hiç iyi niyetlide değil . Size suan bi zararı varmı yok sırf başkasını övdüler pahalı hediye aldılar die kendı kendınıze ortaya çıkacaksınız halbuki ortada bisey yook deli derler adama 😃

size göre yapıyor size karşı oynuyor olabilirler belki doğru düşünüyorsunuzdur ama ortaya çıksanız eliniz boş kalırsınız durduk yerde yıllarca unutulmaz artık lafı sözü. Bide konu başında aileyle bi sorunumuz yok sevilen bir gelinim yazmışsınız heycan aramayın kendınıze yani ne geçecek elinize aileyle aranızı açınca koca bir hiç , kiiii böyle ortada bisey yokken dikkat edin o çok korkulan eş size sıçramasın

ayrıca eşimden benden korkarlar falan bunlar çok itici kimse kimseden korkmaz herkes kendı ekmegını kazanıp yiyorsa böyle ağam paşam laflara gerek yok .
Abisine saygısından dolayı çekinir varı yoğu zaten bi abisi var o anlamda dedim bi noktada el kızıyım bana alenen saygısız bir şey dese altta kalmayacsgımı bilir kimse altta kalmaz o yüzden acık secıkte söyleyemez yascada küçük

Abisine saygısından dolayı çekinir varı yoğu zaten bi abisi var o anlamda dedim bi noktada el kızıyım bana alenen saygısız bir şey dese altta kalmayacsgımı bilir kimse altta kalmaz o yüzden acık secıkte söyleyemez yascada küçük
Abisi ne diyecek kardeşine, benim karımın yanında kimseyi övmeyin mi?

Eşini durumdan haber et. Aksiyon almasına gerek yok kardeşinin yaptığı şeyi senin bildiğinin farkında olsun. Her zaman söylerim eşimin ailesinin yaşattığı problemle karşı karşıya kalıyorsam eşimi suçlamam ama asıl soru odur. Kv ile de kp ile de görümce ile de böyle.
Sonra da başkalarının görümcelerini öv ama bunu çat diye ulaşamayacağı şeyler üzerinden yap.

Back
X