• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin bu tavrından ne anlamalıyım

Doğum günlüğümü nerde görmedim kendınızden haberınız yok galiba , profilinize girip bakacak kadar da kayda değer bulmadım pardon 🧐

evlilik dışı doğurabilirim buda benım sorunum ve şuan ne alaka herkes burda nıkah cüzdanını mı sergiliyor hamileyse 🤨

egomumu tatmin edeyim 🤣hangisine nasıl cevap verecegımı şaşırdım alakasız cümlelerinizin

nasıl yaşıyorsunuz bu akıllarla bu pat die yazıvereyim aklıma gelmişken cümlelerle hayret ediyorum sizin gibilere
Bir şey dicem evlilik dışı doğum ne alaka ben onu anlamadım. 🧐

Selamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Ortada bisey yokki o ovulmus siz ovulmemissiniz. Kimi insanlarin bi albenisi oluyor. Daha cok seviliyor. Kimin ne cikari varki ailede durduk yere digerini kayirsin. Demekki daha cok kabul etmis gonulleri. Biz iki eltiyiz. Eltimi cok ama cok seviyorum o da beni sever sagolsun. Goruntu itibariyle ben daha cok begenilirim buyukler arada iltifat eder. Ben de hemen eltimi mutlu edicek biseyler soylerim. O daha maharetlidir mesela. Biz uzakta oturuoruz kv lere onlar altli ustlu oturuyor. Yani butun ceremeyi kadin cekince ama bana iltifat gelince ben boburlenemiyorum malesef. Kadina haksizlik yapilmis oluyor. Bize yakin olanlar da eltim onlara daha sicak ve aileye daha yakin oldugu icin ona daha yakin davranir
Bir seferinde de mutsuzluk hissetmedim. Cunku hakediyor. Ben kendimi uzak tuttum bunun da bi sonucu olucak elbette. Kendinizi seviyorsaniz kimseyi kiskanmayin.

Konu sahibi sakın sakın sakın ya çok komik gözüküyorsun, rezil etme sakın kendini :D
İstediğimi överimm yaaa, diğerlerine ne Allah Allah hesap mı vereceğiz bir de :D
Çok alakasız birine çok pahalı bir hediye de alabilirim, en sevdiğime basit bir hediye de alabilirim o an içimden öyle gelmiştir kimi ne ilgilendirir.
Sakın bu konuda konuşmayın kendinizi deli gibi gösterirsiniz

Back
X