• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin bu tavrından ne anlamalıyım

Hayır demedi diyemez abisinden çok korkar pasif agresif şekilde belli ediyor alenen dese zaten benim tepkimden de korkar
o size el altından sinir olmuş
sırf sizi sinir etmek için böyle bir yol bulmuş

elbet gün gelir sizde ona karşı böyle bişey yaparsınız :)
annesi falan sizi övüyorsa kıskanmış içten içe

Sen ağırlığını koru. Hic birsey deme. Yeni diye ilgi vermiştir. Kimse kimseyi sürekli sevmez zaten. Bir süre sonra normale döner.

Görümce kimdir ya
Överse övsün sanane
İşin gücün yok mu
Derdiniz yok dert arıyorsunuz 5 yaşında kız çocuğu gibi onu çok övdüüüü beni hiç övmemiştiii hediye de pahalı aldııı bana pahalı hediye almamışlardııı

Normal övgü değildi översin geçersin orda olsanız anlardınız ortamdaki tuhaflığı. İnsanlar bile bakakaldı kimse onaylamadı kendi övdü durdu 10 dk sürer mi bi kekin övgüsü içimden güldüm gerçekten bariz o kadar belliydiki
O zaman sizi sinir etmek içinde karşı tarafı övmüş olabilir bilemicem. Görümcenizle aranız normalde iyise ben sizin yerinizde olsam pek sorun etmezdim. Ancak aranızda pek yakınlık yoksa ya da görümceniz özellikle size karşı tavırlı davranıyorsa o zaman sizde mesafenizi koruyun

Selamlar yeni farkettiğim ve rahatsız olduğum bi durum oldu gelin olduğum aile tarafından sevildiğimi düşünürdüm yani abartılı derecede olmasada. Aileye yeni bir gelin daha geldi elti değil kaynım yok. Ben de tanıstım normal iyi bir kız sıcak kanlı sevdim de ama gelin görün ki küçük görümcem akrabaların içinde öve öve bitiremiyor işte....... Abla şunu yaptı şunu getirdi çok güzel yiyin bi kek yapmıştı normal bir kekti ortamda o kadar anlattı yedirtmeye calıştı ki millete bi kaldı öyle o derece bi abartma gördükleride iki ya da üç keredir belki.benim bugüne kadar yaptıgım bir şey için övülmedim. Ev ziyaretine büyük görümcem işte o gelinin evine ev hediyesi bakıyo bana attı bütçelrrine göre oldukça pahalı bir hediyeydi ben de dedim abla bu biraz pahalı onun kayınvalidesi de iki tabak getirmişti banna öyle bi şey alıcam dedim yani kıskanmak değil alınsın yapılsın övülsün ama benimde bi zararım lafım sözüm olmamış isteyene yapıldı da bana niye yapılmadı burda kendi drgerimi sorguladım konu o gelin de değil başka gelin gelsede onun üstünden yine bi şekilde dokundurma olcak diye hissediyorum çünkü ailelerin içinde bile kıyasları çok fazla bu da bana yabancı bir durum eşime demeden önce görümcemle konusmayı düşünüyorum derdin ne varsa söyle gibisinden haksız mıyım ya da ne yapmalıyım
Eş akrabalarına özellikle biraz mesafe koymakta fayda var başınız ağrımaz boşverin umursamayın

Benim kv de ben yeni evliyken benim arkadaslarimi falan görsün kızım kızım yerlere göklere sığdıramazdı ama bana kızım demezdi hep adımla seslenirdi.Hatta köpeği vardı ona bile kizım derdi de bana demezdi ahahah esime gelir sikayet ederdim başta cok taktım şimdi yıllarca görmesem oh be derim 🤣 Sizin mesele de o hesap bazen insan dibindekinin degerini bilmez de baskalarini över mesele siz degilsiniz aslında bosverin size karsi bir saygisizlıgi yoksa

Back
X