• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin davranışlarına karşı sevgilimin bana yaptıkları..

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
merhaba hanımlar hemen konuya gireyim;
3 yıllık beraberliğim var ama erkek arkadaşımın kardeşi ile aramız hiç iyi değil ve sorun bendende kaynaklanmıyor.hiç birşekilde ona kötü davranmadım.bi kere benimle tartıştı o başlattı konuyu bende hep altan alıcı konuştum ve erkek arkadaşım kardeşine özür diletirdi konu kapandı. ama kız beni gördüğü yerde ne gülümsüyor,nede selam veriyor öyle yabancı gibi gelip geçiyor yanımdan,yanımdaki arkadaşıma selam verip benim yüzüme bile bakmadığıda oldu.bende her böyle yaptığında erkek arkadşıma haber veriyordum.bir günün birinde gene böyle oldu söyledim ama erkek arkadaşım şöyle yazdı 'sende düşman gibi davranıcağına iyi davransaydın' dedi o an başımdan aşağı haşlak sular döküldü resmen. ayrılmak istedim bende sizce bu doğru bir karar mı ne yapmalıyım :(

kıskanıyordur kardesini görümcen.. takma bence bunun için sevgilinle aranı bozmaya degmez

Sevgilinize sürekli şikayet etmek yerine çekip kenara konuşsaydınız senin derdin ne diye.
Kardeş işte , aynı evdeler sonuçta.
Sizden abisinin zoruyla özür dilemeyi hazmedememiştir.
Bu meseleyi çözmezseniz siz istesenizde evlenmeniz zor olur.
Çünkü huzursuzluk çıkar. :31:

ben görümceme takılmıyorum o onun ayıbı ama sevgilimin öyle söylemesi beni yıktı resmen iftira attı herşeyi bildiği halde :(

Çok doğru bi karar canım. Daha şimdiden seni savunmayan biriyle birliktesin ve adam 2. kez sinyallerini vermiş. Bi de bu adamla evlendiğini düşün, seni hallaç pamuğuna çevirir bunlar.
Hiiç uğraşma bu adamla da, yabani kardeşleriyle de.

neden sevgilinizin zoruyla özür dilemesine müsaade ettiniz ki? ayrıca neden her yaptığını gidip yetiştiriyorsunuz sevgilinize? gidip konuşun sakin sakin.

eş adayının kardeşiyle uzlaşmak zorunda değilsin tatlım, ama tabi görümcen seni her gördüğünde tavır yapması seni yoktan sayması da ayıp sonuçta aradaki buzları eritebilirdiniz belki onunda yaklaşımıyla, sen selam veriyordun değil mi onu her gördüğünde ? selamlarına karşılık bunu yaptıysa sana kin beslemiş demekki, peki ayrılma kararını söyledin mi sevgiline?

Konu çok büyük bir şeymiydi ilk tartıştığınızda özür dilettirdiniz oda haklı olarak tepki almış normal bu selam vermeyişi sende bunun üstüne sürekli sevgiline şikayet etmişsin kardeşi sonuçta bir yerde gelecek onu haklı bulacak bu çok normal.

Keşke sürekli ağabeyine diyeceğinize kendisine deseydiniz gel bir oturalım konuşalım nedir neden konuşmuıyorsun neyimi gördün gibisinden sorunu çözerdiniz belki o da gidip kardeşine dediyse belki o da o benimle gelip konuşmuyor falan demiştir başka şeyler anlatmıştır sen bir kere konuşsaydın günah senden giderdi. Sen konuş sevgilinle neden böyle dedin bana ben ne yapmışım diye sonra da onunla konuş eğer evlenme düşüncesniz varsa.

görümcemle ettiğim tartışmayı görümcem çıkardı ben hep alttan alıcı konuştum. o ben görmezden geliyor ki yabancı gibi sanki. bunu sevgilime söylememin sebebide sürekli aynı şeyin olması ve onun hareketleri karşısında öoralimin bozulması. yaşayan bilir,'istenmeyen gelin'in ne demek olduğunu hadi görümcemin kendi ayıbı ama sevgilimin söylediği beni yıktı haksızlığa uğradım resmen

görümcemle ettiğim tartışmayı görümcem çıkardı ben hep alttan alıcı konuştum. o ben görmezden geliyor ki yabancı gibi sanki. bunu sevgilime söylememin sebebide sürekli aynı şeyin olması ve onun hareketleri karşısında öoralimin bozulması. yaşayan bilir,'istenmeyen gelin'in ne demek olduğunu hadi görümcemin kendi ayıbı ama sevgilimin söylediği beni yıktı haksızlığa uğradım resmen

eğer gerçekten haksızlığa uğradığını düşünüyosan daha sevgiliyken bu ailevi huzurluğu yaşıyoısan daha sevgiliyken sana iftira attıysa resmen sevgilin neyin ne olduğunu bildiği halde madem , öyle diyosun, bu adamla hiç evlenme o zaman tatlım basta sana hak verip kardesinin ayıbını görüp özür dilettiren o ama sonra seni suçlayan da o dengesiz o zaman bu adam ona göre ne yapacağını sen kestirirsin zaten evlenmeden bunları yaşadın ya kız kardesiyle değilde annesiyle sorunun olsaydı?senin için o zaman eyvah! demekki

eğer gerçekten haksızlığa uğradığını düşünüyosan daha sevgiliyken bu ailevi huzurluğu yaşıyoısan daha sevgiliyken sana iftira attıysa resmen sevgilin neyin ne olduğunu bildiği halde madem , öyle diyosun, bu adamla hiç evlenme o zaman tatlım basta sana hak verip kardesinin ayıbını görüp özür dilettiren o ama sonra seni suçlayan da o dengesiz o zaman bu adam ona göre ne yapacağını sen kestirirsin zaten evlenmeden bunları yaşadın ya kız kardesiyle değilde annesiyle sorunun olsaydı?senin için o zaman eyvah! demekki

aynen senin dediğin gibi canım dengesiz bide diyo ki bu konudan ayrılınır mı ? bu kız beni zaten oldum olası sevmiyordu bunu bana hissettiriyordu zaten,bundan önce çok oldu böyle ayıpları,ama sevgilim hiç bana bu dengesizliği,bu iftirayı atmamıştı hayal kırıklığına uğradım resmen. bu daha şimdiden böyle peki ya ilerde ne olucak ? sizcede ayrılmak en iyisi değil mi :(

aynen senin dediğin gibi canım dengesiz bide diyo ki bu konudan ayrılınır mı ? bu kız beni zaten oldum olası sevmiyordu bunu bana hissettiriyordu zaten,bundan önce çok oldu böyle ayıpları,ama sevgilim hiç bana bu dengesizliği,bu iftirayı atmamıştı hayal kırıklığına uğradım resmen. bu daha şimdiden böyle peki ya ilerde ne olucak ? sizcede ayrılmak en iyisi değil mi :(

cnm şimdi senin hayatına müdahale etmem istemem ama kısa zaman içinde hatta dün yaşadığım bi olayı anlatayım örnek olsun ben sevgilimin telefonunda doğal olarak birlikte resimlerimiz var boydan falan normal ablası görmüş hiç alakası yok düz duruyorum oysa yamuk bacaklı demiş bana şok oldum sinir oldum sen ne cevap dedim direk oda ne alaksı var nerden çıktı çatıcak yer mi aradın sevgilimde diye tepki verdim dedi. ve ben daima bu kıza karşı mesafeli olcam ister istemez ama eğer beni savunmasaydı sessiz kalsaydı falan ben ayrılırdım çünkü ilerde bişi olcak sessiz kalcak yine ailevi huzursuzluk olcak ben hiiiç gelemem hatta bu cevabı verdikten sonra bile sinirimi alamadım ayrılmaya kalktım o kadını görsem bu konuyu suratına da açarım onun ama taaa doğuda , bu ülkede sadece erkekle evlenmiyosun ailesiyle de evleniyosun resmenn istesende istemesende bak yine sinirlendim yaa:47:

3 yıllık beraberliğim var ama erkek arkadaşımın kardeşi ile aramız hiç iyi değil ve sorun bendende kaynaklanmıyor.hiç birşekilde ona kötü davranmadım.bi kere benimle tartıştı o başlattı konuyu bende hep altan alıcı konuştum ve erkek arkadaşım kardeşine özür diletirdi konu kapandı. ama kız beni gördüğü yerde ne gülümsüyor,nede selam veriyor öyle yabancı gibi gelip geçiyor yanımdan,yanımdaki arkadaşıma selam verip benim yüzüme bile bakmadığıda oldu.bende her böyle yaptığında erkek arkadşıma haber veriyordum.bir günün birinde gene böyle oldu söyledim ama erkek arkadaşım şöyle yazdı 'sende düşman gibi davranıcağına iyi davransaydın' dedi o an başımdan aşağı haşlak sular döküldü resmen. ayrılmak istedim bende sizce bu doğru bir karar mı ne yapmalıyım :(

1. konu neden erkek arkadasının kız kardeşine görümce diyorsun erkek arkadaşın senin eşin değil ki.Çok yanlış şimdiden bu sıfatların verilmesi.Erkek arkadaşının önceki kız arkadasları annesine anne deseydi hoşuna gidermiydi.
2.konu kız kardeşi neden sizinle sürekli bir bahane bul başka planlar yap çağırttırma kardeşini biraz baş başa kalın.arkadaşlarınızla vakit geçirin
3.konu evet körü körüne kardeşini koruyorsa seni onun için kırmaktan korkmuyorsa ilerde annesi,babası kardeşi için seni çok üzer.

Eee nede olsa kardeşi sonuna kadar ona yüklenicek değildi ya.. Ne beklliyorsun ki canım, kardeşi sonuçta, sen yüzde yüz de haklı olsan gün gelir ihale sana kalır, eşinde olsa kardeşine laf dedirtmez.. Orta yolu bulmaya çalış ama ayrılığa gerek yok, çünkü evlide olsan bu tip şeyler olucak, o zaman ne yapacaksın boşanıcakmısın.. Bunlar hep var olan şeyler canım, ayarını tutturmaya çalış

Özür diletmekte neymiş yaa iki medeni insan gibi konuşabilirsiniz..ben olsam bende düşman olurdum..abisi için özür dilemiş ama o da sizin gibi haklı olduğunu düşünüp haksızlığa uğradığı kanaatinde olabilir...

1. konu neden erkek arkadasının kız kardeşine görümce diyorsun erkek arkadaşın senin eşin değil ki.Çok yanlış şimdiden bu sıfatların verilmesi.Erkek arkadaşının önceki kız arkadasları annesine anne deseydi hoşuna gidermiydi.
2.konu kız kardeşi neden sizinle sürekli bir bahane bul başka planlar yap çağırttırma kardeşini biraz baş başa kalın.arkadaşlarınızla vakit geçirin
3.konu evet körü körüne kardeşini koruyorsa seni onun için kırmaktan korkmuyorsa ilerde annesi,babası kardeşi için seni çok üzer.

1.ben sevgilimin ilk sevgilisiyim.
2.kız kardeşi sürekli bizim beraber değil yanlış anladınız sanırım
3.bende sizin gibi düşünüyorum.

Daha onceki cikan tartismada haksiz yere ve zorla ozur diletildigini dusunup sana tavir almistir. Tartismayi o baslatti diyorsun, bunlar goreceli seyler. Durup dururken kufur filan etmedi ya bu. Ona sorsak o da senin yuzunden oldugunu, yok yere zorla ozur diledigini soyleyecektir belki.
Ben erkek arkadasinin davranisinda pek de sorun goremedim, hele ayrilcak bir sebep hic goremedim. Sen de dusman gibi davranmasaydin demis. Sen nasil davrandin, senin bakislarin, hareketlerin nasildi mesela? Soyle bir genel olarak bakildiginda, daha onceki tartismanizi da hesaba katarak dusun...

Bu tur cekememezlikler karsi taraf hasta ya da direk kotu niyetli degilse tek tarafli olmaz. Ben ne yapiyorum da boyle oluyor diye kendine de sormalisin. Bu insan bana selam bile vermiyor da benim tavrim nasil buna karsi demen lazim.
Sevgilinin kardesinin her tavrini da sevgiline yetistirmen hos degil. Cocuk musunuz da sikayet ediyorsun? Bir muddet sonra tabii ki oklari sana cevirip sen de oyle yapmasaydin, yani kendiniz cozun sorununuzu diyecektir. Surekli kardesine kizip ozur diletecek degil ya adam.

Henüz sözlü bile değilken kardeşi 'görümceniz' olursa böyle şeyler yaşamanız çok normal.
Keşke araya sınır koymayı bilseydiniz.

Back
X