• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin davranışlarına karşı sevgilimin bana yaptıkları..

Ben bile düğünüme 2 ay kaldığı halde görümcem diye bahsedemiyorum fazla yani bi acayip geliyor daha evli olmadığım için.
Bencede sorununuz bundan kaynaklanıyor :23:

sevgilin senin ilk sevgilin olsa bile böyle hitaplar doğru değil.

seninle "görümcenle" olan ilişki bu kadar önemliyse o zaman aranızda halledecektin. düğün ne zaman olacak? belki o zamana kadar anlaşırsınız. belki kız abisini kıskanıyordur. ilk sevgilisi senmişsin ee kiz abisini ilk defa paylaşmak zorundadır??? kıza biraz zman tanısan? ne zamandır berabersiniz?

Eger ciddi düşünüyorsanız bir daha düşünün derim çünkü evlenmeden önce kafanda ufacık bile olsa bir soru işareti varsa kesinlikle evlenmemelisin. Sonradan çok pişman olursun çok iyi düşün.

Gorumce adayi ile olan sorununuzu kendisiyle oturup konusmak varken,
cocuk gibi her dakika sevgilinize sikayet ederseniz kizi, bir degil iki degil " hop ne oluyoruz" der adam.
Ve bence haklida,kimle sorunun varsa onunla hallet,kimseyi araya sokup durma.Sen hakli da olsan , gidip habire sikayet etmen, sevgilini kardesine iter iyice, onu korumasi gerektigini dusunur,ve dusunmuste!

Başında bir sorun varsa kimseden medet ummayacaksın, önce kendi işini kendin halledeceksin canım. Sevgilin olsun eşin olsun hepsi bir yere kadar, sürekli bir destek, arka beklersen hiç bir zaman umduğunu bulamazsın dahası kendini de koruyamazsın. Kendine güvensiz yitik biri olup çıkıverirsin.

Önce sen konuşacaktın kızla, baktın olmuyor yok sayacaktın. Ha olur da kardeşini meseleye dahil edip sana karşı cephe almasını sağlarsa o zaman durumu kendi açından da sevgiline lanse edecektin. "İşin doğruısu bu, adam gibi tavrını koy" diye. Yanlış bir yol izlemişsin ama ben erkek arkadaşından da iş çıkacağını düşünmedim nedense.

ikili ilişkilerdeki en büyük hatalardan biri..neden her şeyi yetiştirdiniz ki sevgilinize..şimdiden böyleyse ileride aynı sorunları hatta fazlasını müstakbel kv ile de yaşarsınız..önce kiminle sorun yaşıyorsanız sorunu direk onunla konuşarak halletmeniz gerekiyor..ayrıca ben de müstakbel görümcenizin yerinde olsam sürekli benimle ilgili abime olumsuz eleştiriler yapan ve bana özür dilettiren birine çok sempatik yaklaşmazdım..biraz empati kurun..

Gorumcem mi? O senin gorumcen degil, sen de onun yengesi degilsin, abisinin sevgilisisin sadece. Bu nedenle sana sicak davranmak zorunda degil. Hatta yengesi olsan da sana sicak davranmak zorunda olmazdi, arada abi var diye saygili davranirdi sadece.

Bana da abim gelip sevgilisinden ozur diletse ben de sinir olurum. Ayrica yolda gorunce neden selam bekliyorsun??? Abiye her seferinde sikayet etmedeki amacin ne?? Abinin surekli kardesini zorlamasini mi bekliyorsun?? Bu kafayla o kiz seni nasil sevebilir sence?

Abi iyi demis, iki de bir de ozur mu dilettirecekti

Benim de 2 buçuk seneyi doldurmuş bir ilişkim var sevgilimin ablası,annesi,babası,teyzesi filan komple nefret ediyorlar benden ama umrumda değil.Bu tür şeyleri takmıyorum bence sen de takmamalısın.

O kadar önemli mi sevgilinin kız kardeşinin seni sevmesi?Emin ol sen taktıkça sevgilinin gözünde haksız duruma düşersin zaten.Ben hiç takmıyorum hatta yeri geliyor ailesini savunuyorum bu sefer sevgilimin gözünde yücelen ben oluyorum.Ailesini haksız buluyor.

Sen de bence böyle yapmalısın.Ama onun dışında o kız sana selam vermiş vermemiş,önemli şeyler değil bunlar.

Ve diğer arkadaşların dediği gibi görümcen değil o senin.Gelin ata binmiş ya nasip demiş.Şuanda önemli olan sevgilinle olan durumun.Onun ailesi yüzünden huzursuzluk yaşamanın sırası değil.

Beni de rahatsız etti görümce lafı, kendi kendine gelin güvey olmak belli sınırları -olması gereken sınırları- ortadan kaldırır yok yere. Bakın şimdiden yüz göz olmuşsunuz, kavgaya başlamışsınız.
Konuyu kapatın, 2 genç sevgili gibi gezin dolaşın.

cnm şimdi senin hayatına müdahale etmem istemem ama kısa zaman içinde hatta dün yaşadığım bi olayı anlatayım örnek olsun ben sevgilimin telefonunda doğal olarak birlikte resimlerimiz var boydan falan normal ablası görmüş hiç alakası yok düz duruyorum oysa yamuk bacaklı demiş bana şok oldum sinir oldum sen ne cevap dedim direk oda ne alaksı var nerden çıktı çatıcak yer mi aradın sevgilimde diye tepki verdim dedi. ve ben daima bu kıza karşı mesafeli olcam ister istemez ama eğer beni savunmasaydı sessiz kalsaydı falan ben ayrılırdım çünkü ilerde bişi olcak sessiz kalcak yine ailevi huzursuzluk olcak ben hiiiç gelemem hatta bu cevabı verdikten sonra bile sinirimi alamadım ayrılmaya kalktım o kadını görsem bu konuyu suratına da açarım onun ama taaa doğuda , bu ülkede sadece erkekle evlenmiyosun ailesiyle de evleniyosun resmenn istesende istemesende bak yine sinirlendim yaa:47:

Burada temel hatalı erkek arkadaşın. Sana bu muhabbeti hiç aksettirmeyecekti. Baştan kendilerini "bak ben seni savunuyorum" modunda göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Belki ablasıyla bu olayı bilmeden tanışsaydınız birbirinizi sevecektiniz ve de düzgün bacaklarınızı görüp düşündüğünden utanacaktı. Evlendikten sonra da ailemle eşim geçinemiyor diyorlar. Halbuki kendi yapıp ettikleri en temel sebep.:20:

Anlatılanlara da çok gözü kapalı inanmayın insanlar aynı evde yaşadıkları eşlerini bile tanıyamıyorlar. Ablasına başka konuşmuş bile olabilir.

Benim de 2 buçuk seneyi doldurmuş bir ilişkim var sevgilimin ablası,annesi,babası,teyzesi filan komple nefret ediyorlar benden ama umrumda değil.Bu tür şeyleri takmıyorum bence sen de takmamalısın.
O kadar önemli mi sevgilinin kız kardeşinin seni sevmesi?Emin ol sen taktıkça sevgilinin gözünde haksız duruma düşersin zaten.Ben hiç takmıyorum hatta yeri geliyor ailesini savunuyorum bu sefer sevgilimin gözünde yücelen ben oluyorum.Ailesini haksız buluyor.

Sen de bence böyle yapmalısın.Ama onun dışında o kız sana selam vermiş vermemiş,önemli şeyler değil bunlar.

Ve diğer arkadaşların dediği gibi görümcen değil o senin.Gelin ata binmiş ya nasip demiş.Şuanda önemli olan sevgilinle olan durumun.Onun ailesi yüzünden huzursuzluk yaşamanın sırası değil.

ben olsam senin yerinde uzun uzun düşünürdüm canım.
Ailenin tek ferdi değil neredeyse komple sülalece nefret ediyorlarmış senden.
Flört ederken muhattap olma zorunluluğun yok ama iş ciddiye binince inan nefretlerini itinayla kusacaklardır.
Emin ol iki kişi evlenilmiyor.
eğer bir yanlış anlaşılma varsa arada düzelt yada nefretlerinin nedenini bul ve meseleyi çözmeye çalış.
Yoksa huzur vermezler size.:ssz:

Son düzenleme:
ben olsam senin yerinde uzun uzun düşünürdüm canım.
Ailenin tek ferdinden değil neredeyse komple sülalece nefret ediyorlarmış senden.
Flört ederken muhattap olma zorunluluğun yok ama iş ciddiye binince inan nefretlerini itinayla kusacaklardır.
Emin ol iki kişi evlenilmiyor.
eğer bir yanlış anlaşılma varsa arada düzelt yada nefretlerinin nedenini bul ve meseleyi çözmeye çalış.
Yoksa huzur vermezler size.:ssz:

Aynen kittyy,
2 kişi ile evlenilmiyor,
Eşin ailesinden boşanma diye resmi bir kanunda yok,
Konu sahibi bu yüzden çook iyi düşünmeli.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sanırım epey gençsin
Erkek arkadaşının kız kardeşi seni sevmiyor olabilir
Aranızda geçenler sizi birbirinizden soğutmuş olabilir
Ama ben erkek arkadaşının yaptığına takıldım
Sana şimdiden böyle davranıyorsa ve evlenmek gibi bir ciddi düşünceniz varsa
İlerde açacağın konuları düşünmek bile istemiyorum
Bu olayda senin tek hatan sürekli kızın yaptıklarını erkek arkadaşına yansıtman
Çok önemsemişsin, o seni görmezden geliyorsa sende onu görmezden gelmeliydin
Sevmek zorunda değilsiniz birbirinizi, ama saygı duymaya mecbursunuz!

Bundan sonra ne yaparsınız bilemem ama sanırım anlamışssınızdır şikayet etmenin bir işe yaramadığını, daha flört aşamasında bunları yaşamanız itici bir durum
İlerde evlenip barklandığınız zaman da bunu hiç yapmayın, ailesinden hiç kimseye

İlerde olur da evlenirseniz bu sorunları yaşamak için uzuuuun yıllarınız olacak. Şimdiden bu acele neden. Ortada hiçbir resmiyet yokken flört aşamasında onu görümce olarak görmen bile bana garip geliyor. "Gelin ata binmiş ya nasip demiş" der atalar. İlişkiler evlenen kadar iki kişilik kalmalı bence.

Back
X