Görümcemin düğünü

sadece erkek tarafının durumunun iyi olması yeterli değil bence kız cevizi içinde baya masraf yapılıyor en az 10.000 gidio yatakodasıyla beraber..bence 2 yıldır bekleyen nişanlı oğlu varken kızını araya sokması kötü olmuş.

kzlar şu an şoktayım, benden yaşca küçük görümcem evleniyor, ve ben abisiyle nişanlıyım, düşünebiliyomusunuz. neyse sonuçta ben yengeyim, orda bulunmam gerekiyo. sizce ne giymeliyim, bana fikir verebilir misiniz, yani ben 25 yaşındayım, nişanlım da aile de bu evliliğe karşı fakat kız istiyo diye razı oldular, ne giymem uygun olur sizce.
:50:

"ne giymeliyim, fikir verin, 25 yaşımdayım, nişanlım bu evliliğe karşı, ne giyeyim"..:27:

boşverin kızlar, benim de hayatım böyle işte, haklı veya haksız, saf veya değil, suçlamak veya yüceltmek. hiçbiri şu an yapabileceğim birşey değil, sabır taşı bile olsa çatlardı sadece bunu biliyorum. hoşçakalın.

Sanırım işin özeti beklemekten bıkmışsın, bıktırılmışsın...

aile maddi açıdan olumsuz durumlar yaşadı kızlar, nişanlım ailem bana şu an düğün yapamaz düğünü ben kendim yapıcam, 2 yıl bana süre ver para biriktireyim, şartlar o zaman daha iyi olcak, şu an ailem de zor durumda dedi bende kabul ettim, bu arada da boş durmamak adına mastera başladım bende, ailem de 2012 yi geçmeyecek şekilde olursa tamam dedi, özeti bu.

Nişanlın sırf düğün masrafı için evliliği 2 sene erteliyor..
Ve sen buna razı mısın?
Gösterişli bir düğün, lüks eşyalar.. Bu kadar mı önemli.. Evliliğinizi 2 sene erteleyecek kadar..
Görümce evlenir, oğlu doğar, sünnet düğününe de gidersiniz nişanlınızla..
Dilimi arı soksun..:51:

Son düzenleme:
Back
X