kızlar beni tanıyan tanır, yazdıklarımı okuyanlar vardır belki. ben nişanlıyım 1 yıldır. ve görümcem 1 ay önce nişanlandı, ekimde de evleniyor. kına görümcemin oturduğu yerde, düğün ise, görümcemin nişanlısının olduğu yerde olcak. yani uzakta.. tamam buraya kadar herşey güzel fakat, annem kınaya giderim, orda bulunurum, fakat düğüne, ne kendim giderim ne seni yollarım diyor..
bunu nişanlımla konuştuk, ailem sizinkileri baş misafir olarak listeye yazdı, ben nasıl söylerim gelmiceklermiş diye dedi. hadi annenler neyse de, orda sen olmazsan benim boynum bükük kalır orda, sana bari izin versinler dedi.
ne yapacağımı şaşırdım, ne yapmak uygun olur sizce? annemin inadını kıramıyorum. ama çok ayıp olacak kayınvalideme de..

bunu nişanlımla konuştuk, ailem sizinkileri baş misafir olarak listeye yazdı, ben nasıl söylerim gelmiceklermiş diye dedi. hadi annenler neyse de, orda sen olmazsan benim boynum bükük kalır orda, sana bari izin versinler dedi.
ne yapacağımı şaşırdım, ne yapmak uygun olur sizce? annemin inadını kıramıyorum. ama çok ayıp olacak kayınvalideme de..