- 23 Kasım 2015
- 312
- 109
- 18
- 38
- Konu Sahibi maviruyadyg
Mrblar. Hemen konuya gireyim. Ben suan 6 aylık hamileyim dogumum Allahin izniyle agustos ayina denk geliyo. görümcem nisanli düğün tarihi alırken tabi benide hesapladilar dogumuma denk gelmesin falan... erkek tarafi aradi kacina alalim falan once agustosun sonu dediler iyi olur dedim bende cunku dogumum basina denk geliyo hani sonuna kadar azicik toparlarim diye ona bile erken dedim ama görümcem kandin dogum hemşiresi senin temmuz ortalari olur bence falan diyo bende dere görmeden paca sivamayalim dedim... aradan iki gun gecti kaynanama sordum tarih alınmış agustosun ilk haftasi oh dedim ne güzel peki ben ne olacagim! cocuk önemli ewde durursun dedi... tm dedim peki ağustos sonunada gun vardi niye almadiniz dedim kaynimin izin gününe denk gelmiyormus habuki rahatca is yerinden izin alabilen insan dogumla isten izin almak arasinda cok fark var...benim suratim degisince lafi cevirdi agustos sonuna yer yokmus dedi ama vardi çünkü görümcem sordu yanimda k.v ve k.p e hangi tarih olsun diye.ben cok kırıldım bu duruma simdi bisey demiyorum ama düğün bitince soyliycem esime dedim haklisin dedi hamileyim diyemi cok kırıldım bilmiyorum aslında iyi insanlar iyide anlasirim severlerde beni ama niye böyle yaptilar anlamadim görümcemin heyecandan hic biseyi gözü görmüyor dünmeden hareket etti düğün bitip zaman gecince anlar. Gitmem etmem ewde otururum bebisimle ilgilenirim ama ayni binada oturuyoruz kalabalik olur banada illaki gelen ugrar yeni dogum yapmis cocuk ve ben rahatsız oluruz diye hic dusunmediler. Cok sinirleniyorum ama susuyorum simdilik. Biraz uzun oldu kusura bakmayin.