Canım kusura bakma
yeniyim cok fazla anlamıyorum bu siteden henüz mesajını yeni gördüm.. hemen anlatayım nasıl yaptıgımı,canım cıktı ama yaptım.. eşime ne olursa olsun tatlı dille yaklaşıyorum, sorun çıkarmıyorum.. Ailesi geldiginde saygıda kusur etmiyorum, benim ailem geldiginde saygıda kusur ederse karşılıgını alıyor.. Ben onun babasının evine seve seve,pür neşe gidiyorum, kayınvalidemin gözde gelini benim. sende kayınvalideni kafaya al.. AMA eger ondan aynı tavırları alamıyorsam aileme karşı, onun yaptıgını yapıyorum.. bak yemin ederim geçenlerde olmuş bi olayı anlatayım,, dayım yemege geldi bizim eve neyse kalktı evine gidecek eşim bebişimizi kucagına aldı güya onunla oyalıyor kendini dayımı kapıya ugurlamamak için..bende sesimi çıkarmadım,bu defaonun ablası geldi sohbet ettik, kalktı gidicek bebişimi kucagıma aldım aynı şekilde ablasını ugurlamadım.. içeri girdi ve bana söyledigi laf aynen şu ''sen tam bi şeytansın, ben seninle baş edemem:)'' dedim ha şunu bileydin. işini sessiz hallet ve ne olursa olsun tatlı dilden vazgeçme.. benim eşim tam bi kazuletti evlendigim zaman, adamı değiştirdim.. sürekli kucagına otur, iltifat yagdır,onun için süslen vs.. ama kavga etme ve sakın aglama erkekler hoşlanmıyor.. uzun yazdım ama :):) umarım yardımım dokunur.. öptüm canım benim