Gorumcemin evime hukmetmesi!!!

minicikedicik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
41
9
34
Merhabalar
Derdim hic bitmiyor..
Sonunda evlendim fakat dugunume 3gun var heyecan sifir.
Herseye gec kalinda mutsuz olmamak icin tamam gec olsun temiz olsun dedim.Evin tadilat isleri bitti yarin temizlik yapicaz gorumceme mesaj attim yarin kacta bulusalim kacta gelelim diye ben arkadasimla gidecegim evime oda bana biz gelinxe haber veririm gelirsiniz dedi. Sanki onun evi bize emir veriyor benden 13yas buyuk diye saygisizlik etmek istemiyorum ama bu kendini begenmisligi usten bakmalari hakimiyet kurmalari.
Ayrica esimin damatligini beraber almaya gitmisler ve ben esime siyah olsun demistim gorumcem illada beyaz aldirdi. Neymis gelinin gormesi ugursuzlukmus.
Resmi nikah gunu evlerine davet ettiler gorumcemin anneme davranislari annemi uzdu bi gormezden gelmelwr hal hatir sormAmalar konusmamalar..
Bizim gelenlerimize selam bile vermedi.. Yuzlerine bakmadi kimsenin.
Ayrica simdi oturacagim evze daha once onlar oturyordu bana mutfakta esyalae birak.is kullanmadi yarin hicbirini istemiyodum diyecegim ama sert bisekilde demek istemiyldum herseye karisiyor ve esimde onun sozunu onun fikirlerini onemser simdiden bunaldim.. Yarin ne yapicam bilmiyorum..

Merhabalar
Derdim hic bitmiyor..
Herseye gec kalinda mutsuz olmamak icin tamam gec olsun temiz olsun dedim.Evin tadilat isleri bitti yarin temizlik yapicaz gorumceme mesaj attim yarin kacta bulusalim kacta gelelim diye ben arkadasimla gidecegim evime oda bana biz gelinxe haber veririm gelirsiniz dedi. Sanki onun evi bize emir veriyor benden 13yas buyuk diye saygisizlik etmek istemiyorum ama bu kendini begenmisligi usten bakmalari hakimiyet kurmalari.
Ayrica esimin damatligini beraber almaya gitmisler ve ben esime siyah olsun demistim gorumcem illada beyaz aldirdi. Neymis gelinin gormesi ugursuzlukmus.
Resmi nikah gunu evlerine davet ettiler gorumcemin anneme davranislari annemi uzdu bi gormezden gelmelwr hal hatir sormAmalar konusmamalar..
Ayrica simdi oturacagim evze daha once onlar oturyordu bana mutfakta esyalae birak.is kullanmadi yarin hicbirini istemiyodum diyecegim ama sert bisekilde demek istemiyldum herseye karisiyor ve esimde onun sozunu onun fikirlerini onemser simdiden bunaldim.. Yarin ne yapicam bilmiyorum..
uğursuzluk mu:KK70::KK70::KK70:bence saygı içinde ama tavrını net bir şekilde koy.İlk defa duydum damatlığı gelin görmeden almayı

Düğününe kalmış şunun şurasında 3 gün..
Zaten heyecanın yokmuş , kendini daha niye bu kadar mutsuz etmek için uğraşıyorsun..

Evlendikten sonra, güzel bir çizgi çekersiniz aranıza , olur biter..

Merhabalar
Derdim hic bitmiyor..
görümce diğil terminatör mübarek !!!!
eşiniz önemsiyorsa sizde önemsiyor gibi davranın , çaktırmadan bıraktığı eşyaları bir bir atarsınız,
taviz vermeyin desem düğün yakın kavga kıyamet çıkarsa düğününüzde berbat olur, bişey anlamazsınız, bazılarıda emeline ulaşmış olur. aman haaa eylenmenize bakın kıskananlara prim vermeyin sakın (bence)

Başkasının mutfak eşyasını kullanmak bizde uğursuzluk getirir deyip birine ver o eşyaları

Damatlığı görmek uğursuzluk getirirmiş lafı da iyiymiş yani, kandırmanın çeşit çeşit yollarından biri.

Kısasa kısas. Yeni kutudan çıkmayan mutfak eşyası uğursuzluk getirir deyip kapının önüne koy onun bıraktıklarını. Net !

Kendin onun eviymiş gibi kaçta gelelim dediğin halde "onun eviymiş gibi" demene ne demeli?

Annen kardeşlerin arkadaşların kim var kim yok toplanıp kendiniz temizlerseniz bozulma sırası ona geçer. Hem ipleri kendin veriyorsun eline hem darılıyorsun arkadaşım. Senin kocanın ne giyceğne ablası karışıyorsa bence bi kocana darıl önce. Ben varken ablanla mı seçtin diye.

Mutluluklar dilerim bu arada allah bi yastıkta kocatsın:)

o düğünü bir daha yaşamayacaksınız. ilerde tüh o kadın yüzünden yaşayamadım dememek için o gün sadece kendinizi düşünün dertleri erteleyin. mutfak eşyalarına gelince ona bir şey söylemeyin onları atar yenilerini alırsınız. ev siizn ona hesap vermeniz gerekmiyor. sorarsa eskiydi attım dersiniz.

Ben esime beyaz yakismaz dedim o gorumce kafasina koyduya illa gitti beyaz aldirdi ve ben olmadan !

Kendin onun eviymiş gibi kaçta gelelim dediğin halde "onun eviymiş gibi" demene ne demeli?

Annen kardeşlerin arkadaşların kim var kim yok toplanıp kendiniz temizlerseniz bozulma sırası ona geçer. Hem ipleri kendin veriyorsun eline hem darılıyorsun arkadaşım. Senin kocanın ne giyceğne ablası karışıyorsa bence bi kocana darıl önce. Ben varken ablanla mı seçtin diye.

Mutluluklar dilerim bu arada allah bi yastıkta kocatsın:)

Sizce annemide cagicagirmalimiyim temizlige ayip olmaz dimi ..

Sizce annemide cagicagirmalimiyim temizlige ayip olmaz dimi ..
Ben olsam annemi çağırırdım ama temizlik yapmaz mesela. Hani hatır için anne sence oldu mu tamam mıdır burası falan diye formaliteden sorar gönlünü hoş tutarım:) ama ben anneciğimi kaybettim tabi örnek için söylüyorum.. Bi sandalyeye otursun anneyi yormayın sadece "en iyisini bilirsin başımızda dur" gibisinden onu da çağırın:) aaay aaah anneler ah:)

oldu olacak kendine de bir gelinlik alsın sizle takılsın sinir oluyorum şu güzelim günü bozanlara ,ne zevk alıyolarsa artık :63: Ayrıca istemediğiniz eşyaları da İSTEMİYORUM deyin hayır demeyi bilmezseniz sadece damatlıkla kalmaz bu iş :KK66:

Valla benim esimde beyaz damatlik giydi esmer olduğu için beyaz daha yakıştı tabi ben seçtim :110: mutfak esyalarina gelince senin ceyizin yokmu zaten ne munasebet :KK20: o eşyaları istemediğini direk söyle hatta o ordayken temizlik yaparken o eşyaları çıkar kutuya koy bunlar senindi atilmasin kullanirsin de.......bunu diyemiyorsan sende onun yolundan git bi arkadas söylemiş yukarıda yeni eve eski eşya bizde ugursuzluk de kesinlikle kabul edemem de.......o mesajı alır ama mıy mı söyleme ciddi dur :KK59:Allah kolaylik versin ne diyim......Anne konusunu tam anlayamadim kayinvalidedenmi bahsettin

X