GÖRÜMCEMİN HAMİLELİĞİME İLK TEPKİSİ

merhaba canım. çok teşekkürler evet konuştuk ona kırıldığımı hatalı konuştuğunu söyledim o da o niyeti beslemediğini söyledi. sonra neyse boşver daha önemli konularımız var deyip geçiştirdim. bugün bebeklerden bahsediyoruz 😊 ben zaten hamile olduğunu duyunca kırgınlığımı belirttim. yoksa içimde kalacaktı üzülüp kırılmasın hassas dönemi diye. neyse ki Rabbim kısa zamanda onun da haberini verdi de tatlıya bağlayabildik 😊

aaaa görümcen hamıle miiii maşallahhhh

emınım yaptıgına utanmıştır ama boşver opsikoliji başka birşey üzerini çek bir çizgi
sağlıkla dogsun bebeklerınız

sizin tercihinizse o zaman buraya konu açıp gelin görümce kıskançlıklarına girmeyin bence haksızsınız. rabbimin verdiğine şükür edin ve yolunuza bakın. hamile olmanız karşı tarafında istediği birşey ve onu alttan alıp anlayın
konu bu zaten gelin görümce mevzusu. sen bununla ilgili yorum yap diye açtım bu konuyu buraya. benim bebeğimi kime duyurmam konusunda yorum yap diye değil. saygılar iyi günler.

Onuda anlıyorum sizide oda beklemiş bu ay bence bu olaylarda doğru tabir değil belki ama sırasını savan biraz unutuyor karşının hissettiklerini. Şuanda cok üzgün dediği doğru demiyorum zor durum

Belki sizden değil de annenizden duyduğu için size kırılmış olabilir sonuçta bu konuda çok şey paylaşmışsınız o zaman o da gelinimiz fesat düşünüp bana söylemedi deme özgürlüğüne sahip..
tabiki ama kendi annesinden duydu sonuçta annesi benden daha yakın ona kızacak bişey yok ki 😊❤️

Onuda anlıyorum sizide oda beklemiş bu ay bence bu olaylarda doğru tabir değil belki ama sırasını savan biraz unutuyor karşının hissettiklerini. Şuanda cok üzgün dediği doğru demiyorum zor durum
gerçekten o hissi unutmadım her Allahın günü olmayanlar için dua ediyorum sakın böyle düşüneyin lütfen isim kaydediyorum. şükür Rabbim bana verdi hamilenin duası kabul olur diye aklıma geldikçe isim sayıyorum vallahi. Asla unutmam yaşadığımı

gerçekten o hissi unutmadım her Allahın günü olmayanlar için dua ediyorum sakın böyle düşüneyin lütfen isim kaydediyorum. şükür Rabbim bana verdi hamilenin duası kabul olur diye aklıma geldikçe isim sayıyorum vallahi. Asla unutmam yaşadığımı
Bunu siz düşünüyorsunuz diye demedim o da ilk hamile kalsa sizde üzülürdunuz ha belki siz dışa vurmaz ice yaşardınız o saklayamamış, ilişkiniz kötü değil bunun icin bozmayın manasında dedim ilk şoku atlatması açısından

çok talihsiz bir mesaj olmuş. çünkü o kadar bahsettiğim kişi eltim değil görümcem. okuduğunu anlamak, dil bilgisi şart tabi.
Sonraki mesajimda duzeltmistim okudugunu anlamak sart tabii ;) Eltiye bakis acinizla gorumcenize bakis aciniz farkli mi oluyor sizin? Ben ikisini de insan yerine koydugum icin ;) Dil bilgisi dedigimiz sey de ses,bicim ve cumle yapisini inceleyen bilim dali,gramer yani;)

Sonraki mesajimda duzeltmistim okudugunu anlamak sart tabii :KK66: Eltiye bakis acinizla gorumcenize bakis aciniz farkli mi oluyor sizin? Ben ikisini de insan yerine koydugum icin :KK66: Dil bilgisi dedigimiz sey de ses,bicim ve cumle yapisini inceleyen bilim dali,gramer yani:KK66:

bu kadarını biliyor olmakta güzel doğru yoldasınız 💗

Ben gorumceyi kendince hakli buldum. Kolay bir sey degil. Tepki gosterecek bir durum yok biraz halden anlamak lazim

Ben gorumceyi kendince hakli buldum. Kolay bir sey degil. Tepki gosterecek bir durum yok biraz halden anlamak lazim
tabi bebek bekliyordu olmuyordu psikolojiyi anlayabiliyorum ama saldırmak çözüm değil ki ben ona dualarımı esirgemedim ki. neyseki şükür Rabbim ona da verdi.

bu kadarını biliyor olmakta güzel doğru yoldasınız 💗
Cok hos bir uyesiniz kesinlikle
Ben bdvyi okuyarak hatalarimi anliyorum aslinda, biri bana hatali oldugumu soylediginde kendimi sorguluyorum,sizin gibi sinirlenmiyorum,burayi amacina uygun kullanmak ve ayrica insanlara catmamak lazim bana gore.
Herhalde ikinizin de yasi kucuk. Hamilelik gibi olagan bir durumun mujdesini ilk olarak verme yarisina girmissiniz gorumcenizle beraber. Hal boyle olunca sizi zor gunler bekliyor,hamileligin kiyaslanmasi,o kac kilo aldi ben kac kilo aldim yarisi,ben normal dogurdum o sezeryan,benim cocugum kac kilo dogdu onunki kac kilo, benimkinin boyu su kadar santim onunki bu kadar santim gibi gibi. Boyle hayat da cok zor. Ancak olgun insanlar ustesinden gelebiliyor. Size kayinvalidenizle beraber kolayliklar diliyorum. Sinirlenmeyin,bebeginiz sizi hissediyor,sinirlenecekseniz de konu acmayin.

Son düzenleme:
tabi bebek bekliyordu olmuyordu psikolojiyi anlayabiliyorum ama saldırmak çözüm değil ki ben ona dualarımı esirgemedim ki. neyseki şükür Rabbim ona da verdi.

Alttan alttan hep gömüyorsunuz
gorumcenizi.

Bu ne mubalaga ki saldirmak tabirini kullaniyorsunuz.Kadin size sozlu saldirida mi bulundu ? Yazik cidden gorumcenize uzuldum kadincagiza.

ya kusura bakmayın ama yapmadığına değil yaptığına takıldığımı nasıl anlamamış olabilirsiniz? sadece soruyorum.
Ben alınmazdım hatta anlatmazdım hemen, kayınvalidende nispet yapmış iyice, hayırlı oldun demiş geçmiş yeterli, daha fazla konuşmak istemiyorum benim görüşüm.

merhaba kızlar. bugün biraz doluyum. ben üç yıl bebek için mücadele ettim çok şükür Rabbim nasip etti. daha ultrasonda görmedim ama değer yükselişlerim gayet iyiydi. görümcem de üç yıldır bebek istiyor onun da olmuyor. Allah ona da nasip etsin bu konuda hep paylaşırdık birbirimizle ve Allah biliyor hiç görümce gibi görmedim onun da bana gelin gibi davrandığını düşünmedim. ben hamile olduğumu öğrenince kese görünmeden söylemek istemedim. çünkü o benden bir hafta sonra falan adet oluyordu belki onun da vardır o müjdeli bir haber verir bu dönem strese girmesin dedik kayınvalidemle. neyse kayınvalideme görümcem hamile olmadığını söyleyince kayınvalidem de bebek beklediğimizi söylemiş ona. ben onun burukluğunu en iyi anlayabilecek insanım çünkü aynı durumları ben de yaşadım. o gün akşama kadar aramadı beni. akşam aradığında da hala oluyormuşum hayırlısı olsun deyip kapattı. ne bir sağlıkla büyüsün ne bir dua hiçbişey yok. neyse dedim hassas. dün de bir araya geldik. çok sevindim sizin adınıza demedi. en ufak bir mutluluk emaresi yok. resmen hamileyim diye trip attı. ben şok oldum. bütün bunların üzerine bir de kayınvalideme “babaanne olacam diye millete hemen duyurmuşsun herkesin haberi var bir ultrasonda gözüksün ne olacağı belli mi” dedi. sağlıkla gelsin demiyor da kurduğu cümleye bakar mısın? ne kadar eminsiniz demek nedir? eşi desen bana bırak eşime hayırlı olsun bile dememiş. bense aptal gibi gitmeden kendimi onu düşünerek konuşmaya laflarımı ölçmeye odaklanmıştım. tüm iyi niyetimi kaybettim ona karşı. eşim için o kadar üzgünüm ki. o da tüm bunlara çok kırıldı. tamam muhteşem bir sevinç gösterisi beklemiyorduk ama en azından sağlıkla doğsun deseydi. kaldı ki onu demeyi bırak niye oldu demediği kaldı. üstelik biz onunla aynı yollardan geçtik ben de olmamasına çok üzüldüm. onun olsaydı ben çok sevinirdim. üstelik benim bebeğim onun yiğeni ama onunki benim hiçbişeyim sayılmazdı. yine de Allahım kısa zamanda ona da nasip etsin olmayan herkese nasip etsin.

EDİT: dün aldığımız habere göre görüncem de çok şükür hamile. ne olursa olsun ben onun adına çok sevindim. 😊
Aaaa son eklemeyi okunyunca bende çok sevindim inşallah ikinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız:)

Back
X