GÖRÜMCEMİN HAMİLELİĞİME İLK TEPKİSİ

bu kadarını biliyor olmakta güzel doğru yoldasınız 💗
Bence yorumları da boşverin yaa burada insanların konu sahibine hak verdikleri çok çok nadir görülen bir durum zaten, ben olsam bu kadar muhalif bir ortamda derdimi paylaşmaya bile cesaret edemem açıkçası, kimileri samimi düşüncesini paylaşıyor olabilir ama kimileri de sırf eleştiri yapmak amaçlı yazıyor bence, içlerinde olumlu ya da olumsuz dikkate almaya değer olanları gözden geçirin yeter.

Cok hos bir uyesiniz kesinlikle
Ben bdvyi okuyarak hatalarimi anliyorum aslinda, biri bana hatali oldugumu soylediginde kendimi sorguluyorum,sizin gibi sinirlenmiyorum,burayi amacina uygun kullanmak ve ayrica insanlara catmamak lazim bana gore.
Herhalde ikinizin de yasi kucuk. Hamilelik gibi olagan bir durumun mujdesini ilk olarak verme yarisina girmissiniz gorumcenizle beraber. Hal boyle olunca sizi zor gunler bekliyor,hamileligin kiyaslanmasi,o kac kilo aldi ben kac kilo aldim yarisi,ben normal dogurdum o sezeryan,benim cocugum kac kilo dogdu onunki kac kilo, benimkinin boyu su kadar santim onunki bu kadar santim gibi gibi. Boyle hayat da cok zor. Ancak olgun insanlar ustesinden gelebiliyor. Size kayinvalidenizle beraber kolayliklar diliyorum. Sinirlenmeyin,bebeginiz sizi hissediyor,sinirlenecekseniz de konu acmayin.
asla sinirlenmiyorum ki anlayış şekliniz komik geliyor yalnızca.

çünkü o benden bir hafta sonra falan adet oluyordu belki onun da vardır o müjdeli bir haber verir bu dönem strese girmesin dedik kayınvalidemle. neyse kayınvalideme görümcem hamile olmadığını söyleyince kayınvalidem de bebek beklediğimizi söylemiş ona.

dün aldığımız habere göre görüncem de çok şükür hamile. ne olursa olsun ben onun adına çok sevindim. 😊

aradan bir ay mı geçti

görümcenin hamile olmadığını öğrenince söylemiştiniz daha sizinki de görünmüyordu şimdi de hamile diye seviniyorsunuz

sağlıkla kucağınıza alın her ikiniz de

Bence yorumları da boşverin yaa burada insanların konu sahibine hak verdikleri çok çok nadir görülen bir durum zaten, ben olsam bu kadar muhalif bir ortamda derdimi paylaşmaya bile cesaret edemem açıkçası, kimileri samimi düşüncesini paylaşıyor olabilir ama kimileri de sırf eleştiri yapmak amaçlı yazıyor bence, içlerinde olumlu ya da olumsuz dikkate almaya değer olanları gözden geçirin yeter.
o kadar haklısınız ki bu kadar net bir olayı böylesine yerlere çekebilmesi insanların gerçekten şaşkınlıkla ve gülerek okuyorum. hayır ben burada görümceme kötü bişey demedim sadece kırgınlığımı burada paylaşmak istedim. ama öyle yorumlar okuyorum ki gerçekten ciddiye alsam görümceme düşman olurum. bu konuyu yaşadık diye ben bunu sürdürecek de değilim zaten yapı olarak kin tutabilen bir insan değilim. her mesajımda bebeği olmasına ne kadar sevindiğimi, onu çok sevdiğim için böyle bişey beklemediğimden ona kızdığını kırıldığımı belirttim. ama insanlar çok garip gerçekten komik geliyor kimi yorumlar. 😊 teşekkürler mesajınız ve desteğiniz için ❤️❤️❤️❤️❤️

merhaba kızlar. bugün biraz doluyum. ben üç yıl bebek için mücadele ettim çok şükür Rabbim nasip etti. daha ultrasonda görmedim ama değer yükselişlerim gayet iyiydi. görümcem de üç yıldır bebek istiyor onun da olmuyor. Allah ona da nasip etsin bu konuda hep paylaşırdık birbirimizle ve Allah biliyor hiç görümce gibi görmedim onun da bana gelin gibi davrandığını düşünmedim. ben hamile olduğumu öğrenince kese görünmeden söylemek istemedim. çünkü o benden bir hafta sonra falan adet oluyordu belki onun da vardır o müjdeli bir haber verir bu dönem strese girmesin dedik kayınvalidemle. neyse kayınvalideme görümcem hamile olmadığını söyleyince kayınvalidem de bebek beklediğimizi söylemiş ona. ben onun burukluğunu en iyi anlayabilecek insanım çünkü aynı durumları ben de yaşadım. o gün akşama kadar aramadı beni. akşam aradığında da hala oluyormuşum hayırlısı olsun deyip kapattı. ne bir sağlıkla büyüsün ne bir dua hiçbişey yok. neyse dedim hassas. dün de bir araya geldik. çok sevindim sizin adınıza demedi. en ufak bir mutluluk emaresi yok. resmen hamileyim diye trip attı. ben şok oldum. bütün bunların üzerine bir de kayınvalideme “babaanne olacam diye millete hemen duyurmuşsun herkesin haberi var bir ultrasonda gözüksün ne olacağı belli mi” dedi. sağlıkla gelsin demiyor da kurduğu cümleye bakar mısın? ne kadar eminsiniz demek nedir? eşi desen bana bırak eşime hayırlı olsun bile dememiş. bense aptal gibi gitmeden kendimi onu düşünerek konuşmaya laflarımı ölçmeye odaklanmıştım. tüm iyi niyetimi kaybettim ona karşı. eşim için o kadar üzgünüm ki. o da tüm bunlara çok kırıldı. tamam muhteşem bir sevinç gösterisi beklemiyorduk ama en azından sağlıkla doğsun deseydi. kaldı ki onu demeyi bırak niye oldu demediği kaldı. üstelik biz onunla aynı yollardan geçtik ben de olmamasına çok üzüldüm. onun olsaydı ben çok sevinirdim. üstelik benim bebeğim onun yiğeni ama onunki benim hiçbişeyim sayılmazdı. yine de Allahım kısa zamanda ona da nasip etsin olmayan herkese nasip etsin.

EDİT: dün aldığımız habere göre görüncem de çok şükür hamile. ne olursa olsun ben onun adına çok sevindim. 😊
Üzülmeyin, kötü niyetli olmayabilir. Herkes sizin olgunluğunuzu gösteremeyebilir. Çünkü çocuk sahibi olmak isteyip kavuşamamak çok zor bir süreç.. Psikolojik olarak yıpranmıştır, acısını sizden çıkarmıştır: belki de istemeyerek.
Benim en yakın arkadaşım, kendi hamile kalamadığı dönemde ben hamile olduğum için beni bir kere bile aramamıştı mesela. Benim için sevinmesi, dua etmesi gerekmez miydi, yapamadı..
Bu tip psikolojileri anlamlandırmaya çalışmayın: eğer genel olarak ilişkileriniz iyiyse.
Affedin.
Sevgiler.[/QUOTE]

Son düzenleme:
aradan bir ay mı geçti

görümcenin hamile olmadığını öğrenince söylemiştiniz daha sizinki de görünmüyordu şimdi de hamile diye seviniyorsunuz

sağlıkla kucağınıza alın her ikiniz de
yani evet böyle düşünmekte haklısınız. aslında şöyle görüncem pazartesi günü için tüp bebek merkezinden randevu almış kayınvalideme de söyleyince kayınvalidem demekki hamile değil deyip söylemiş. ve pazartesi randevusunda yapılan tetkiklerde hamile olduğu belli olunca dün doktor görümcemi arayıp haber veriyor. olay böyle yani 😊 güzel dilekleriniz için teşekkürler

Aynen. Birkaç beğeni için demedikleri kalmıyor

evet görümcem de hamile olduğunu bu tavrı gösterdikten sadece bir gün sonra öğrendi ve beni aradığında tavrı tamamen yumuşamıştı. önceki gün hiç konuşmak istemedi desem yeridir. ama zaten kinleşen bir insan değilim unuturum hemen. o bana bir kere geldi benim için herşey bitti zaten 😊 T think_positive

o kadar haklısınız ki bu kadar net bir olayı böylesine yerlere çekebilmesi insanların gerçekten şaşkınlıkla ve gülerek okuyorum. hayır ben burada görümceme kötü bişey demedim sadece kırgınlığımı burada paylaşmak istedim. ama öyle yorumlar okuyorum ki gerçekten ciddiye alsam görümceme düşman olurum. bu konuyu yaşadık diye ben bunu sürdürecek de değilim zaten yapı olarak kin tutabilen bir insan değilim. her mesajımda bebeği olmasına ne kadar sevindiğimi, onu çok sevdiğim için böyle bişey beklemediğimden ona kızdığını kırıldığımı belirttim. ama insanlar çok garip gerçekten komik geliyor kimi yorumlar. 😊 teşekkürler mesajınız ve desteğiniz için ❤❤❤❤❤

niye sevindiniz ki onun bebeği sizin hiç bişeyiniz değil sonuçta.

bilmem anlar mısınız ama insanlık vicdan bunu gerektirir çünkü o bir bebek 💗
haha bende bundan bahsediyorum işte. konunun başında onun bebeği benim hiç bişeyim diyen sizdiniz. şimdi geldi insanlık vicdan...
komiksiniz.

Siz bildiğin tören beklemissiniz. Aramis daha napsin o anda o cümleleri ard Arda getirememiştir kendi ümidini yitirmesiyle

Cok hos bir uyesiniz kesinlikle
Ben bdvyi okuyarak hatalarimi anliyorum aslinda, biri bana hatali oldugumu soylediginde kendimi sorguluyorum,sizin gibi sinirlenmiyorum,burayi amacina uygun kullanmak ve ayrica insanlara catmamak lazim bana gore.
Herhalde ikinizin de yasi kucuk. Hamilelik gibi olagan bir durumun mujdesini ilk olarak verme yarisina girmissiniz gorumcenizle beraber. Hal boyle olunca sizi zor gunler bekliyor,hamileligin kiyaslanmasi,o kac kilo aldi ben kac kilo aldim yarisi,ben normal dogurdum o sezeryan,benim cocugum kac kilo dogdu onunki kac kilo, benimkinin boyu su kadar santim onunki bu kadar santim gibi gibi. Boyle hayat da cok zor. Ancak olgun insanlar ustesinden gelebiliyor. Size kayinvalidenizle beraber kolayliklar diliyorum. Sinirlenmeyin,bebeginiz sizi hissediyor,sinirlenecekseniz de konu acmayin.

Darkcım biraz anlayış. Zira konu sahibi için hamilelik olağan bir olay değil, 3 yıldır uğraşıyormuş. Germesek mi? :)

Kaldı ki aslında hiç bir canlı için olağan değil. Zira hamilelik bir mucizedir bana göre. Allah'ın bir mucizesi..

Her konuda haklı çıkmak zorunda olarak hata ediyoruz.

Darkcım biraz anlayış. Zira konu sahibi için hamilelik olağan bir olay değil, 3 yıldır uğraşıyormuş. Germesek mi? :)

Kaldı ki aslında hiç bir canlı için olağan değil. Zira hamilelik bir mucizedir bana göre. Allah'ın bir mucizesi..

Her konuda haklı çıkmak zorunda olarak hata ediyoruz.
Germedim ayol. Kendi kendine gerilmisti zaten vay ben elti demisim gorumcesine ne dil bilgimin zayifligi kaldi ne bir seyim kaldi;) aralarda kocaman harflerle baska uyelere yazdiklarini da okudum hatta. Ben hakli ciksam nolacak cikmasam nolacak. Konu acan insan biraz daha kibar ve gercekci olmali.

Bana ayip geliyor” gorumce cocugu benim hic bir seyim ama benim cocugum onun yegeni “demek. Herkesin bir cocugu oluyor be canim. Tamam dogduktan sonra mucize de. Sultan Suleyman soyu devam ettirmiyoruz,hepsi de bebek, hepsinin degeri ayni.

Germedim ayol. Kendi kendine gerilmisti zaten vay ben elti demisim gorumcesine ne dil bilgimin zayifligi kaldi ne bir seyim kaldi:KK66: aralarda kocaman harflerle baska uyelere yazdiklarini da okudum hatta. Ben hakli ciksam nolacak cikmasam nolacak. Konu acan insan biraz daha kibar ve gercekci olmali.

Bana ayip geliyor” gorumce cocugu benim hic bir seyim ama benim cocugum onun yegeni “demek. Herkesin bir cocugu oluyor be canim. Tamam dogduktan sonra mucize de. Sultan Suleyman soyu devam ettirmiyoruz,hepsi de bebek, hepsinin degeri ayni.

Neyse ne boşver..
Ben de görümcen sağlık sıhhat dilememiş diye takılmam. Densiz der geçerim de takılan var işte..

Back
X