- 17 Aralık 2015
- 27.101
- 49.554
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi konudaki en mantıklı yorum bu. Kocaman harflerle sabitlenmeli ilk sayfaya. +10000000ben bazı kadınları gerçekten anlamıyorum. çocuğunuz olmamış olmamış, dert etmişsiniz. şimdi de olmuş görümce şunu demedi bunu demedi diye dert ediyorsunuz.
siz mutlu olmayı bilmiyorsunuz ya cidden.
haha bende bundan bahsediyorum işte. konunun başında onun bebeği benim hiç bişeyim diyen sizdiniz. şimdi geldi insanlık vicdan...
komiksiniz.
ya arkadaşım böyle konuları okumak istemiyorum dahil olmak istemiyorum diye düşünüyorsanız ya üye olmayın ya da yorum yapmayın. boş boş konuşuyorsunuz. insanlar burada dertlerini de paylaşır mutluluklarını da. platform bu gelemiyorsanız açıp okumayın yani. ayrıca benim görümcemle aramdaki durum halloldu siz hala burada iki beğeni derdine yorumlar yapıyorsunuz.Vallahi konudaki en mantıklı yorum bu. Kocaman harflerle sabitlenmeli ilk sayfaya. +10000000
Bu büyük sevincin içinde görümcenin tavrına nasıl kafa takabiliyorsunuz? Benim hamile oldugumu ogrendıgımde ilk işim bebek gelişimi hamilelik tarzı şeyler araştırmak bilmediklerimi öğrenmek olmuştu.
ama o bebekti. noldu şimdi.KITLIK PROBLEMİ YAŞAYANLARA UFAK BİR ÇEVİRİ OLSUN O ZAMAN
benim bebeğimin o halası benim onun bebeğiyle bir kan bağım yok. o yiğenine hiç sevinmedi ama ben ne olursa olsun ona ya da 7 kat yabancı insanlara seviniyorum. saygılar
şimdi ötede oynayabilirsiniz iyi günler
Öncelikle tebrik ederim sizi allah kucaginiza almayida nasip etsin inşallahmerhaba kızlar. bugün biraz doluyum. ben üç yıl bebek için mücadele ettim çok şükür Rabbim nasip etti. daha ultrasonda görmedim ama değer yükselişlerim gayet iyiydi. görümcem de üç yıldır bebek istiyor onun da olmuyor. Allah ona da nasip etsin bu konuda hep paylaşırdık birbirimizle ve Allah biliyor hiç görümce gibi görmedim onun da bana gelin gibi davrandığını düşünmedim. ben hamile olduğumu öğrenince kese görünmeden söylemek istemedim. çünkü o benden bir hafta sonra falan adet oluyordu belki onun da vardır o müjdeli bir haber verir bu dönem strese girmesin dedik kayınvalidemle. neyse kayınvalideme görümcem hamile olmadığını söyleyince kayınvalidem de bebek beklediğimizi söylemiş ona. ben onun burukluğunu en iyi anlayabilecek insanım çünkü aynı durumları ben de yaşadım. o gün akşama kadar aramadı beni. akşam aradığında da hala oluyormuşum hayırlısı olsun deyip kapattı. ne bir sağlıkla büyüsün ne bir dua hiçbişey yok. neyse dedim hassas. dün de bir araya geldik. çok sevindim sizin adınıza demedi. en ufak bir mutluluk emaresi yok. resmen hamileyim diye trip attı. ben şok oldum. bütün bunların üzerine bir de kayınvalideme “babaanne olacam diye millete hemen duyurmuşsun herkesin haberi var bir ultrasonda gözüksün ne olacağı belli mi” dedi. sağlıkla gelsin demiyor da kurduğu cümleye bakar mısın? ne kadar eminsiniz demek nedir? eşi desen bana bırak eşime hayırlı olsun bile dememiş. bense aptal gibi gitmeden kendimi onu düşünerek konuşmaya laflarımı ölçmeye odaklanmıştım. tüm iyi niyetimi kaybettim ona karşı. eşim için o kadar üzgünüm ki. o da tüm bunlara çok kırıldı. tamam muhteşem bir sevinç gösterisi beklemiyorduk ama en azından sağlıkla doğsun deseydi. kaldı ki onu demeyi bırak niye oldu demediği kaldı. üstelik biz onunla aynı yollardan geçtik ben de olmamasına çok üzüldüm. onun olsaydı ben çok sevinirdim. üstelik benim bebeğim onun yiğeni ama onunki benim hiçbişeyim sayılmazdı. yine de Allahım kısa zamanda ona da nasip etsin olmayan herkese nasip etsin.
EDİT: dün aldığımız habere göre görüncem de çok şükür hamile. ne olursa olsun ben onun adına çok sevindim.![]()
öncelikle kibar ve insancıl yorumunuz için teşekkür ederim. tabiki eleştiri kabul ederim ama insanlık dışı cümleleri kabul edemiyorum kusura bakmayın. herkes kendini bilerek yorum yapmalı.Öncelikle tebrik ederim sizi allah kucaginiza almayida nasip etsin inşallah
Ama
Çok tuafsiniz cidden 3seneden sonra hamile kalmışsiniz görümcenizi kafaniza takiyosunuz
Ben 7seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldim annem hariç başka kimseye söylemedim 14.haftamda kvlerere söyledik
Daha yeni yenide akrabalar duydu
Gerek yok başkalarinin bilmesinize
Bide seneler sonra olan bi gebelik bu
kendi heycanimiz bize yetti kimseye söylemeye gerek duymadık
Aslında yazacak çok şey var ve bir o kadar da boşuna...yazık çünkü malesef bir çok konuda genlerimize işlemiş bu yarış halı bu ego.bir hedefe en yakinimiz olan insandan bile önce ulaşınca kendi mutluluğumuzdan çok onun ne tepki vereceğine odaklanıyoruz .çünkü kesin kiskanmıştır.kesin beddualar eder.alasagi olalım sevincimiz kursagimizda kalsın diye...nazar da eder kesinnn.Daha önce de yazdım hele ki bebek mevzuunda konu sahibinin gorumcesinin çılgınlar gibi sevinmesi doğaya aykırı.kiskanmamistir imrenmistir.sadece birşeyler söylemiş olmak için o anki buruk sessizligi kimsenin dikkatini çekmesin diye kendince " bir durun kese gorunsun kalp atışı duyulsun" benzeri şeyler söylemiştir.Vallahi konudaki en mantıklı yorum bu. Kocaman harflerle sabitlenmeli ilk sayfaya. +10000000
Bu büyük sevincin içinde görümcenin tavrına nasıl kafa takabiliyorsunuz? Benim hamile oldugumu ogrendıgımde ilk işim bebek gelişimi hamilelik tarzı şeyler araştırmak bilmediklerimi öğrenmek olmuştu.
bazı yanlış yorumları okuyarak bu kanıya vardığınızı beni yanlış değerlendirdiğiniz düşünüyorum ama canınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda beklemediğiniz bir anda size de bir bebek nasip etsin inşallah.Aslında yazacak çok şey var ve bir o kadar da boşuna...yazık çünkü malesef bir çok konuda genlerimize işlemiş bu yarış halı bu ego.bir hedefe en yakinimiz olan insandan bile önce ulaşınca kendi mutluluğumuzdan çok onun ne tepki vereceğine odaklanıyoruz .çünkü kesin kiskanmıştır.kesin beddualar eder.alasagi olalım sevincimiz kursagimizda kalsın diye...nazar da eder kesinnn.Daha önce de yazdım hele ki bebek mevzuunda konu sahibinin gorumcesinin çılgınlar gibi sevinmesi doğaya aykırı.kiskanmamistir imrenmistir.sadece birşeyler söylemiş olmak için o anki buruk sessizligi kimsenin dikkatini çekmesin diye kendince " bir durun kese gorunsun kalp atışı duyulsun" benzeri şeyler söylemiştir.
Konu sahibinin eşine bid bid Edip doldurup iki kardeşin arasına soğukluk sokmaya ne gerek var?
Ne oldu? İyi ki o kızcağız da hamileymis yoksa vay haline...Allah ikisini de sağlıkla tamamına erdirsin.
Bunları aynı hatta daha zor yollardan geçmiş biri olarak yazıyorum.5 asilama 2 tüp bebek denemesi ardından oğlumu kucağıma aldım.hamile kalip kiskanildigini üzerine kötü dualar edildiğini zannedenler düşün lütfen infertil kadınların ailelerin yakasından.
Benim oğlum var hamdolsun.20 aylık oldu şimdi...en başından itibaren okudum konunuzu.umarim ben sizi yanlış degerlendirmisimdir.tekrar sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum.bazı yanlış yorumları okuyarak bu kanıya vardığınızı beni yanlış değerlendirdiğiniz düşünüyorum ama canınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda beklemediğiniz bir anda size de bir bebek nasip etsin inşallah.
Amin cümlemizi ıslah etsin AllahYAZIŞMALAR BENİ YIPRATTI ARKADAŞLAR.GÜZEL YORUM YAPAN ILIMLI YAKLAŞIP ELEŞTİRENLER VE NASİHAT EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOCUK BEKLEYENLERİN KUCAĞINA SAĞLIKLA ALMAYI NASİP ETSİN İSTEYENLERE DE RABBİM NASİP ETSİNAMA ŞURADA İKİ BEĞENİ ALMAK İÇİN SIRF MUHALEFET OLMAK İÇİN BOŞ KONUŞANLARDA DA HAKKIM KALSIN DEYİP DAHA DA KONUYA YAZMIYORUM. BU KADAR DUYAR KASARKEN KEŞKE HAMİLE OLDUĞUMU HATIRLAYARAK CEVAP VERSEYDİNİZ. ALLAH ISLAH ETSİN SİZİ
Onu en iyi ben anlarım diyorsun ama hiç anlamıyorsun.
Kendi içinde kimbilir neler yaşıyo şuanda.
Böyle davranması sana fesatlık beslemesinden değil kendi durumunun üzüntüsünden.
Biraz empati lütfen tebrik etmiş işte napsın havai fişekmi patlatsın
Darkcım biraz anlayış. Zira konu sahibi için hamilelik olağan bir olay değil, 3 yıldır uğraşıyormuş. Germesek mi? :)
Kaldı ki aslında hiç bir canlı için olağan değil. Zira hamilelik bir mucizedir bana göre. Allah'ın bir mucizesi..
Her konuda haklı çıkmak zorunda olarak hata ediyoruz.
Çok bir şey beklemiyorum deyip çok şey bekleyen cümleler kurmak... açıkçası kimse siz bebek bekliyorsunuz diye sevinmek zorunda değil. Yalandan yüzünüze mi gülsün. Hala oluyorum diye sevinmek zorunda da değil. Çünkü dünyanın en İyi niyetli insanı Bile olsa kendisi de bu sıkıntıyı yaşarken size çok sıcak davranamaz. Olmaz yani bu.İnsanlardan sizin yaşadığınız mutluluğu yaşamalarını beklemeseniz daha az üzüleceksiniz.diyorum ya çok bişey beklemiyordum zaten ona en hassas davranan da bendim. annesinden bile. ama eşimin yani bir erkeğin bile ilgisini çekecek kadar büyüktü tavrı. onu en iyi tabiki ben anlarım ama ben asla bir bebeğin gelişine fesatlanmazdım. sadece sağlıkla doğsun duası yeterdi bana. be de olsa doğacak bebek yeğeni. ve ben gerçekten onun tavrı yüzünden stres oldum ya dış gebelikse diye dün uyku uyuyamadım.