• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin hasetliği

pambuk-apla

B.k91(16 Kasım)G.k91( akşam yemek no!)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
1.140
1.311
158
Merhabalar ben 10 yıllık evliyim.Görümcem evime maddi manevi o kadar çok karışıyorki çok sinirleniyorum.Eşimde sesini çıkarmıyo ama benide ezmiyo.Onun arada kalması da beni üzüyo ama artık biz bir aile olduk haksız mıyım.2. Çocuğum olcak ama o hala bekar kardeşinin ağzına bakıyo.

Son düzenleme:
10 sene evlisin ve ikinci cocugun yolda bundan daha güzel ne olabilirki? Simdi sen onu bunu bahane etme bence. Kale saglamsa eger, disaridan hic kimse bu kaleyi yikamaz. Onun icin güclü olmani tavsiye ederim. Böyle sacma sapan seylerle ugrasma, kimse senin hayatina karisamaz. Ailene, esine ve kendine konsantre ol. Problem yaratma derim !

Merhabalar ben 10 yıllık evliyim.Görümcem evime maddi manevi o kadar çok karışıyorki çok sinirleniyorum.Eşimde sesini çıkarmıyo ama benide ezmiyo_Onun arada kalması da beni üzüyo ama artık biz bir aile olduk haksız mıyım.2. Çocuğum olcak ama o hala bekar kardeşinin ağzına bakıyo.

müdahale etmesine izin verme
3,5 yıllık evliyim eviime müdaheleyi bırak
aramadan evime gelemez
kim ki o senin evine maddi manevi müdahele ediyor
müsade etme canım

müdahale etmesine izin verme
3,5 yıllık evliyim eviime müdaheleyi bırak
aramadan evime gelemez
kim ki o senin evine maddi manevi müdahele ediyor
müsade etme canım

İlk 3 yılda eşimle ayrılma noktasına gelmiştim.Barışırkende özellekle söyledim kardeşin evime müdahale etmesin diye bir süre karışmadı sonra yine aynı oldu.Eşim çok şükür ki sözümü dinliyo bu sene ama bende arada kalmasını istemiyorum gerekirse annesine söylücem uygun bir dille.

İlk 3 yılda eşimle ayrılma noktasına gelmiştim.Barışırkende özellekle söyledim kardeşin evime müdahale etmesin diye bir süre karışmadı sonra yine aynı oldu.Eşim çok şükür ki sözümü dinliyo bu sene ama bende arada kalmasını istemiyorum gerekirse annesine söylücem uygun bir dille.
sen degil eşin söylesin annesine
sen sonuçta gelinsin sana cephe alabilir ailesi
eşin orta yolu bulur sözünü dinliyorsa

Eşim kardeşinin ağzına bakıyo annesine asla söylemezki beni kötülememesini.

ay annesine değil kime söylersen söyle karaktersizliği herhalde kocaman kadın kendi bilmiyor mu ,söylesen şimdi kayınvalidende sana cephe alabilir sen en iyisi kendisini uyar

ay annesine değil kime söylersen söyle karaktersizliği herhalde kocaman kadın kendi bilmiyor mu ,söylesen şimdi kayınvalidende sana cephe alabilir sen en iyisi kendisini uyar

Ay yok konuşulacak gibi değil hemen yüksek sesle üste çıkar Allah benimle uğraşmayı unutacağı dert versin ne diyim ona kompleksli şey

Back
X