görümcemin içindeki bomba patladı :((

Janita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
2.898
5.627
108
eski konumdan mı devam etmem gerek bilmiyorum ama? bir an önce yorum almak istediğim için yeni bir konu da açtım.
kızlar çok çok üzgünüm. görümcemin içindeki bomba patladı. :KK43:(( bu akşam nişanlımın kuzeninin düğününe gittik. kız kardeşim de geldi. biz bir ara nişanlımla dans ediyorduk. sonra oturduk, o ara görümcem lavaboya gitti. kız kardeşimin çok sevdiği yabancı bir parça çalmaya başladı. nişanlım da kız kardeşimi dansa kaldırdı. biz de k.validemle konuşuyorduk.

kız kardeşim gözleri dolu dolu masaya geldi, abla ben gidiyorum dedi. neden dedim, bu arada piste gözüm takıldı. nişanlım kardeşini dışarıya doğru götürüyor. anladım ters bir şey olduğunu.

k.validem ısrarla kardeşime ne olduğunu sordu. kız kardeşim ağlamaya başladı. X teyze kızınız kolumu sıkarak abisini rahat bırakmamı bizden bıktığını söyledi ve beni itti abisine sarılıp dans etmeye başladı dedi. k.validem ben ve masadakiler şok olduk. bana da gideceğini artık durmak istemediğini vs dedi. ben de nişanlım gelmeden kalkmak istemedim, ona saygısızlık olur lütfen beni bırakma nişanlım bizi bırakır dedim. o da neyse ki sözümü dinledi, bekledi.

nişanlım barut fıçısı gibi geldi. annesine kızınla konuş, böyle bir terbiyesizlik olmaz dedi. bu kız da aynı yaşta, ablasını kıskanıp saçma sapan davranıyor mu vs dedi. ben ne diyeceğimi bilemeden öyle oturdum. sonra istersen bizi bırak, kardeşim çok mahcup olmuş dedim. nişanlım da bizi eve bıraktı. k.validem, k.pederim, nişanlım hepsi özür dilediler. kardeşim de özür dilemesi gereken kişi siz değilsiniz, ama çok ayıp etti dedi.

kızlar hala şoktayım, bu kız içinde nasıl bir öfke biriktirmiş böyle?:KK61::KK61::KK61:
şimdiden sonra nasıl davranacağım? nasıl yüz yüze bakacağız? :KK43::KK43::KK43:

Çalışacak. Alışmak zorunda. Bizim de bir akrbamiz boyleydi. Abisinin nişanlısını hiç iyi davrnmiyordu. Abisinin ne istemesine ne nişanına gitti. Ama düğünden sonra aralarından su sizmiyor. Çok iyi anlaşıyorlar. Tabi burada gelinimiz biraz fedakar davrandı hep ona yaklaşmaya çalıştı iyilikle ve sonunda da kazanan o oldu. İnşallah siz de ilerde iyi olursunuz. Allahtan kayınvalide ve kayinbabanin durumun farkında.

Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...

Ben de icine kapanik diye yorum yazmistim. Meger tam cadalozmus. Olay olur olmaz gidip hesap sorardim. Bana degil de kardesime yapilan saygisizlik daha cok sinirimi bozardi. Nisanlinizla konusun bence adamakilli konussun kardesiyle. Bu hareketler zamanla siddetlenir cunku. Terbiyesiz

Valla cnm basta sok oldum ne diye nisanlın kardesinle dans ediyor cok ayip bir sey bence hic dogru degil ne olursa olsun dogru degil...sonra görûmcenle dans etmedigi icin kiskanmis olmasi gerek ama davranisi yanis ben olsam görmemezlikten gelirim cunku sizdede hata var kiz kardesiniz yerini bilecek nisanliniz yerini bilecek ok.ben olsam cok kizardim bu tür seylere demek ki sizin iciniz baya bi genis size gore bu tur seylrr normal ..górümcenle bence konus özür dilerse ama artik fazla samimi olma ...

Ne alaka bazen görüş açılarınıza hayran kalıyorum gerçekten

Sen çok aklı başında davranmışsın. Sakın gorumcen hakkında kötü en ufak bir laf etme. Zaten mahcup olmuş nişanlın da kv de kp de... demek ki düzgün insanlar.

Bundan sonra da hafif mesafeli ama iyi davran. Hani yaşlı, engelli ya da şizofren birinin kusuruna bakilmaz ya, aynen öyle davran. Bisey yaparsa karsilik verme. Nisanlina kisaca ozetle sadece.

Emin ol bi kaç sene sonra sana tapar, senden af diler o salak kız.

Kız 17 yaşında mıymış? Atarlı ergen desene :)) Kendisine evde ayar çekerler. Siz ve kardeşiniz de ciddiye almayın. Ben olsam deli der geçerim. Tabii ki kendş ailesi tarafından tavırlarından dolayı bir ayar yemesi şart. Bence onun davranışlarını pek üstünüze alınmayın. Sorunlu olan o çünkü.

17 yaşında çocuk yaşta kardeşinizle nişanlınız dans edince aklınıza ne tür bir şey geliyorsa artık, siz bence kendinizden utanın. Burada millete içiniz geniş diyeceğinize kendi içinizi temizleyin önce. Hayret bir şey.

sizin yaşam şeklinize göre ayıp olabilir, bizimkine göre değil. kız kardeşim de 17 yaşında. genişlik falan ne demek bunlar?ayrıca kardeşiyle de dans etmişti.

Ailesi kızın yeterince üzerine gitmiştir siz de üzerine gitmeyin ve aileye de söyleyin yoksa bu da sizin yüzünüzden diye sizden nefret edebilir

Eski konunuzu bilmiyorum ama şu yazdıklarınıza bakarak görümceniz için tam bir şımarık diyebilirim. Yaşının verdiği ergenliğe bağladım ben biraz ama biz de ergen olduk ben hiç böyle hadsizlikler yapmadım. Neyse ki ailesi de bu konuda ters tepki vermemiş, çokta önemli değil bence bu durumda takılmayın. Kızkardeşiniz de görümceyle aynı jenerasyon olduğu için böyle etkilenmesi normal.

Ben de icine kapanik diye yorum yazmistim. Meger tam cadalozmus. Olay olur olmaz gidip hesap sorardim. Bana degil de kardesime yapilan saygisizlik daha cok sinirimi bozardi. Nisanlinizla konusun bence adamakilli konussun kardesiyle. Bu hareketler zamanla siddetlenir cunku. Terbiyesiz
ben şimdilik yorumsuz kaldım.aile arasında önce bir konuşsunlar bakalım, sonuca göre konuşmam gerekiyorsa konuşacağım

Back
X