Görümcemin kaldığı zor durum hanımlar acil yardim

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Kızlar merhaba görümcemle suan oturuyoruz çare bulamadık buraya yazalım yardımcı olursunuz diye düşündük
Görümcemin 3 yıl once hoşlandığı bir çocuk vardı karşılıklı birbirlerini seviyorlardı 3 yıl boyunca gorumcem ailesinden korktuğu icin kabul etmedi ama bu süreç içind e ortak akrabalar aralarını yapmak icin uğraştı öğrenmeme su gereken kişiler bile öğrendi gorumcem yüz vermeyince çocuk nişanlanmış ama aklının hala görümcemle olduğunu herkese duyurmaya devam ediyormuş bu durumu kp kv nişanlım kayınım öğrendiler ve ortalık çok kötü hal aldı hepside yani bu aile böyle şeylere çok ters bakıyor kızacaklar diyr çok korkuyoruz ne yapacağımızı bilemedik görümceme doğruyu anlat dedim suan kimseyi daha fazla incitmeden ne yapabiliriz

Tamam işte çocuk görümcenizin peşini bırakmamış görümceniz istemediği halde.başka bir açıklamaya gerek yok. Görümcenizde reddettiği bir adamın kendini beklemesini beklemesin ne yani şimdi nişanlısından ayrılıp görümcenizle mi evlenecek olacak iş değil.o da biraz Ada'm olsaydı nişanlı olduğu halde etrafa aklım onda kaldı diye duyurmazdı

Çocuk nişanlanmis duyurmaya çalışmasi dengesizliğini ortaya koyuyor zaten aileniz yeni duyunca kizsa da zamanla soğur ve anlarlar gorumcen istememis zAten . Çocuk karaktersizmis yalnız yazık nişanlısına

Kızlar merhaba görümcemle suan oturuyoruz çare bulamadık buraya yazalım yardımcı olursunuz diye düşündük
Görümcemin 3 yıl once hoşlandığı bir çocuk vardı karşılıklı birbirlerini seviyorlardı 3 yıl boyunca gorumcem ailesinden korktuğu icin kabul etmedi ama bu süreç içind e ortak akrabalar aralarını yapmak icin uğraştı öğrenmeme su gereken kişiler bile öğrendi gorumcem yüz vermeyince çocuk nişanlanmış ama aklının hala görümcemle olduğunu herkese duyurmaya devam ediyormuş bu durumu kp kv nişanlım kayınım öğrendiler ve ortalık çok kötü hal aldı hepside yani bu aile böyle şeylere çok ters bakıyor kızacaklar diyr çok korkuyoruz ne yapacağımızı bilemedik görümceme doğruyu anlat dedim suan kimseyi daha fazla incitmeden ne yapabiliriz

hem hoslaniyordu hemde yuz vermedimi?
nedenki?

Görümcenizden vazgeçmeyip üstüne bir de elaleme konuşması onun suçu,görümcenizle ne alaka da korkuyor anlamadım ben.

Karşılıklı birbirini seviyorlardı derken çıktılar mı sevgililer miydi yoksa uzaktan mı hepsi işin rengini değiştirir :kahve:

Karşılıklı birbirini seviyorlardı derken çıktılar mı sevgililer miydi yoksa uzaktan mı hepsi işin rengini değiştirir :kahve:
Uzaktan birbirlerine bakarak her gittikleri yer de birbirlerinden hoşlanma durumu. Çocukla görümcemin arasında sevgili olma felan yok etraftakiler in abartmadı üzerin e laf çıkartıldı

iyi de sevgili olmamışlar ki neyden korkuyor.

şu konuları doğru düzgün yazın ya.

Çünkü ailelerinde erkek arkadaş gibi bir kelime söz konusu olmuyor birde o çocuğun tarafı pek ailesi tarafından sevilmezmis

bunu bile bile 3 yil konusmus, bir bakima sevgili hayati yasamis.
sonra yuz vermemis, cocukta baskasiyla nisanlanmis ama akli siizn gorumcede halen daha, bide bunu dillindiriyor.
dillendirdigi dedikodusu size tam olarak nerden geldi?

iyi de sevgili olmamışlar ki neyden korkuyor.

şu konuları doğru düzgün yazın ya.
Yahu sevgili değillermiş ama başkalarının abartmasi yüzünden etrafa duyulmuş ve aile duyunca da bağırış çağırış. Suan ne yapacaz nasıl davranacagimizi bile bilmiyoruz herşey bizim üzerimize kalır diye tedirginiz

bunu bile bile 3 yil konusmus, bir bakima sevgili hayati yasamis.
sonra yuz vermemis, cocukta baskasiyla nisanlanmis ama akli siizn gorumcede halen daha, bide bunu dillindiriyor.
dillendirdigi dedikodusu size tam olarak nerden geldi?
O çocuğun kuzeni bizim gelinimiz oluyor

Yahu sevgili değillermiş ama başkalarının abartmasi yüzünden etrafa duyulmuş ve aile duyunca da bağırış çağırış. Suan ne yapacaz nasıl davranacagimizi bile bilmiyoruz herşey bizim üzerimize kalır diye tedirginiz

o zaman söyleyecek. sevgili filan değildik etrafın halt yemesi diye.

madem bu kadar korkusu var o ise hic girismeyecekti.
soran olursa oldugu gibi anlatsin, SUC deikleri sey ne anlamadim ama yalansiz anlatsin hersey orataya ciksin madem.
falancanin gelininin lafiyla hareket etmesin bana sorarsan.

Eee sevgili olmadigini dedikodu oldugunu soywlsin ne varki binda abartacak.
Ayrica bekar degilmi gorumcen sevgiliside olabilir niye bukadar abartildi anlamadim.

Back
X