Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorumce hanim guya bizim icin memleketinden buralara kadar tesrif etti ama totosunu gezdirmekten baska isi yok.
Bide benim planlarima dahil oluyor. Hanim hazretleri pek kiymetli totosunu gezdirmek icin gidiyor. Temizlikte bu yuzden boyayla birlikte oluyor. Benim ailem temizlige gelemiyor. Benim ailem tum tatillerini sirf evimi duzmek o evrede yanimda olmak icin iptal ediyor ama ben gorumcemin kiymetli totosuna gore hareket etmek zorunda birakiliyorum
Eger temizlik yetismezse biz keyfimize bakmaliymisiz o herseyi halledermis. Sanane benim evimden benim duzenim seni ilgilendirmez yuru git totonun keyfine bak dedim. Tabi icimden.
Nisanlimla kavga ettik tabi. Sonra bi hisimla eve gittim. Pizza yedik balkon demirlerini boyadim. Sonra temizligi boya harici bi zamana aldim
Bide gorumcem evimde 1 gun yatacakmis ben yokken. Cunku toto kiymeti. Ailemden en dislileri salmazsam uzerine. Ne demek ya. Gelin olmadan evde mi kalinir.
Kizlar varya yarin bi olsun bi arayim su gorumceyi... diyecem ki "sakin elini hicbirseye surme. Ailemle halledecegiz. O zaman sende yardim edersin." yani bunu biraz daha yumusatip soyleyecegim.Ailemden de en dislisine " yeni gelinin evinde kalinmaz ayip" dedirtecegim. Cok sinirliyim coooook
Gorumce hanim guya bizim icin memleketinden buralara kadar tesrif etti ama totosunu gezdirmekten baska isi yok.
Bide benim planlarima dahil oluyor. Hanim hazretleri pek kiymetli totosunu gezdirmek icin gidiyor. Temizlikte bu yuzden boyayla birlikte oluyor. Benim ailem temizlige gelemiyor. Benim ailem tum tatillerini sirf evimi duzmek o evrede yanimda olmak icin iptal ediyor ama ben gorumcemin kiymetli totosuna gore hareket etmek zorunda birakiliyorum
Eger temizlik yetismezse biz keyfimize bakmaliymisiz o herseyi halledermis. Sanane benim evimden benim duzenim seni ilgilendirmez yuru git totonun keyfine bak dedim. Tabi icimden.
Nisanlimla kavga ettik tabi. Sonra bi hisimla eve gittim. Pizza yedik balkon demirlerini boyadim. Sonra temizligi boya harici bi zamana aldim
Bide gorumcem evimde 1 gun yatacakmis ben yokken. Cunku toto kiymeti. Ailemden en dislileri salmazsam uzerine. Ne demek ya. Gelin olmadan evde mi kalinir.
Kizlar varya yarin bi olsun bi arayim su gorumceyi... diyecem ki "sakin elini hicbirseye surme. Ailemle halledecegiz. O zaman sende yardim edersin." yani bunu biraz daha yumusatip soyleyecegim.Ailemden de en dislisine " yeni gelinin evinde kalinmaz ayip" dedirtecegim. Cok sinirliyim coooook
En büyük hatan o lafları içinden söylemen. Dışından söyle kov rezili gitsin yaGorumce hanim guya bizim icin memleketinden buralara kadar tesrif etti ama totosunu gezdirmekten baska isi yok.
Gayet iyi anladim not kisminiBen olayı hiç anlamadım. Bi sürekli gezme derdinde güya bana yardım etmek için geldi demişsin.
Bi temizlik yetişmezse keyfinize bakın ben hallederim demiş sende sanane benim evimden demişsin.
Temizliğe yardım istiyo musun, yoksa canın görümce kavgası mı istiyo anlamadım.
Ailen bile temizliğine gelmiyomuş. Bi kızın evine başta annesi de yardım etmiyosa kimseye laf söylemeye hakkı yok.
Görümce evde kalmaya gelince 'benim' evim, temizliğe gelince 'abisinin de' evi mi oluyo. Madem senin evin, totonu devir, otur temizle derler adama.
Not; görümceyim :)
O ayrintiyi iyi kollamaya calisiyorum ama bi sure sonra insan sinirine hakim olamayabiliyor.Haklisin ama once bir sakin olsan. Kadin yardim etmek zorunda degil. Birakin gitsin gezsin siz esinize bakin. He boyle her sinirlendiginizde nisanliniza esinize sararsaniz adam bir sure sonra bikar. Kadinlar hep bu yuzden kaybediyor zaten![]()
Boyle emrivakilere kimse hangi yolsa 'yavas yavas gel'mesin. Rabbim korusun.neyse güzelim sen evlen
yavaş yavaş bükersin kafanı mecburen
bu yazdıklarının ışığında yapacaklarından ötürü çok sıkıntı cekersın ama dedim ya yola gelirsin yavaş yavaş
Cani istedigi gibi kardesiyle halledemez. Bu kadar netim. Iyi gunlerbaşta görümce tototsu esprili olsun filan diye yazmışsınız ama durmadan totot toto hiç esprisi yok onu belirteyim.
nişanlanınca evlenince o adam sadece senin ailen mi oluyor ya da sana ait mi oluyor.bunca yıl zaman geçirdiği anası babası kardeşi birden el mi oluyor.
ya da sizin anlayacağınız dil ile söyleyeyim görümce senin totonun keyfini beklemek zorunda mı değilll o da bunu idrak ettiği için kardeşiyle ve canının istediği şekilde hallediyor herşeyi.
NOT: bu kafayla çok konu açarsınız evlendik sonra buraya .her sorununu da ailenin en dişlisiyile çözmeye kalkarsanız sonun fena.evleniyorsunuz savaşa hazırlanmıyorsunuz.
toto candırToto önemlidir. Yemeğin salcalisi kadının kalcalisi diyen kişi bisey biliyoda söylüyo dimi ama![]()
Iste degilmi iste. Burda da nisanlima durumu anlaymak olum. Gerci gorjmcenin istedigi gunden istedigim gune aldim temixligi bi ton laf yaptim. Burasi benim evim benim planlarim isler turunden.sen onun neden peşinde geziyorsunki planlarını iptal ediyorsun,sen yap temizliğini ailenle planını, o da geziyorsa gezsin sallama, bu arada saçma gelip kalması tabiki
O ayrintiyi iyi kollamaya calisiyorum ama bi sure sonra insan sinirine hakim olamayabiliyor.
Keske kendini guya bi zorunluluk icine sokup beni bekletmese de onume baksam. GORUMCEMDEN HICBIRSEY ISTEMIYORUM
Sen kendi evinin planını ona yaptırıyosan yada ona uyuyorsan kabahat sende. Anahtarını yokmu canım benim git temizle. Cidden kendini boşa üzüyorsun yazık. Mis gibi tertemiz evini ser, yıka, ütüle ne güzel tek başına. Akşamda nişanlın gelsin, cilveleşin fln, ne güzel heyecanlar bunlar.Gayet iyi anladim not kismini
Durum soyleki nisanlim icin ablasinin keyfine katlaniyorum. Ondan hicbir beklentim yok olmamasi problem. Kendi capinda planlar yapiyor bwnde buna ofkeleniyorum. Ailem herkeste gelecek. Hanimefendinin planina gore gelmiyorlar.
Benim dellendigim yerler tamda burasi oluyor evimde yine toto keyfi hayallri var 1 gun kalacakmis. Bende dugun sonrasi evime geldikten sonra cocugu nerelere ne dokmus nereleri pisletmis dersdinde olup tum gun temizlik yapacagim.
Hani istegim kendi totosunu dinlendirsin ben temizligimi herseyimi yaparim yeterki bi burnunu ceksin.
Bu konuda anlasilmak istiyorum![]()