arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim sizinle derdimi paylaşcam.10 yıllık evliyim 2 kızım var.2 ve 5 yaşında.kocamla severek evlendik ve (tabi ailesi rahat bırakırsa)çok mutluyuz.eşim doğulu astsubay 10 kardeşler.sürekli ailesine bakmış halada bakmakta.önceleri onlara acıyordum müsamaha gösteriyordum artık tahammülüm kalmadı.tavrımı koydum benimde çocuklarım var onları sizin yüzünüzden ihmal ediyor dedim.hem eşimle konuştum açıkça.hem de kızkardeşinin biriyle.bunun babası hiç çalışmamış emeklisi yok 10 yıldır ssk yatıra yatıra geçen ay emekli oldu.sizin anlıycanız eşim yük eşeği olmuş bunlarda inmek istemiyorlar.para,para,para.uçak biletini alan ankaraya geliyor,hastanesi olan postanesi olan bende çalışıyorum,destur yok.çok yoruldum.kocamla konuşuyorum ailem diyor başka birşey demiyor.en son iki yıl evel görümcemin biriyle herşeyi çok açık konuştum rahatsız olduğumu belirttim.bende çalışıyorum yoruluyorum siz kafanıza göre takılıyosunuz,halden anlamıyosunuz,düşüncesizsiniz,abinizle aramızda bu sebeple sorunlar oluyor dedim.zaten bu görümceyle aramızda sorun vardı,limoniydik biraz.sen tut ben bu kadar konuşma yapmamışım gibi 3 çocuğu al bana tatile geldi.delircektim ya.bende laf taşıyan eltime durumu anlattım.bunlar ne biçim insan vs dedim.o da tabi kendinden bekleneni yaptı herşeyi görümceye söylemiş,bu da evime geldi,yedi,içti,abisine herşeyi anlattı gitti,benimle konuşması gerekmez miydi.bende tavır aldım hiçbiriyle görüşmüyorum.tabi eşimle tartıştık şimdi iyiyiz vs.konu çok uzunda.ama yaptığı yanına kalmasın diye bu görümcemin nefret ettiği bir eltisi var.bu arada ankarada bu görümcemin eltisinin kardeşi var ve 3 ayda bir görüşüyoz. gidince eltisine duyulması için herşeyi anlattım.bi daha benim evime gelip kocamla aramı açmaya çalışmasınlar isteselerde boşanmıycaz.vs.dedim.bu arada görümcem eltisinden nefret eder,sürekli sidik yarıştırırlar.bakalım görsün.o nasıl kocama beni şikayet etti bide kendisi altisinden duysun bakalım.
aslında yaptığım şey normalde çok ayıpladığım bir davranış ama hakettiler.şimdi bana ne önerirsiniz.
aslında yaptığım şey normalde çok ayıpladığım bir davranış ama hakettiler.şimdi bana ne önerirsiniz.