- 8 Eylül 2012
- 352
- 95
- 68
selam kızlar...ben 3 senelik evliyim eşimi çok seviyorum...kaynanamla altlı üstlü oturuyorum.ben erken yaşta evlendim ve eşim askere gitmemişti o zamanda problemlerimiz oldu eşimin ailesiyle tabi benimde hatam büyük erken evlendim beklemedik bitsin askerlik kısacası cahillik dönemim diyebilirim...onları anlatmak istemiyorum zaman geçti üstünden ben hala yaralarını taşıyorum ama unutmuş gibi görünüyorum evliliğim için kaynanamla kalmadı bir problem artık eşim yanımda olduğu için yapamıyor kısacası...neyse gelelim konumuza eşimin 4 tane ablası var benim sorunum en büyükleriyle.annesine oturmaya gelmiş bu akşam neyse bizde yemek yedik eşim çıkalım yukarı deyince peki dedim çıktık oturuyoruz görümcem kendisi çok konuşan birisidir.yine konuşuyor neyse konu döndü dolaştı bize geldi çocuk meselesine niye yapmıyormuşuz herkes soruyormuş ne zaman olcak çocukları kaç sene oldu diye eşimde sen karışma bizim kararımız karıma kıyamıyorum bende hazır değilim daha zamanı var dedi...başladı eşime salak gerizekalı demeye çok zor tuttum kendimi eşim birşeyler söylüyor ama ben desem kaynanam da onlar kardeş arasına girme diyecek hemen zorda olsa tuttum kendimi...bu sefer başladı erkek olursa adını babamın adını koyarız diye bende dayanamayıp artık sanane ya sen karışıyorsun çocuk yok ortada şimdiden başladın koymuyorum ya dedim kaynanam da ordan iki babanın da adını koyarız dedi yok efendim benim babamın adı koyulmazmış erkeğin babasının adı konulurmuş bende hayır kendi babamın adını koyucam sadace dedim...bu sefer başladı amcaları var yan tarafta onun gelininde oğlu oldu yeni amcasının adını koydular yok işte gelinlerin bitanesiymiş koydurmuş adını karışmamış hiç başladı onu methetmeye...görümceleri var onunda karşı gelmiyormuş hiç laf diyemezmiş derse dövermiş kocası birkaç kere demiş dövmüş felan eşimin yanında söylüyor bunları...daha neler neler eşime dedim inelim aşağıya indik ben aşağıya iner inmez başladım ağlamaya eşim zor sakinleştirdi kızdım ona da sustur artık şunu diye oda takma kafana ben gülüyorum söylediklerine boş konuşuyor sen üstüne alınma dedi oda bilir benim ailesinin zamanında bana yaptıklarına karşı ben yine elimden geldiğince kırmamaya çalışıyorum...akıl verin bana kızlar ben şimdi ben napayım çok sinirliyim ona!!!uzun oldu kızlar kusura bakmayın teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için....