Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Kızlar görümcem 40 yaşında ve son günlerde çocuk gibi oldu .. canımı sıkıyor yengesiyle (dayısının eşi) tartıştı benimde küsmememi istiyor onun hakkında sana bunu şunu söyledi diyor bizde sorduk yengesi çok kızdı ve aradı tartıştılar görümcem onla küsmen için yalanmı söylüyor yoksa gerçekten yengesi benim arkamdanmı konuşuyor yengesi ben sana seve seve her zaman yardıma gelirim bunuda laf etmem asıl arkandan konuşan o dedi ve onun söylediklerini bana anlattı yengesinin bana çok yardımı oldu ben bu kişiyle nasıl küsebilirim görümcem bana daha yakın olması gerekirken yengesi daha çok yardıma koştu sağolsun hamilelğimin son aylarında araba kullanamıyordum bebeğimin kıyafetlerini yatağını almam için beni arabayla magazalara götürdü hiç sıkılmadan görünceme göre bunlarıda laf etmiş yengeside diyor ben laf etsem yardımcı olmazdım görümcem hamilelikte bir iki defa yardıma geldi ve benim annem yanımdamı senin annen yanında sana yardımcı oluyor diye laf vurup gitti doğumdan sonrada bir kaç kere geldi daha sonra gelmedi siz gelin diye çağırıyor ben diyorum bebeğim küçük kalabalıkta uyumuyor sen gel diyorum hiç anlayışla karşılamıyor bayramda gittik evdekiler bağıra bağıra konuşuyor kibarca uyarıyom bebeğim uyuyor diyorum kimse dinlemiyor kuzum uykusuzluktan perişan oldu görümcemde diyor kalabalığa alışsın tamam alışsın ama 3 buçuk aylık bebeğin uykuya ihtiyacı var bebekler sessizliği sever görümcem hep siz gelin diyor kendisi gelmek istemiyor yengesiyle karşılaşmaktanmı korkuyor bilmiyorum ama o kendi sorunları ben karışamam aralarındaki probleme eşimde diyor sen karışma herkezle iyi ol herkez kendi yaptığından utansın diyor oda dayısıyla arası bozulmasını istemiyor hem ablasına hem yengesine kızıyor benim kimseyle problemim yok o küsüyor diye bendemi küsmem lazım bana son günlerde soğuk davranmaya başladı hem gelmiyorsun diyor hemde küstüğü kişiye küsmediğim için araları bozuk olduğu için ikiside laf getiriyor görümcem diyor o senin arkandan konuştu yengesi diyor o senin arkandan konuştu bunların araları iyiyken oturmuş benim lafımı etmişler araları bozulunca birbirinin ipliğini pzara çıkardılar yada görüncem yengesi bizim eve gelmesindiye yalan söylüyor benim düşüncem sizler ne düşünüyorsunuz kızlar...
Son düzenleyen: Moderatör: