Görümcemin olusturduğu watsap grubu..siz ne hissederdiniz?

Bence hiç umursamayın.Hatta ne kadar uzak o kadar iyi..Görümceniz çok kötü niyetli ve fesat birisi anlattığınız kadarıyla.Böyle bir kadınla neden watsap grubuda olsa yanı ortamda bulunacaksınız ki.

Grubun adı imalı zaten.Ailenin sevilen insanları.Ya koskoca insanın yaptığı şeye bak.Kardeşinin eşi sonuçta.Ne gerek var bu nispetlere filan.Karşındakini kendinden uzaklaştırıyorsun işte.Eğer sonradan eklerlerse de kabul etme.Bundan önce hiç yoktum.Bundan sonrada gerek yok zaten de.

Daha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
beni sevmiyeni ben hiç sevmem:) bukadar net...
seni niyemi eklemedi cünki maksatı zaten seni sinir etmek. Senin kocanda iş olsa o grubu siler görümceden sorarsa cok gereksi bu tür gruplar. Birşey yazacaksan özelden yaz desin bukadar

Eşin koca olsun da 'smollgril20 neden yok?' diye ortaya bomba soru atabilsin. 'Ben çıkıyorum eklemeyin' diyebilsin bir zahmet..
Ama yapmazlar. Çünkü erkek milleti kimseyle kötü olmak istemez. Sen el kızısındır onlara göre..

Eşimin sülalesinin de var grubu ben de ekliydim 2.defa kendim çıktım.
En son teyzeler halalar eklenince ilk firsatta tüydüm. Çok da önemli değil.

Zaten bir şey olduğunda haberim oluyor ne gerek var zır zır bildirime?

Eşin koca olsun da 'smollgril20 neden yok?' diye ortaya bomba soru atabilsin. 'Ben çıkıyorum eklemeyin' diyebilsin bir zahmet..
Ama yapmazlar. Çünkü erkek milleti kimseyle kötü olmak istemez. Sen el kızısındır onlara göre..
Yok asla yapamaz zaten ben hic bir zaman sahip cikmadi..

Daha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
Kocana aynen böyle anlat. Ve de ki
Ablan beni sevmeyebilir ancak dıdısının Dı dısına bu durumu ifsa etmesi ancak kendini küçük düşürttürür
Bence gruptakiler sizin yokluğunuzu grupta olmak isteöeyişinize baglamıştır cünkü kimisi wa grup işini sevmez.
Bu görümceye karsı benim kalbim ısınmazdı ama onun ayarına inip de küçülmemek lazım. Boşver Allahtan bulsun fitne fesat

Eşinizinde gruptan çıkması gerek çok net

Ya gruba alıp orada herkesin içinde terslemeye, laf sokmaya çalışsaydı? Almadığı daha iyi olmuş, boşver gitsin. Seni dışlamaya çalışıyorsa amacı eğer buysa bunu zaten eşin de görüyordur..

Ya cidden bazen sizleri anlamakta sıkıntı çekiyorum..
Anlaşamıyosunuz, sıkıntılar çekmişsiniz araya mesafe girmiş ee daha ne? Hala mıç mıç olmak için neyin çabasını veriyosun? Ne güzel işte uzaklaşman için bahanen varken, neden beni gruba almadılar diye dertleniyosun. Madem çok içine dert oldu görümcenle aranı iyi tut seni de sevsinler.
Ayrıca sürekli çaya gelin kahvaltıya gelin diye seni değil kardeşleri için davet ediliyosun. Bu da bi gerçek.

bu konuda tek suçlu eşiniz. benim kardeşim grup kursa oraya bilmem kimin kocasına kadar eklese eşimi eklemese ben de çıkardım o gruptan. eşimin kalbinin kırılacağını bilirdim yani.

Ya cidden bazen sizleri anlamakta sıkıntı çekiyorum..
Anlaşamıyosunuz, sıkıntılar çekmişsiniz araya mesafe girmiş ee daha ne? Hala mıç mıç olmak için neyin çabasını veriyosun? Ne güzel işte uzaklaşman için bahanen varken, neden beni gruba almadılar diye dertleniyosun. Madem çok içine dert oldu görümcenle aranı iyi tut seni de sevsinler.
Ayrıca sürekli çaya gelin kahvaltıya gelin diye seni değil kardeşleri için davet ediliyosun. Bu da bi gerçek.
Kardesinj bukadar dusunseydi karisina saygisizliklar yapmazdi...

Eklemek zorında değil. Bu tür şeyler keyif işi, ister ekler, ister eklemez. Zaten kadınla problemler yaşamışsınız, birbirinizi sevmiyormuşsunuz. Eee, kadın niye sizi sohbet grubuna eklesin yahu? Hem 2 ay önce doğum yapmış, daha yeni gideceksiniz bebek görmeye. Bir de kardeş bu. Sizin yaptığınız şey daha ayıp. Kadın sizi niye sevsin, niye görmek istesin şimdi... Çok garipsiniz.

Bizim de var bir akraba grubu, bir tane gelinimiz var hiçbirşeye katılmaz doğru düzgün, kimseyle de samimi değil. Grup kuruldu, herkes eklendi o yok. E çünkü kendisi normalde birşeye katılmıyor, biz niye onu gruba katalım. Kocasını ekledik o yok :) Sizin de böyle bir durum olabilir, eşinin akrabalarına soğuksan gerek görmemişlerdir. Bilinçli bir hareket olduğunu sanmam.

Back
X