Görümcemin olusturduğu watsap grubu..siz ne hissederdiniz?

Ben zaten dahil olmak istemezdim..ama bunu gordugimde nedense şok.oldum...gelini eklemesi beni ayirmasi baslikda damga gibi sanki ayip be

E bile bile yapıyor nispet yapar gibi :)o zaman daha çok eğlenirim. İşini gücünü bırakmış beni kıskanıyor ve bunu bariz belli ediyor diye düşünürüm :)))
Onlar kim ya görümceymiş kvymiş hiçbirinin yaptıklarını kaale alacak kadar boş vaktim yok artık :))

E bile bile yapıyor nispet yapar gibi :)o zaman daha çok eğlenirim. İşini gücünü bırakmış beni kıskanıyor ve bunu bariz belli ediyor diye düşünürüm :)))
Onlar kim ya görümceymiş kvymiş hiçbirinin yaptıklarını kaale alacak kadar boş vaktim yok artık :))
Beni kiskanmaz canim.o ama sevmedihini belli ediyor...keske davet de etmese hiç...nedense davet konusundan hic geri kalmaz

Beni kiskanmaz canim.o ama sevmedihini belli ediyor...keske davet de etmese hiç...nedense davet konusundan hic geri kalmaz

Sevmesinler canım istediği kadar da belli etsin. Önemli olan eşinle aran iyi olması inan bana onları kafana takmaya değecek kadar önemli değiller.
Ben de 1 senedir takmıyorum kafama yaptıklarını. Beni de sevmiyorlar ama bende onları sevmiyorum :) hiç de umurumda değil.

Hiç mutsuz olacak bi durum yok. Sanki ne ki o grup. Günaydın resimleri, hayırlı cuma resimleri, anlamsız bak şu doktor şunu demiş, yok efendim ne güzel hikaye okuyun. Buluşalım bi ara özledik valla..
Daral geliyo akraba gruplarından :)
Ama eşime sorardım canım sevilen insanlarda ben yokum kardeşine neden sormadın bunu diye?

Daha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...
Ya onlar seni sevse ne olur sevmese ne düğünden 3-5 ay sonra görümcemide sildim telefondan kaynanamıda hiç işim olmaz yani bırak yapsın göze soksun ne kalitede olduğunu eşinde görsün.

Oyle bir aile grubu bizde de kurulmustu birsuru akraba, kuzenler, kardesler filan. Esimi dahil etmisler beni etmemislerdi, bende cok muhabbetli degilim o ayri tabi. Kim kurmus hatirlamiyorum bile, eşim cıkti gruptan oldu bitti. Ne var bunda sinirden uyuyamayacak?

Yine is eslerde bitiyr galiba. Bahane bulup ciksin demis bi arkdas olmaz buyuk ablasi demis . Bence acik acik soylesin bu ne boyle mesaj verr gibi diye. Yada cikamiyosa yazmasin. WhatsApp grubu nedir ya uzme sen kendini canimm sakin uzmee. Ipleme bile sende durumuna yaz kiz bisyler:))

Bilerek yapmış bunu seni üzmek icin. Ben olsam kaileye bile almam boş yere totosunu kaldırmam onun.

Bence burada yapılması gereken seyı sadece esın yapabılseydı sana bugün bunu yapamazlardı. Eşin gruptan ayrılıp neden sorulduğunda dıdının dıdısını eklerken neden benim karımı eklemedın dıye tepki koyabılseydı görümcende bugün bu terbiyesizliği yapamazdı. Ablasının tepkisinden korkuyor da senı adam yerıne koydurmuyor

Back
X