- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
Bugün bi düğüne gidecektik ve eşim çalıştığı için onun ailesiyle gitmek için görümcemlere gittim. Kayinvalidem kayinbabam eşimin teyzesi, kuzenleri falan derken baya kalabalık bi ortam. Görümcemin kocasıda evde tabi. Toplandık çıkıcaz bi süre sonra, sohbet ederken konu doğacak çocuklarimiza geldi. Görümcem de hamile benden bi kac hafta büyük onun bebeği. Konuyu da onun kocası kendi açtı Sonra da konuyu actirmayin size kızıyorum zaten dedi. Noldu ne yaptık ki kiziyosun dedim. Bizim çocuğumuz olur olmaz sizde çocuk yaptınız, kiskancliginizdan falan dedi. Ben şaka yapıyo sanıyorum. Çocuğun kıskançlığı mi olur nasip dedim. Ne var yani sanki dişinizi sıksaydiniz aceleniz neydi hemen çocuk yapıyosunuz sabredemediniz dedi. Ben biraz tuhaf oldum açıkçası. Karşımda böyle konuşan bi erkek, ayrıca kayinbabam falan da var. Utandım yani ne bileyim. Bunları söylerken de cok ciddi ama. Orada kıskançlık falan da yok ayrıca. Çünkü görümcemin hamile olduğunu söylediğinde ben zaten hamileymisim yeni. Bi kaç hafta sonra da biz öğrendik.
Şimdi eee biz ne yapalım diyeceksiniz :) sinir oldum da anlatayim içimde kalmasın diye anlatıyorum. Çünkü malesef bunun bi çözümü yok. Görümcem de uyarmiyo. Bak bu ilk değil toplum içinde konuşurken karşısindaki kişiyi mahcup etmesin söyle diyorum. Görümcem de aman boşver diyo...
Şimdi eee biz ne yapalım diyeceksiniz :) sinir oldum da anlatayim içimde kalmasın diye anlatıyorum. Çünkü malesef bunun bi çözümü yok. Görümcem de uyarmiyo. Bak bu ilk değil toplum içinde konuşurken karşısindaki kişiyi mahcup etmesin söyle diyorum. Görümcem de aman boşver diyo...