Görümcemin patavatsız kocası

bu nasıl bir rahatlıktır ya hu . . Adam da haya falan kalmamış bunu kayınbabasının yanında eşinin yengesine söylüyorsa . . Belli ki çok kıskanç ve nerde ne söyleyeceğini bilmeyen patavatsız biri . . İlk okuduğumda aklıma şu geldi acaba bebeklerin cinsiyeti farklı da onlar o cinsiyeti istemiyorlar mıydı ? evlat evlattır sonuçta ama bazı cahiller bunu çok kafaya takabiliyor . .:KK12:

Aksine erkek cok istiyodu erkek oldu. Bizim ki de erkek. Asıl benim dert etmem lazım :) zaten önce onlarin çocuğu doğacak. Babanne anneanne bebek heyecanını önce onlarda yaşayacak. Büyük ihtimalle tek bebek olmayacak ailede diye sorun ediyo.

Eşin bir ayar versin bence. Belki o zaman denyo denyo konuşmaz bir daha.

Canım çocuğun eniştesi yapmış. Çünkü o saldırıya uğrayan çocuğa aile biraz daha ilgi gösteriyormuş bunun nedeni zavallı yavrucağın anne ve babası ayrılmış ve o hasta ruhlu adam plan yapmış yemek organize etmiş. diş macunu tüpüne asit dolurmuş herkes yemekte iken oyun odasına girip yakmış çocuğu. Bu adam çok iyi eğitim almış çok üst düzey bir yönetici.
Bir de inkar ediyor o tüpün içinde boya var sanıyormuş. Ama polis çözmüş olayı Allah razı olsun onlardan..

Nasıl bi vahşet ya. Üstelik çocuk bi gözünü kaybetti diye biliyorum. Mahvoldu hayatı resmen. Hani yanlış anlasilmasin görme engelli olan herkesin hayatı mi mahvoluyor diyenler olabilir belki ama bu... Doğru kelimeyi bulamıyorum. Yok buna uyan bi tabir. İnşallah o adamın da eli yüzü yanar aynen öyle.

Nasıl bi vahşet ya. Üstelik çocuk bi gözünü kaybetti diye biliyorum. Mahvoldu hayatı resmen. Hani yanlış anlasilmasin görme engelli olan herkesin hayatı mi mahvoluyor diyenler olabilir belki ama bu... Doğru kelimeyi bulamıyorum. Yok buna uyan bi tabir. İnşallah o adamın da eli yüzü yanar aynen öyle.

O çocuğun durumu daha acı be canım görürken görme yeteneğini kaybetti. Tek gözü %30 oranın da görüyor. Sen nasıl üzel birisin. Yazdığın kelimeyi bile seçerek, açıklama yaparak söylüyorsun. :) Sen harika bir anne olacaksın. Allah çocukları böyle insanlardan korusun.

O çocuğun durumu daha acı be canım görürken görme yeteneğini kaybetti. Tek gözü %30 oranın da görüyor. Sen nasıl üzel birisin. Yazdığın kelimeyi bile seçerek, açıklama yaparak söylüyorsun. :) Sen harika bir anne olacaksın. Allah çocukları böyle insanlardan korusun.

:) teşekkürler. Amin tüm çocuklari böyle zalimlerden korusun allah.

"Bu cesareti nerden aliyorsunuz,lütfen haddinizi aşmayin." Bir dahakine boyle soyleyebilirsin.
Sizli bizli konus bundan sonra. Bence.

Oha! Hadsize bak sen! Hayır kıskanıp ne yapacaksınki, yani aileye ilk torunu verene madalyamı takacaklar anlamadım? Ayrıca bunu ailenin damadı demesini geçtim Bi erkek olarak mahalle karısı ağzıyla sana bunu söylemesi cok itici. Bitek seninki çalışmıyormuş enişte bey demek lazım aslında

Canım senin ona birgün güzel bir laf söyle yerinde ve zamanında daha sana konuşamasın yada onu hiç tınlama , konuşsun dursun, sen başka şeyle ilgilen telefonun çalmış gibi yap görsün bazı şeyleri saygısız herif !

dervişin fikri neyse zikri odur. kendisi kıskanıyo yüksek ihtimal sizi . hamilelik nasip ya ALLAH ne zaman verirse o zamn olur .

Ben olsam alaycı bir gülüş atardım. ( açıklama yapılacak kapasitede değil )

Niye gülüyorsun diye sorarsa da 'arif olan anlar' der , susardım. Delirsin sonra.

Hakikaten çıldırdık.

Back
X