Gorumcemin patavatsizliklari sabrim tasmak uzere

Sizden 4 yaş küçük birisi size neden abla desin? Ondan 4 sene önce doğdunuz içinmi saygı bekliyorsunuz?
Laf sokuyorsa cevap verin, cevap veremiyorsunuz sonrada el kadar çocuğun arkasına sığınıp kızım için sabrediyorum falan diyorsunuz. Bayağı komik bir bahane.
Senden komik değil maalesef :) al sana başak 2 :) gorumcemle yarisirsin valla kaynana:) neyse ya bizim adapta kendinden 5 yas büyüğe abla denir o 97 li ben 92 neyse cevabını alacak artık sana da dert olmasin

Kızınında çok umrundaydı halasıyla annesinin dalaşması
Halalıktan istifa etmiyor ya görümceyle gelin iyi geçinemezse. Ne alaka
Evdeki kedimin hatırına susuyorum dese aynı şey
Valla bacım bunlar ailecek tuhaf ben kussem sulalecek.kuserler herkes aynı kalitede olmuyor maalesef

Senden komik değil maalesef :) al sana başak 2 :) gorumcemle yarisirsin valla kaynana:) neyse ya bizim adapta kendinden 5 yas büyüğe abla denir o 97 li ben 92 neyse cevabını alacak artık sana da dert olmasin
Üslup yerlerde.

Görümceniz çok haklı
Ben olsam size değil abla başka birşey derdimde neyse 🤣🤣🤣🤣
Küçük çocuğun arkasında saklanmaya devam.
Olmadı eve kedi alın, görümceme çok düşkün onun hatırı için susuyorum diye konu açarsınız 🤣🤣🤣🤣

Bence sataşmalarına cevap verin. bir iki tersleyince bir dahakine çekinir. O güzel güzel iğneliyorsa siz de alttan alttan lafınızı söyleyin :)

Görümceniz çok haklı
Ben olsam size değil abla başka birşey derdimde neyse 🤣🤣🤣🤣
Küçük çocuğun arkasında saklanmaya devam.
Olmadı eve kedi alın, görümceme çok düşkün onun hatırı için susuyorum diye konu açarsınız 🤣🤣🤣🤣
Kafan güzel galiba canim ne içiyorsan bana da söyle:) ay burası ne güzel ya gorumcelerimle kavga ediyorum :) başak(gorumcem ) sen tam bir ergen z kuşağısin senden nefret ediyorummmmmm ohh rahatladım:D

Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dedi :KK70: inanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Eğer kocanla kaydadeğer bir sorunun yoksa takma kafana cevap verirken de ölçülü bir şekilde ağzının payını ver inan öyle problemleri olan insanlar var ki hiç takmaya üzülmeye değer mi yokmuş gibi davranmaya çalış. Yanlış anlama sorununu küçümsemiyorum ama önemli olan eşinin sana değer vermesi o da kardeşi yazık adama da sakın onu da huzursuz edip ağzınızın tadını kaçırma olur mu. He de geç be yarın öbür gün evlenir gider

Kafan güzel galiba canim ne içiyorsan bana da söyle:) ay burası ne güzel ya gorumcelerimle kavga ediyorum :) başak(gorumcem ) sen tam bir ergen z kuşağısin senden nefret ediyorummmmmm ohh rahatladım:KK70:
İftar sonrası çay içiyorum, sizde deneyin.
Nefretinizi anca burdan kusarsınız zaten
Kendisine çıt diyemezsiniz, kızınızın hatrı için tabii, yoksaaa ohooo neler neler dersiniz dimi 🤣🤣🤣🤣 ay çok güldüm gece gece, Allahda sizi güldürsün ya çok komiksiniz gerçekten.
Ayrıca başak z kuşağısı ise siz nesiniz? Aranızda 4 yaş varya hani 😂😂😂
Ergen modundan çıkamamış- kuşaklar arasında sıkışmış anne 😂😂😂

Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dedi :KK70: inanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Bence hiç muhatap olmayın dediğiniz hareketleri yapınca da güzelce uyarın derim.
Bende de görümce var yaptıklarını anlatsam size nutkunuz tutulur 😄

annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dedi :KK70:
Bu lafa sustunuz mu ?
Anneme çirkin yakıştırma yapacak kişiyi kızım sevmese de olur. Sizde cidden biraz eksiklik duygusu var gibi hissettim. Özdegersizlik yaşıyor cevap veremiyorsunuz sanirim

Back
X