- 21 Ağustos 2015
- 31.907
- 96.852
- 598
- 38
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Kardesi size agzına geleni söylerken huzurunuz bozulmuyor da cvbını verince mi bozuluyor?E ozman sorun ne?Taktik mi istemeye konu actınız :)e eşimle huzuruma yazık:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesi size agzına geleni söylerken huzurunuz bozulmuyor da cvbını verince mi bozuluyor?E ozman sorun ne?Taktik mi istemeye konu actınız :)e eşimle huzuruma yazık:)
annenize daha yaşlı duruyor dediğinde ne kadar naziksin diyemediniz mi?Kizim gorumcemi çok seviyor sevsin zaten bir tane halası ama ben normalde bu tip insanla aynı ortamda olmam hayatıma dahi sokmam kizim olmasa çoktan ağzının payını verip hayatımdan atmıştım sanırım:)
sessizim demiyor da kızım için sabrediyorum diyor işteSizden 4 yaş küçük birisi size neden abla desin? Ondan 4 sene önce doğdunuz içinmi saygı bekliyorsunuz?
Laf sokuyorsa cevap verin, cevap veremiyorsunuz sonrada el kadar çocuğun arkasına sığınıp kızım için sabrediyorum falan diyorsunuz. Bayağı komik bir bahane.
Kızınında çok umrundaydı halasıyla annesinin dalaşmasısessizim demiyor da kızım için sabrediyorum diyor işte
Ağzına kürekle vurmadığınız için yapıyor zaten. Sessiz kalmayın işe yaramıyor.Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dediinanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Aynılarını yaşadığım için anlıyorum aslında papatya korkudan değil kaygıdan. Beyni sus sorun çıkmasın idare et diyor ve savunmasız hissediyor kendini. Karşı tarafta alıyor bu enerjiyi ve üstüne geldikçe geliyor. Umarım düzelirler.Kadınlar neden korkuyor anlamıyorum bahane ya çocuğum için ya kocam için bir yorumunuzda da kocamla huzurum için yazmışsınız. Bana komik geliyor demek ki sizin kişisel sınırınızdan daha önemli başkaları ee o zaman görümce de laf sokar babası da anası da siz agzinizin tadı kaçmasın diye susun oturun madem
Ama kocamın huzuru çocuğum halasina düşkün bunlar boşanmaya da cesaret edemeyen kadınların kendi önüne koyduğu engeller sorun çıkmasın neden dersin sorun çıkarsa ben kötü gözükürum. Eşimle huzurumuz bozulsun. Bana ağzına geleni söyleyen kadın için eşim huzursuzluk çıkarmayı göze alırsa daha büyüğünü çıkarırım haddini bildirmezsen patavatsız insanın herkes seninle aynı şekilde konuşur . Annen yaşlı gözüküyor derse canım bende senin yaşını duyunca şaşırmıştım sende bayaaa bayaaa olgun gösteriyorsun yaşlanınca işin zor derdim. Madem kötü olmayacağım. Bunu demekten neden çekiniyor ?Aynılarını yaşadığım için anlıyorum aslında papatya korkudan değil kaygıdan. Beyni sus sorun çıkmasın idare et diyor ve savunmasız hissediyor kendini. Karşı tarafta alıyor bu enerjiyi ve üstüne geldikçe geliyor. Umarım düzelirler.
İnkar mekanizması canım. Bahanelerin arkasına sığınıp olayı normalleştiriyor. Güçlenmeden dediklerini yapamaz bende yapamazdım. Huzur kaçmasın diye sustukça daha çok huzur kaçar.Ama kocamın huzuru çocuğum halasina düşkün bunlar boşanmaya da cesaret edemeyen kadınların kendi önüne koyduğu engeller sorun çıkmasın neden dersin sorun çıkarsa ben kötü gözükürum. Eşimle huzurumuz bozulsun. Bana ağzına geleni söyleyen kadın için eşim huzursuzluk çıkarmayı göze alırsa daha büyüğünü çıkarırım haddini bildirmezsen patavatsız insanın herkes seninle aynı şekilde konuşur . Annen yaşlı gözüküyor derse canım bende senin yaşını duyunca şaşırmıştım sende bayaaa bayaaa olgun gösteriyorsun yaşlanınca işin zor derdim. Madem kötü olmayacağım. Bunu demekten neden çekiniyor ?
Evet bence kadının savunulmaya ihtiyacı yok rahatsızlığını dile getirince eş olan kişi zaten destek olmak zorundaİnkar mekanizması canım. Bahanelerin arkasına sığınıp olayı normalleştiriyor. Güçlenmeden dediklerini yapamaz bende yapamazdım. Huzur kaçmasın diye sustukça daha çok huzur kaçar.
Mesela geçen eşimin akrabasına ev görmeye gidicez hedye konusu açıldı eşimde “ aman boşver ne alcaz “ diyince görümcem çemkirdi “ alacaksın tabi o sana aldı alla alla “ diye. “ ben aldım x”sin hediyesini zaten konu ne ? Dedim. Önceden sinir olur susardım şimdi korkmuyorum. Kadın kendini savunamayınca erkek hiç savunmuyor.
Kendini savununca zaten herkes ona saygı duyuyor çekiniyor öyle Her ağzına geleni söyleyemiyorEvet bence kadının savunulmaya ihtiyacı yok rahatsızlığını dile getirince eş olan kişi zaten destek olmak zorunda
Aynen öyle onun karakteri öyle alınma sen ona olaylarına da tahammülüm yok mesela onun karakteri buysa benimki de buKendini savununca zaten herkes ona saygı duyuyor çekiniyor öyle Her ağzına geleni söyleyemiyor
Kızınızın hatırına nesne gorumcenizin bu densizliklerine katlaniyorsunuz ki alaka kuramadım .Eşim icin deseniz anlarım da ayrıca kimsenin hatırı için kimseyi alttan alamam o zaman o abisinin hatırı için bana saygı göstersin .Yeterince susmussunuz .Bence yapıştırın cevabı .Bakalım ne yapacak .Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dediinanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Aynenn canım aynen bunu yapacağım bakalım bayramda yine gideceğiz ilk edepsizliğine yapılacak o cevap tokat gibi suratına:)Aynen onun gibi güya espiri yapıp iğneleyici sözler söyleyip güya şaka gibi gülmelisin.Bir şey derse aaa ben alınıyor muyum der ağzının payını verirsin.
Ben egoyu inan diplerde yaşıyorum bize öyle öğretildi kendinden 5 yas büyüğe bizim adapta abla denir :)Acaba etki tepki olayı olabilir mi?
O patavatsızlık yapıyor siz ego tazeliyorsunuz. Mesela size neden abla desin? 3 - 4 yaş yüzünden demek zorunda mı?