Gorumcemin patavatsizliklari sabrim tasmak uzere

Abla ne ya.Ablasi misiniz?Diğerlerinde sizinde ağzınız var konusun

Kızının hatrina neden alttan aliyosun anlamadim, ne alaka yani?
Bunu bahane ediyosun bence, haddini bildirme ve sınır çizme cesareti bulamadığın için.
Eşin ne diyor mesela bu duruma?

Kizim gorumcemi çok seviyor sevsin zaten bir tane halası ama ben normalde bu tip insanla aynı ortamda olmam hayatıma dahi sokmam kizim olmasa çoktan ağzının payını verip hayatımdan atmıştım sanırım:)
annenize daha yaşlı duruyor dediğinde ne kadar naziksin diyemediniz mi?
keşke evet kimi kadın öyle görünebilir sende 35 görünüyorsun deseydiniz :)

Sizden 4 yaş küçük birisi size neden abla desin? Ondan 4 sene önce doğdunuz içinmi saygı bekliyorsunuz?
Laf sokuyorsa cevap verin, cevap veremiyorsunuz sonrada el kadar çocuğun arkasına sığınıp kızım için sabrediyorum falan diyorsunuz. Bayağı komik bir bahane.
sessizim demiyor da kızım için sabrediyorum diyor işte

Kadınlar neden korkuyor anlamıyorum bahane ya çocuğum için ya kocam için bir yorumunuzda da kocamla huzurum için yazmışsınız. Bana komik geliyor demek ki sizin kişisel sınırınızdan daha önemli başkaları ee o zaman görümce de laf sokar babası da anası da siz agzinizin tadı kaçmasın diye susun oturun madem

Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dedi :KK70: inanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Ağzına kürekle vurmadığınız için yapıyor zaten. Sessiz kalmayın işe yaramıyor.

Kadınlar neden korkuyor anlamıyorum bahane ya çocuğum için ya kocam için bir yorumunuzda da kocamla huzurum için yazmışsınız. Bana komik geliyor demek ki sizin kişisel sınırınızdan daha önemli başkaları ee o zaman görümce de laf sokar babası da anası da siz agzinizin tadı kaçmasın diye susun oturun madem
Aynılarını yaşadığım için anlıyorum aslında papatya korkudan değil kaygıdan. Beyni sus sorun çıkmasın idare et diyor ve savunmasız hissediyor kendini. Karşı tarafta alıyor bu enerjiyi ve üstüne geldikçe geliyor. Umarım düzelirler.

Aynılarını yaşadığım için anlıyorum aslında papatya korkudan değil kaygıdan. Beyni sus sorun çıkmasın idare et diyor ve savunmasız hissediyor kendini. Karşı tarafta alıyor bu enerjiyi ve üstüne geldikçe geliyor. Umarım düzelirler.
Ama kocamın huzuru çocuğum halasina düşkün bunlar boşanmaya da cesaret edemeyen kadınların kendi önüne koyduğu engeller sorun çıkmasın neden dersin sorun çıkarsa ben kötü gözükürum. Eşimle huzurumuz bozulsun. Bana ağzına geleni söyleyen kadın için eşim huzursuzluk çıkarmayı göze alırsa daha büyüğünü çıkarırım haddini bildirmezsen patavatsız insanın herkes seninle aynı şekilde konuşur . Annen yaşlı gözüküyor derse canım bende senin yaşını duyunca şaşırmıştım sende bayaaa bayaaa olgun gösteriyorsun yaşlanınca işin zor derdim. Madem kötü olmayacağım. Bunu demekten neden çekiniyor ?

Ama kocamın huzuru çocuğum halasina düşkün bunlar boşanmaya da cesaret edemeyen kadınların kendi önüne koyduğu engeller sorun çıkmasın neden dersin sorun çıkarsa ben kötü gözükürum. Eşimle huzurumuz bozulsun. Bana ağzına geleni söyleyen kadın için eşim huzursuzluk çıkarmayı göze alırsa daha büyüğünü çıkarırım haddini bildirmezsen patavatsız insanın herkes seninle aynı şekilde konuşur . Annen yaşlı gözüküyor derse canım bende senin yaşını duyunca şaşırmıştım sende bayaaa bayaaa olgun gösteriyorsun yaşlanınca işin zor derdim. Madem kötü olmayacağım. Bunu demekten neden çekiniyor ?
İnkar mekanizması canım. Bahanelerin arkasına sığınıp olayı normalleştiriyor. Güçlenmeden dediklerini yapamaz bende yapamazdım. Huzur kaçmasın diye sustukça daha çok huzur kaçar.
Mesela geçen eşimin akrabasına ev görmeye gidicez hedye konusu açıldı eşimde “ aman boşver ne alcaz “ diyince görümcem çemkirdi “ alacaksın tabi o sana aldı alla alla “ diye. “ ben aldım x”sin hediyesini zaten konu ne ? Dedim. Önceden sinir olur susardım şimdi korkmuyorum. Kadın kendini savunamayınca erkek hiç savunmuyor.

İnkar mekanizması canım. Bahanelerin arkasına sığınıp olayı normalleştiriyor. Güçlenmeden dediklerini yapamaz bende yapamazdım. Huzur kaçmasın diye sustukça daha çok huzur kaçar.
Mesela geçen eşimin akrabasına ev görmeye gidicez hedye konusu açıldı eşimde “ aman boşver ne alcaz “ diyince görümcem çemkirdi “ alacaksın tabi o sana aldı alla alla “ diye. “ ben aldım x”sin hediyesini zaten konu ne ? Dedim. Önceden sinir olur susardım şimdi korkmuyorum. Kadın kendini savunamayınca erkek hiç savunmuyor.
Evet bence kadının savunulmaya ihtiyacı yok rahatsızlığını dile getirince eş olan kişi zaten destek olmak zorunda

Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dedi :D inanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Kızınızın hatırına nesne gorumcenizin bu densizliklerine katlaniyorsunuz ki alaka kuramadım .Eşim icin deseniz anlarım da ayrıca kimsenin hatırı için kimseyi alttan alamam o zaman o abisinin hatırı için bana saygı göstersin .Yeterince susmussunuz .Bence yapıştırın cevabı .Bakalım ne yapacak .

Bir de, huzur bozulmasin diyolar ya boyle durumlarda, sen huzurlu musun cidden? Eşin ne yapıyor bu durumlar karşısında? Sen gereken yerde tavrını koysan, eşin de senin huzurunu düşünüp yeri geldiğinde kardeşine haddini bildirse nasıl olur mesela?
Yine söylüyorum; yok kızımın hatrı yok eşimin hatrı yok huzurum bozulmasın, bunlar bahane, çizin sınırlarınızı, sustukça huzur olmayacak, kimsenin kimseye karşı haddini aşma hakkı yok.

Arkadaşlar herkese yorumlar için teşekkürler ben kızdan 5 yas büyüğüm ay farkıyla 25-29 ama her neyse abla demeyen demesin o mesele değil de cesareti aldım bayramda yaptığı ilk edepsizlikte cevabını alacak aynen o kavga çıkmalı bazen gerekirse akıllanmasi için milletin herkese teşekkürler:)

Aynen onun gibi güya espiri yapıp iğneleyici sözler söyleyip güya şaka gibi gülmelisin.Bir şey derse aaa ben alınıyor muyum der ağzının payını verirsin.
Aynenn canım aynen bunu yapacağım bakalım bayramda yine gideceğiz ilk edepsizliğine yapılacak o cevap tokat gibi suratına:)

Back
X