Görümcemin sirri, ne yapmaliyim?

Dolunay89

Là ___sonsuzluk hecesi___
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
905
1.702
113
Selam canlar bi sorunum var aslinda kendi kafamda bi karara da vardim ama yine de emin olamiyorum. Akil akildan üstündür mantigiyla bi de siz bakin şu mevzuya hele.
Görümcemle aram çok çok iyidir bildiğin bana ablalik yapar,evlendiğimden bu yana aramizda hiçbir problem olmamiştir,bildiğiniz kardeş gibiyiz ama dün öyle bir şey duydum ki ne yapacağimi şaşirdim.
Kendisi evli bi adamla bikac yildir görüşüyormuş bunu bilen bikaç kişi sürekli uyarilarda bulunsa da kendisi zaten adamin eşiyle problemli olduğunu ve boşanacaklarini söylüyomuş. Karisini aldatan hangi adam evliliğinin mükemmel olduğunu ve karisindan boşanmayacağini söyler ki. Resmen başta kendini olmak üzere o bilenleri de kandiriyor.
Bunu duyduktan sonra ne kadar şahsima yapmiş olduğu bir şey olmasa da onunla yakin olmam mümkün değil. Bu olayi duyduktan sonra ilk karşilaşmamizda soğuk davrandim hemen farkedip 'bilmeden sana karşi bir şey mi yaptim neden böylesin' diye sordu bi şey diyemedim.
Istiyorum ki bildiğimi bilsin çünkü ben onunla artik görüşmek istemiyorum bana dokunmayan yilan bin yil yaşasin mantiğinda olamam. Ama bildiğimi bildikten sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak nebilyim belki de iyi görümce birden canavar görümceye dönüşecek. Kaldi ki eşim aramizdaki durumu farkettiğinde ona ne açiklamada bulunacağim, nasil geçiştireceğim? Buna cesaret etmeli miyim sizce?
Mobilden yazdim,yazim hatalari için özür.

Selam canlar bi sorunum var aslinda kendi kafamda bi karara da vardim ama yine de emin olamiyorum. Akil akildan üstündür mantigiyla bi de siz bakin şu mevzuya hele.
Görümcemle aram çok çok iyidir bildiğin bana ablalik yapar,evlendiğimden bu yana aramizda hiçbir problem olmamiştir,bildiğiniz kardeş gibiyiz ama dün öyle bir şey duydum ki ne yapacağimi şaşirdim.
Kendisi evli bi adamla bikac yildir görüşüyormuş bunu bilen bikaç kişi sürekli uyarilarda bulunsa da kendisi zaten adamin eşiyle problemli olduğunu ve boşanacaklarini söylüyomuş. Karisini aldatan hangi adam evliliğinin mükemmel olduğunu ve karisindan boşanmayacağini söyler ki. Resmen başta kendini olmak üzere o bilenleri de kandiriyor.
Bunu duyduktan sonra ne kadar şahsima yapmiş olduğu bir şey olmasa da onunla yakin olmam mümkün değil. Bu olayi duyduktan sonra ilk karşilaşmamizda soğuk davrandim hemen farkedip 'bilmeden sana karşi bir şey mi yaptim neden böylesin' diye sordu bi şey diyemedim.
Istiyorum ki bildiğimi bilsin çünkü ben onunla artik görüşmek istemiyorum bana dokunmayan yilan bin yil yaşasin mantiğinda olamam. Ama bildiğimi bildikten sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak nebilyim belki de iyi görümce birden canavar görümceye dönüşecek. Kaldi ki eşim aramizdaki durumu farkettiğinde ona ne açiklamada bulunacağim, nasil geçiştireceğim? Buna cesaret etmeli miyim sizce?
Mobilden yazdim,yazim hatalari için özür.

sana ablalık yapan çok iyi anlaştığın bi insana neden sırtını dönesin ki, herkes hata yapar kimse mükemmel değil bence yanlış davranıyorsun, ikinizin aranızda bi problem yoksa neden ilişkini bitiresin ki bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı değil bence

Görümcen evli değil sanırım ...

Madem çok iyi ilişkiniz var , arkadaş / kardeş gibisiniz . Açık açık konuş .

Hangi adam çok mutluyum , karımda bir melek ama ben şeytana uyup onu aldatıyorum der ki ?

Ayrılsın bir an önce .

Ha bu uyarı yaptın diye kötü kişi sen olacaksan da ; ol yani .

Açık açık konuşmak en doğrusu..sen fikirlerini brlirtirsin gerisi ona kalmış ..sırt donmen gereksiz tabi ama ister istemez bi soğukluk olur sende, çünkü gorumcen basbaya yuva yıkıyor, yazık o kadına..

Doğruluğundan yana bir skinti yok kendisi de zaten o kişilerin hepsine 'evet görüşuyorum size ne,siz karişmayin' rahatliğinda.
Evlendikten sonra bu konularda daha bi hassas oldum. Elimde olmadan aldatilan kadin yerine koyuyorum kendimi,empatinin dibine vuruyorum bu sefer de fena halde soğuyorum görümceden hatta soğudum.

Dogrulugundan emin olun öncelikle. Sonra da gorumcenizi uyarmaya falan gerek yok. Yeterince uyarılmış zaten. Adamın karisina ulaşıp haber verin. Esinize de haber verin..bu tarz şahıslar sonuçlarına katlanabilmeli. Rezil olmayi goze almış ki yapmış bu rezilligi

Bu durumu eşim bilirse çok çok kötü bi durum olur ve işin en pis yani ben hiç görmedim ama eşim de dahil olmak üzere aileden bir çok kişi adami taniyor..

Bu durumu eşim bilirse çok çok kötü bi durum olur ve işin en pis yani ben hiç görmedim ama eşimde dahil olmak üzere aileden bir çok kişi adami taniyor..
İnsanların özel hayatlarından uzak durun. Her ne kadar yanlış olsa da, sizin haddiniz değil bunu gidip eşinize söylemek.

Bu tamamen aldatılan kadın, adam ve görümcenizle ilgili.
Tutup da sana noluyor derse ne diyeceksiniz?

Ona sırt dönmeyin asla kesinlikle yardım elinizi uzatın , Önce onu uyarın , abla karısından ayrıldıktan sonra ne isterseniz yapın ama şuan sen evlilik yıkan insan modundasın, bunun bu şekilde gitmesi normal değil deyin. Sen çok iyi bi insansın ama eşi yakaladığında alacağın bedduayı düşün, etrafta tibarın kalmayacak annen baban kardeşin seni affedemeyecekler, ve sende kendini affedemeyeceksin. Lütfen bu ilişkiye son ver deyin ısrar ederse de eşinize söyleyin muhakkak. İlişkiniz bozulacaksa da onun için bişeyler yapmış olun. Bu şekilde gizli saklı giden bi ilişki asla devam etmemeli, o adamın eşi yerinde olduğunuzu düşünün.

İnsanların özel hayatlarından uzak durun. Her ne kadar yanlış olsa da, sizin haddiniz değil bunu gidip eşinize söylemek.

Bu tamamen aldatılan kadın, adam ve görümcenizle ilgili.
Tutup da sana noluyor derse ne diyeceksiniz?

İki kişilik ilişkilerde insanların özel hayatı derim karışmam ama burda aldatılan bi eş varken özel hayatı olamaz, olmamalı, kesinlikle etrafındakileri ilgilendirir. Yarın bu olay ortaya çıktığında direkt ilgilendirecek , ablamın görümcesi başka bi adamla kaçtı ne kadar ilgilendirdiğini orda gördük aradan geçti 8 sene hala etkilerini yaşıyorlar. Müdahale etmelisiniz konu sahibi

Ben böyle rezil kişiliklerle dostluk yapamam şahsen.
Bana ne ki benimle arası iyi deyipte sindiremem yani.
Karakteri bozuk demek ki, ee niye görüşeyim ki akraba da olsa?
Burada kocası tarafından aldatılan kadınlar yazınca kocaya da diğer kadına da lanetler yağdırılmıyor mu?
Ee görümce kandırılmış masum kadın mı?
Bildiğini söyle ve görüşmek istemiyorum de. Eşinde öğrenirse gerisini görümcen düşünsün, sen onun pisliğini kapatmak zorunda değilsin.

Yerinizde olsam, bu kadar değer verdiğin birine 'aman ben zarar görmeyeyim de kendi napiyosa yapsın' mantığından uzaklaşır, aksine daha da yakın davranıp onu bu yanlıstan döndürmek için elimden geleni yapardım.

Fakat tüm bu uğraşıma rağmen hala aynı hataları yapıyorsa o zaman ilişkimi keserdim.

Sen zaten görümcenle görüşmemeye karar vermişain. Aranız bozulma ihtimali olsa da duyduklarını ona sor. Soramam diyorsan ağzını ara. Ama bence burdaki duygularını ona söyle belki de seni dinleyecek yanlış yoldan dönecek. Asıl konışmayarak bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersin. Ben olsam arkadaş gibiysem eğer bir arkadaş gibi konuşurdum.
Yanlışında devam etmek istiyorsa da kendi bileceği iş. O zaman buma göz yumamam diyorsan mesafeni koyarsın

Eşime zaten kesinlikle söyleyemem bi arkadaş eşinize söyleyin dediği için öyle dedim. Eşime söylediğim anda çok korkunç şeyler olabilir. Ve ben buna asla ama asla cesaret edemem.
Görümce yaptiğinin yanliş olduğunu düşünse de benim dememle bundan vazgeçecegini düşünmüyorum çünkü ilişkileri 2-3 yila variyormuş. Bildiğiniz arsizliğin dibine vurmuşlar.
Adamin zaten karisini boşamak gibi bi derdi de yok adami karisiyla gören bilenler var yakin zamanlarda hiç öyle bi izlenimleri yokmuş dedigim gibi görümcem şuan sadece kendini kandiriyor, bildiğiniz metres konumunda

Size ne kadar da ablalık yapsa bence karışmayın diyeceğim ancak artık bu sırrı biliyorsunuz. Yarın birgün ortaya çıktığında dolunay da biliyordu derse, eşinizin size tavrı ne olur? Kp kv var mı? Ya da başka erkek kardeşleri varmı? Soğumakla haklısınız, evlilik kötü bile olsa önce boşanırlar sonra herkes hayatına devam eder. Görümceniz yolun yanlış olduğunu biliyor fakat dönmek istemiyor sanırım?

yanlış anlamayın ama bilmeden yargılamak sizinkisi..bi konuşun bakalım işin aslı nedir ne değildir..size iyi davranan abla gibi olan bir ''görümce''..sizin şahsınıza hakaret etmemiş,yuvanızı yıkmak için bişey yapmamış..vs
insanız hepimiz
diyebilir misin ki ben hiççççççç hata yapmam yapmadım
o da insan sonuçta demekki kandırılmış yada başka bişey
belki doğru yolu göstermen gerek
belki elinden tutman gerek
insanın yaşı kaç olursa olsun bazen kendi düştüğü bataklığı göremez
ama sizin ona sırt dönmeniz,bu kadar aranız ii iken onun yaptığı (ki size değil,kendine) hatadan ötürü onunla konuşmak istememeniz falan bana garip geldi
şahsen ben sizin yerinizde olsam,o kadar seviyorsam değer veriyorsam,özellikle eşimin kardeşi yada ablası olan kişi için hiç yoktan uğraşırdım..tabi seçim sizin! sadece düşüncelerimi yazdım

Back
X