• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin sivri dili

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Görümcem beni çekemiyor kıskanıyor havalarına girmek istemiyorum ama yaşantılarimiz farklı. Eşim gezmeyi çok seviyor ama görümcemin eşi pek gezdirmez öyle evde takılmayı seven bi adam. Ne zaman biz bi yere gitsek görümcem "gezin tabi x niye gezsin ki" triplerine giriyor. Sanırim onu da davet etmemizi istiyor ama içimden gelmiyor. Nedeni ise cok fazla igneleyici konusmalari. Bazen en umulmadik yerden öyle laflar sokuyor ki şaşkınlıkla izliyorum. Temizlikten giyimime vücuduma bile laf sokuyor esimin yaninda beni ezmeye calisiyor sanki. evlenmeden önce cok sosyalmis ama simdi eşi pek gezmedigi icin ve küçük bi kizi oldugundan cok gezemiyor. Eşim onu da çağırıyor gezmeye laf sokup gelmiyor ya da geldiginde beni yok sayip abisiyle takiliyorlar. Sanki ben onu istemiyormusum izlenimi yaratiyor eşimde. Esimde beni sucluyor. Sürekli onu kahvaltiya cagirmami iyi gecinmemi istiyor. Nereye gitsek onu da cagirmami bekliyor. Esiyle problemleri olmus zamaninda onu mutlu etmek icin benim mutlulugumu yok sayıyor

Edit: Görümcemle olan sikintilarimiz benim esmer olmama ragmen bana inatla esimin sarisin sevgililerinin oldugunu aslinda sarisinlardan hoşlandığını surekli soylemesiyle basladi. Akraba gununde börek poğaçam guzel olmayinca akrabalarinin önünde laf sokmasiyla sabrimin sonuna geldim. Izinsiz yatak odama bile giriyor guya namaz kilacak yada kizini uyutacak.kizi cok huysuz zaten. Eşimin babasi bize cok destek oldu maddi olarak habire yüzüme vuruyor

Son düzenleme:
Görümcem beni çekemiyor kıskanıyor havalarına girmek istemiyorum ama yaşantılarimiz farklı. Eşim gezmeyi çok seviyor ama görümcemin eşi pek gezdirmez öyle evde takılmayı seven bi adam. Ne zaman biz bi yere gitsek görümcem "gezin tabi x niye gezsin ki" triplerine giriyor. Sanırim onu da davet etmemizi istiyor ama içimden gelmiyor. Nedeni ise cok fazla igneleyici konusmalari. Bazen en umulmadik yerden öyle laflar sokuyor ki şaşkınlıkla izliyorum. Temizlikten giyimime vücuduma bile laf sokuyor esimin yaninda beni ezmeye calisiyor sanki. evlenmeden önce cok sosyalmis ama simdi eşi pek gezmedigi icin ve küçük bi kizi oldugundan cok gezemiyor. Eşim onu da çağırıyor gezmeye laf sokup gelmiyor ya da geldiginde beni yok sayip abisiyle takiliyorlar. Sanki ben onu istemiyormusum izlenimi yaratiyor eşimde. Esimde beni sucluyor. Sürekli onu kahvaltiya cagirmami iyi gecinmemi istiyor. Nereye gitsek onu da cagirmami bekliyor. Esiyle problemleri olmus zamaninda onu mutlu etmek icin benim mutlulugumu yok sayıyor
Ahahah cagirmayin cocugu var diye gezemiyomusmus o zaman cocuk yapmasaydi. Kendi kendine olmadiya :) tanimadigi adamlada evlenmeseydi bosverr havlayan kopek isirmaz..

Her gittiğiniz yere çağırmayın tabi ki ama mesela tatlı dacranabilirsiniz eşiniz yanınızdayken :) biraz iki yüzlü yani. Benimki de çok fena ama ben inatla iyi davranıyorum daha da gıcık oluyor:) ara ara eşin söylemeden kahvaltıya çağır :) eşin de gördükçe sana laf söyletmez.

Evli barkli kadin, esi var cocugu var niye sizin pesinizde kuyruk gibi gezecek? Cagirmam ben olsam. Kocasi mutlu etsin, mutsuzluktan ölüyorsada boşansin.
Ne demek her gittigin yere cagircaksin hergun kahvaltiya cagiracaksin. Oldu canim gorumcenin kocasi etkisiz eleman diye siz evliligi 3 kisi yasamak zorunda misiniz yani. Mutlu veya mutsuz herkes kendi hayatini yaşasin. Omur boyu size mi yamancak.

Aynı sorunları bende yaşadım iki görümcemde hep peşimde kuyruktu .. sanırım erkeklerin hepsi aynı .. bizim sonuç boşanma oldu tabi daha fazla sorunlarda vardı . Siz kahvaltıya çağırın bi iki kere ama gideceğiniz yerlere çağırmak zorunda deilsiniz ...

Benimki de benzer özelliklere sahip. Aynı şehirde olmadığımız için ve sanırım aynı şehirde olsaydık da eşimi de zaman zaman iğnelediği için devamlı bizle takılmaması eşimle aramda probleme sebep olmazdı. Ama her konuşmamızda kendi eşiyle benim eşimi kıyaslıyor, hatta bir adım ileri gidip benim yaşantımla kendisininkini kıyaslıyor. Artık cinnet geçirmek üzereyim. Kalbini kırmak istemiyorum ama hep aynı muhabbetten bıktım. En son siteminde dayanamadım 'Mutsuzsan boşan' anafikrinde bir şeyler söyledim. Bu sefer de neden ayrılamayacağını anlatan mini bir konuşma yaptı.

Görümceniz hayatı yaşamayı bilmiyor mu.eşi olmadan yaşamın tadını çıkaramıyorsa gitsin eşinin ailesine elti/görümce/valide kim varsa onlarla plan yapsın onlara zaman ayırsın sizin hayatınız da sivrilecegine dilini degil aklını kullansın
siz de bu konuları eşinize anlatmayın herşeyi bilmek zorunda degiller.

Aynı fikirdeyim, kendileri sanki evcil hayvanda Sahibini bekliyor dışarı çıkmak için
Başka konularda da dikkatimi çekiyor.
Eşim beni gezdirmiyor, beni dışarı çıkarmıyor, yemeğe götürmüyor vs. hep aynı.
Hep bir edilgenlik.
Sen akşama kadar otur evde bekle gelsin biri gezdirsin diye.
Eşim gezmese bile çıkar kendim gezerim valla, eşim arkamdan noluyo ben de takılayım bari nereleri geziyor bu kadın desin, merak etsin.

Her gittiğiniz yere çağırmayın tabi ki ama mesela tatlı dacranabilirsiniz eşiniz yanınızdayken :) biraz iki yüzlü yani. Benimki de çok fena ama ben inatla iyi davranıyorum daha da gıcık oluyor:) ara ara eşin söylemeden kahvaltıya çağır :) eşin de gördükçe sana laf söyletmez.
İçimden gelmiyor ki. Eşim olsa da olmasa da moralimi bozuyor laflarıyla.

Ahahah cagirmayin cocugu var diye gezemiyomusmus o zaman cocuk yapmasaydi. Kendi kendine olmadiya :) tanimadigi adamlada evlenmeseydi bosverr havlayan kopek isirmaz..
Ya esi gezdirmiyor kendi de gezemiyor çünkü cocugu cok huysuz hickimsede durmuyor kimse de onu istemiyor

Back
X