- 28 Temmuz 2017
- 1.133
- 582
- 53
Görümcem beni çekemiyor kıskanıyor havalarına girmek istemiyorum ama yaşantılarimiz farklı. Eşim gezmeyi çok seviyor ama görümcemin eşi pek gezdirmez öyle evde takılmayı seven bi adam. Ne zaman biz bi yere gitsek görümcem "gezin tabi x niye gezsin ki" triplerine giriyor. Sanırim onu da davet etmemizi istiyor ama içimden gelmiyor. Nedeni ise cok fazla igneleyici konusmalari. Bazen en umulmadik yerden öyle laflar sokuyor ki şaşkınlıkla izliyorum. Temizlikten giyimime vücuduma bile laf sokuyor esimin yaninda beni ezmeye calisiyor sanki. evlenmeden önce cok sosyalmis ama simdi eşi pek gezmedigi icin ve küçük bi kizi oldugundan cok gezemiyor. Eşim onu da çağırıyor gezmeye laf sokup gelmiyor ya da geldiginde beni yok sayip abisiyle takiliyorlar. Sanki ben onu istemiyormusum izlenimi yaratiyor eşimde. Esimde beni sucluyor. Sürekli onu kahvaltiya cagirmami iyi gecinmemi istiyor. Nereye gitsek onu da cagirmami bekliyor. Esiyle problemleri olmus zamaninda onu mutlu etmek icin benim mutlulugumu yok sayıyor
Edit: Görümcemle olan sikintilarimiz benim esmer olmama ragmen bana inatla esimin sarisin sevgililerinin oldugunu aslinda sarisinlardan hoşlandığını surekli soylemesiyle basladi. Akraba gununde börek poğaçam guzel olmayinca akrabalarinin önünde laf sokmasiyla sabrimin sonuna geldim. Izinsiz yatak odama bile giriyor guya namaz kilacak yada kizini uyutacak.kizi cok huysuz zaten. Eşimin babasi bize cok destek oldu maddi olarak habire yüzüme vuruyor
Edit: Görümcemle olan sikintilarimiz benim esmer olmama ragmen bana inatla esimin sarisin sevgililerinin oldugunu aslinda sarisinlardan hoşlandığını surekli soylemesiyle basladi. Akraba gununde börek poğaçam guzel olmayinca akrabalarinin önünde laf sokmasiyla sabrimin sonuna geldim. Izinsiz yatak odama bile giriyor guya namaz kilacak yada kizini uyutacak.kizi cok huysuz zaten. Eşimin babasi bize cok destek oldu maddi olarak habire yüzüme vuruyor
Son düzenleme: