• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin sivri dili

Bu kadınları illa birilerinin mi gezdirmesi gerekiyor bunu anlamıyorum ya.
Eşi gezdirmiyorsa çıksın kendi gezsin, illa birilerine mi askıntı olmalı?
Kendi gezemez çünkü çocuğu cok huysuz kimse de durmuyor. Ancak eşimden çekiniyor ve esime cok düşkün. Beni ittiriyor mesela dayisinin kucagindan inmiyor.

Aynı sorunları bende yaşadım iki görümcemde hep peşimde kuyruktu .. sanırım erkeklerin hepsi aynı .. bizim sonuç boşanma oldu tabi daha fazla sorunlarda vardı . Siz kahvaltıya çağırın bi iki kere ama gideceğiniz yerlere çağırmak zorunda deilsiniz ...
Onunla bi araya gelmek benim psikolojimi bozuyor. Yeni tabak alsam yok çok harcama yapıyormuşum tarzinda vuruyor. Esim ona karsi hep.cok anlayisli ne dese dogru buluyor

Aksi olsa şaşardım. :KK53:
Aslında ben tarafsızım da insanlarda rekabet şu bu kısacık ömür zaten gezmeye gelsin laf soksun sen şarkılar söyle boşver ömrü kv,görüm..şunla buna tak harca diye mi Verildi hadi boşansın yine aynı süreç hayat bu depresif kavga şöyle böyle geçiyor önemlisi güzel geçirmek her şeyi sallamak

Evli barkli kadin, esi var cocugu var niye sizin pesinizde kuyruk gibi gezecek? Cagirmam ben olsam. Kocasi mutlu etsin, mutsuzluktan ölüyorsada boşansin.
Ne demek her gittigin yere cagircaksin hergun kahvaltiya cagiracaksin. Oldu canim gorumcenin kocasi etkisiz eleman diye siz evliligi 3 kisi yasamak zorunda misiniz yani. Mutlu veya mutsuz herkes kendi hayatini yaşasin. Omur boyu size mi yamancak.
Eşim ona karsi aşırı anlayışlı. Mutlu etmek icin maymunluk bile yapar. Iki erkek bide görümcem var. El üstünde tutmuslar tek kiz diye o kadar simartmislar ki. Bosan diyolar bosanmiyor ama bosanmayinca da herkesi huzursuz ediyor. Güya onu zorla evlendirmisler o istememis.

Aslında ben tarafsızım da insanlarda rekabet şu bu kısacık ömür zaten gezmeye gelsin laf soksun sen şarkılar söyle boşver ömrü kv,görüm..şunla buna tak harca diye mi Verildi hadi boşansın yine aynı süreç hayat bu depresif kavga şöyle böyle geçiyor önemlisi güzel geçirmek her şeyi sallamak
Üzülüyorum başlangıçta iyi bi insandi ama evliligin icine girdikçe beni yermeye basladi. O cok guzel yemek yapar mesela cok alimli guzel bi kadin giyimi falan. Ben sade spor takilirim. Yeni evliyim sonucta cok iyi yemek yapamadim ilk zamanlar baya bi diline dolamisti beni

Üzülüyorum başlangıçta iyi bi insandi ama evliligin icine girdikçe beni yermeye basladi. O cok guzel yemek yapar mesela cok alimli guzel bi kadin giyimi falan. Ben sade spor takilirim. Yeni evliyim sonucta cok iyi yemek yapamadim ilk zamanlar baya bi diline dolamisti beni
Sen kafayı takmazsan rahatlığınla delirir zaten benim görümde öyleydi baktı ki rahatım artık aramıyor bile

Birilerinin gezdirmesine neden ihtiyac duyar ki insan? Ayagi yokmu ciksin sokaga gezsin

Onunla bi araya gelmek benim psikolojimi bozuyor. Yeni tabak alsam yok çok harcama yapıyormuşum tarzinda vuruyor. Esim ona karsi hep.cok anlayisli ne dese dogru buluyor
Canım anlıyorum seni bende o duyguları his ettm ama ne bileyim ne desek eşiniz değişmiycek ona göre o kardeşi atsa atılmaz satsa satılmaz sonuçta kardeşi benimde eşim aynıydı hep ablası annesi doğruydu deişmio sen o laf soktukça iyi davran boşver allaha havale et yeterki eşinle huzurun kaçmasın o fesatlıktan konuşur boşver sen eşin için bunu yap tadınız huzurunuz bozulmasın.

Back
X