Görümcemin söylediği söz ve benim tepkim...?

Modeli zaten düşeceği kadar düşmüştür. Garantisi varsa en az iki üç yıl olur ki o da bitmiş neredeyse.
O süreçte Dyson bir sürü yeni model çıkarmıştır.
Ama kız ailesi zihniyeti işte. Yüksek modelli olan kızımın olsun, gelinin canı cehenneme.
Bir de ben sana demedim abime dedim diyor. Onlar aile, ha abine demişsin ha yengene. Ne ayrım var arada? Sanki evi abisi süpürüyor. Ne kadar çiğ bir dil, ne kadar iğrenç bir üslup.
Konu sahibinin yerinde olsam, yüzüne bile bakmam bir daha o terbiyesizin. Herkesin ağzının bir ayarı olsun. Ukalalığın daniskasını yapan görümce ama konu sahibi hâlâ kendini suçluyor. Ne gerek varsa. Kim ne isterse düşünebilir, o da herkes kadar kıymetli.

kız evladın evlenince ayrı evi oluyor, erkek evlada gelince nedense oğlumuz da oğlumuz :KK48:

Bu aralar psikolojisi biraz bozukmuş o yüzden üzüldüm biraz ama benim de çok zoruma gitti haketmedigim bı davranışa maruz kalmak
Psikolojisi bozuksa gitsin tedavi olsun... psikolojisini sizin üzerinizden mı düzeltmeye çalışıyor? İyi yapmışsınız ne hali varsa görsün...

Kızlar merhaba direk konuya girmek istiyorum... Biz uzun zamandır dysonV15 almak istiyorduk evimize. Büyük görümcem kendisine Dyson alırken küçük görümcemin çeyizine de almış düğün hediyesi niyetine(küçük görümcem bekar şuan bı evlilik plani yok 23 yaşında)
Bizim Dyson alacağımızı duyunca kayınvalidem küçük görümcemin adina alınan dysonu satın alın diye teklif etti (çünkü garantisi bitiyordu küçük gorumcemin ne zaman evleneceği de belli değil parasını verin bize siz alın onu dediler) küçük görümceme özellikle sordum sen istersen alalım istemezsen dursun sen kaldır dedim yok siz alın dedi. Bunun üzerinde 1 hafta geçtikten sonra yine kalabalık bir ortamda lafı açıldı kutuya bakmaya gitti eşim diğer odaya küçük görümcem de noluyo dedi ben de senin dysonu satın alacaktık ya ona bakiyolar dedim sonra bana sert bir üslupla ben verdim demedim ki dedi ben de konuşmuştuk seninle tamam demiştin dedim o da ben seninle konuşmadım abimle konuştum dedi o kadar zoruma gitti üzüldüm ki ben de direk odaya girip istemiyorum kardeşinin gönlü yok biz almayalım bunu dedikçe etraftaki herkes ısrar etti yapma etme diye görümcem de geri vites yaptı yok alın ben öyle demek istemedim diye ama ben almadım şuan Dysongen 5 sipariş ettik bu zamana kadar görümceme hep ablalık yaptım aramız çok iyiydi bu söyleme tarzı beni çok kırdı... Şimdi ben o aleti ondan almadım diye abarttigimi dusunecekler alıngan damgası yiyeceğim... Siz olsanız ne yapardınız
Ayy ne diye kabul ediyorsunuz.Gidin mağazadan alın Dyson ucuz birsey mi ?

Helal olsun size😍😍. Para varsa alin tabii. Ben de elektriklisini istiyorum ama cok pahalii. Gen5 almak daha iyi bir fikir olmuş bence. Garantisi biten dyson size sıkıntı çıkarır inanın. Benim ablam aldı 3 ay sonra sürekli filtre uyarısı verdi garanti olmasa bir dünya para istiyor servis. Gerçi servise gitti geldi yine uyari veriyor orası ayrı 🤔.unutmuşum güle güle eskitin. Hayırlı olsun makineniz 💃🏼

İlk teklif malın esas sahibinden gelseydi okeydi. Ama anasından gelmiş. Siz de öyle niyetlenmişsiniz. Görümce teklifi yapan kişi olsaydı sorun olmazdı. 23 yaşında da olsa,bekar da olsa o mal görümceye ait. Anasının patavatsızlık edip size sunması da yanlış zaten. Hayır alıngan değilsiniz ama teklifi kabul etmekte hatalısınız. Her yer süpürge dolu. Garantisi bitmekte olan malı almanız zaten sizin de zararınıza olurdu neden kabul ettiğinize ayrıca şaşırdım şahsen.
Aslında görümcemi düşünerek kabul etmiştik ama o pek anlamadı olayı yoksa zaten aynı fiyata yenisini alacaktik

Kızlar merhaba direk konuya girmek istiyorum... Biz uzun zamandır dysonV15 almak istiyorduk evimize. Büyük görümcem kendisine Dyson alırken küçük görümcemin çeyizine de almış düğün hediyesi niyetine(küçük görümcem bekar şuan bı evlilik plani yok 23 yaşında)
Bizim Dyson alacağımızı duyunca kayınvalidem küçük görümcemin adina alınan dysonu satın alın diye teklif etti (çünkü garantisi bitiyordu küçük gorumcemin ne zaman evleneceği de belli değil parasını verin bize siz alın onu dediler) küçük görümceme özellikle sordum sen istersen alalım istemezsen dursun sen kaldır dedim yok siz alın dedi. Bunun üzerinde 1 hafta geçtikten sonra yine kalabalık bir ortamda lafı açıldı kutuya bakmaya gitti eşim diğer odaya küçük görümcem de noluyo dedi ben de senin dysonu satın alacaktık ya ona bakiyolar dedim sonra bana sert bir üslupla ben verdim demedim ki dedi ben de konuşmuştuk seninle tamam demiştin dedim o da ben seninle konuşmadım abimle konuştum dedi o kadar zoruma gitti üzüldüm ki ben de direk odaya girip istemiyorum kardeşinin gönlü yok biz almayalım bunu dedikçe etraftaki herkes ısrar etti yapma etme diye görümcem de geri vites yaptı yok alın ben öyle demek istemedim diye ama ben almadım şuan Dysongen 5 sipariş ettik bu zamana kadar görümceme hep ablalık yaptım aramız çok iyiydi bu söyleme tarzı beni çok kırdı... Şimdi ben o aleti ondan almadım diye abarttigimi dusunecekler alıngan damgası yiyeceğim... Siz olsanız ne yapardınız
İyi yapmışsınız, garantisi olduğu halde parçasına bi dünya para istiyorlar. Garantisi bitik süpürgesiyle beraber turşu kursun.

gerçek yüzünü göstermiş olabileceğini düşünmediniz mi, bence sevinin. siz de alınganlık yapmışsınız, fazlasıyla anlam yükleyip, dertlenecek hiç bşy yok. Üstelik üst modeli almışsınız. Alt model ürün alacaktınız.
Ona hediye alınmış üstelik, hediye, başkasına devredilmez. Hatırası vardır vs.
Siz de gereksiz büyütüp, kırgınlık çıkarmayın. 'kardeşinin hediyesini satın almak istemedim' der konuyu kaptırsınız.

heryerden satın alabilirsiniz dysn süpürge. ne gerek var. Arızası çıkar, teşhir çıkar bşy çıkar. Hayırlısı olmuş :super:
Haklısınız ben de uzatmayı düşünmüyorum yaşı küçük olmasına verip konuyu kapatcam

Büyük ihtimalle görümceniz annesine kızdı sinirini sizden çıkardı,kadın kızının haberi yokken siz bunu alın demiş görümceniz satmak istemiyordu bence annesi zorlamış.

Söylediği cümleye gelince kirilmakta haklısınız elbette bundan sonra biraz mesafeli olursunuz.
Bence de öyle oldu kayınvalidemin teklif etmemesi lazımdı ama olan oldu huzursuzluk hiç sevmiyorum

gerçek yüzünü göstermiş olabileceğini düşünmediniz mi, bence sevinin. siz de alınganlık yapmışsınız, fazlasıyla anlam yükleyip, dertlenecek hiç bşy yok. Üstelik üst modeli almışsınız. Alt model ürün alacaktınız.
Ona hediye alınmış üstelik, hediye, başkasına devredilmez. Hatırası vardır vs.
Siz de gereksiz büyütüp, kırgınlık çıkarmayın. 'kardeşinin hediyesini satın almak istemedim' der konuyu kaptırsınız.

heryerden satın alabilirsiniz dysn süpürge. ne gerek var. Arızası çıkar, teşhir çıkar bşy çıkar. Hayırlısı olmuş :super:
Haklısınız uzatmayı düşünmüyorum üzüldum sadece ama içimde çözüp kapatcam konuyu

Gayet iyi yapmışsınız. Ben olsam da almazdım. Ayrıca garantisi biten bir ürünü niye alıyorsunuz ki... belki kullanırken fark edeceğiniz bir arızası çıkacak...

Bu konu özelinde hakli olabilirsiniz. Ama sizden küçük diye gerçekten kardesiniz olmayan insanlara kendinizce ablalık yaptiginizi sanip sonra onlardan kardeslik beklemeniz aşırı lüzumsuz bir hareket. Bunu sadece sise soylemiyorum. Genel olarak insan iliskil3rinde tutumum bu. İnsan yeri gelir yedi kat el ile arkadas dost kardes olabilir. Ama insanlar yakin hissetmek istedikleri kisiyi kendileri seçer. Evlilik bağı gibi evlenen kisiler haricinde ailenin kalan üyelerini zorunlu bir bağ kurmaya zorlayan kafayi reddediyorum. Ve yengelerinr gelinlerine vs soğuk davranan insanlari haksiz bulamiyorum malesef

ya garantisi biten ürünü napacaksın zaten
tonla para dökücem ama garantisiz alıcam oldu canım
her gün zamlar gelmesine rağmen sırf şu garanti konusu yüzünden
şuan kullanmayacağım elektronik ürünü satın almıyorum mesela ben
çünki garantisi fatura kesildiği andan itibaren başlıyor
bu yüzden pahalı elektronikte stokçuluk mantıklı bişi değil

Garantisi bitmek üzere olan şeyi niye alıyorsunuz ki zaten. Ben olsam asla tenezzül etmem. Parasını verip alacaksam gider paşalar gibi mağazadan alırım onun bunun lafını suratını çekmem hemde ürünüm garantili olur. Kendiniz kaşınmışsınız baştan reddecektiniz

Back
X