- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.194
- 198
- Konu Sahibi makarnaseverr
Öncelikle şunu söyleyim iyi yapmışsınız, hem zaten para verecektiniz, en azından garanti süresi olan yeni bir ürün aldınız. Ama ben konunuzda bazı tutarsızlıklara dikkat çekmek istiyorum. siz özellikle kendisine sordum diyorsunuz kız yok ben seninle konuşmadım abimle konuştum diyor. Burada bir tutarsızlık var ayrıca aramız da iyiydi diyorsunuz. Ben aslında kıza sorulmadan annesi tarafından ona ait olan bir şeyin size satılmasının teklif etmesini yanlış buldum. Kız da buna bozulmuştur bence. Bir de kıza bir şey demeden odasına giriyorlar vs. Buna da bozulmuştur o an. yani bu bir nevi kızı yok saymak. Onun da, "ben verdim demedim ki" demesi buna tepki bence.Kızlar merhaba direk konuya girmek istiyorum... Biz uzun zamandır dysonV15 almak istiyorduk evimize. Büyük görümcem kendisine Dyson alırken küçük görümcemin çeyizine de almış düğün hediyesi niyetine(küçük görümcem bekar şuan bı evlilik plani yok 23 yaşında)
Bizim Dyson alacağımızı duyunca kayınvalidem küçük görümcemin adina alınan dysonu satın alın diye teklif etti (çünkü garantisi bitiyordu küçük gorumcemin ne zaman evleneceği de belli değil parasını verin bize siz alın onu dediler) küçük görümceme özellikle sordum sen istersen alalım istemezsen dursun sen kaldır dedim yok siz alın dedi. Bunun üzerinde 1 hafta geçtikten sonra yine kalabalık bir ortamda lafı açıldı kutuya bakmaya gitti eşim diğer odaya küçük görümcem de noluyo dedi ben de senin dysonu satın alacaktık ya ona bakiyolar dedim sonra bana sert bir üslupla ben verdim demedim ki dedi ben de konuşmuştuk seninle tamam demiştin dedim o da ben seninle konuşmadım abimle konuştum dedi o kadar zoruma gitti üzüldüm ki ben de direk odaya girip istemiyorum kardeşinin gönlü yok biz almayalım bunu dedikçe etraftaki herkes ısrar etti yapma etme diye görümcem de geri vites yaptı yok alın ben öyle demek istemedim diye ama ben almadım şuan Dysongen 5 sipariş ettik bu zamana kadar görümceme hep ablalık yaptım aramız çok iyiydi bu söyleme tarzı beni çok kırdı... Şimdi ben o aleti ondan almadım diye abarttigimi dusunecekler alıngan damgası yiyeceğim... Siz olsanız ne yapardınız
Tabi ki uslubu kırıcı olmuş ama bu ona yapılan da ailesi tarafından bir kabalık. Bu sadece bir örnek, buna benzer başkaları da olmuştur geçmişte, çocukken oyuncaklarını da vermişlerdir belki, kıyafetlerini de. Yani aramız iyiydi diyorsunuz büyük olasılıkla tepkisi size değil ailesinin onu birey olarak görmemesine verilmiş bir birikimin tepkisi. Alıngan damgası yiyeceğim abartığımı düşünecekler diye çekindiğinizi söylüyorsunuz. Siz konusu açılırsa kesinlikle alınmadığınızı söyleyin. Bu onun çeyizi dokunmamak lazımdı filan gibi bir şey söyleyin. Garanti süresi olayını da açtırmayın, "bunlar sağlam ürünler zaten bir şey olmaz" Kıza da tavır yapmayın bence, bu olayı da unutun gitsin.Bu aralar psikolojisi biraz bozukmuş o yüzden üzüldüm biraz ama benim de çok zoruma gitti haketmedigim bı davranışa maruz kalmak