görümcemin tavırlarına anlam veremiyorum

zaten haftada 2-3 kere konuşup mesajlaşıyormuşsunuz. size illaki selam göndermesi, telefona istemesi gerekmez. dert etmeyin.
belki sizden fazla hoşlanmamış olabilirler, siz de aynı mesafede durun. samimiyet kurmak için çabalamayın...

ben hergün yarım saat konuşacak ne buluyorlar,onu da anlamadım. size nispet olarak yapsalar bile hiç hoşnutsuzluğunuzu belli etmeyin. bırakın konuşsunlar.

selam gönderilmediği halde, selam söylemeyi benim eşim de yapar. akıllarınca arayı sıcak tutma çabası gösteriyorlar.

Aynen ben de oyle dusunuyorm.. bu forumda tanidiklar oldugu icin cok da acik yazamiyorum.esim ailesinn yanina gidiyor bir kac gun kaliyor ben bazi durumlardan dolayi gidemiyorum bunu da kullanarak bu tavirlari yapiyor.. sinir oluyorum

Bence ayni sey degil bu.. tavrinda baska niyetler var kasit ariyorum.. esim de boyle dusunuyor ki selam gondermedigi halde selam soyledi diyor

Ben kiskanclik yapmiyorum.. ona karsi bisey yapmadigim halde neden ben yokmusum gibi davraniyor.. bu kiskanclik degil bence

yarım saat 1 saat her akşam konuşcak nasıl şey buluyorlar pes ben annemi bile aradığımda 5 dk konuşuruz kapatırız abimi arayıp 1 saat zaten konuşmamam

Ben kiskanclik yapmiyorum.. ona karsi bisey yapmadigim halde neden ben yokmusum gibi davraniyor.. bu kiskanclik degil bence

Ayrica gecenin bi vaktinde 11 de 12 de bi yataktayken aramasina kiziyorum.. istedigi kadar konussun beni ilgilendirmiyor. Ama gunduz zaten konusuyolar aksan gecenn bi vakti evdeyken arayip konusuyosa ve benm de yannda oldugumu bildigi halde ben yokmusum gibi uUn uzun muhabbet edip kapatiyorasa ben de kasit ariyorum..
Insan nezaketen selam soyle der hic degilse.. ben bu nezaketi hakediyorum.cnku esimin ailesine deger verdim ve asla saygida kusur etmedim.gorumcemle de samimiyet kurdum. Ve bunu haketmedim.. kardesini cok seviyo olabilir tabi ki normal bu.. eger seviyosa boyle yapmamali.cnku boyle yaparak beni uzuyor ve esimde bunu gorup uzuluyor.. gorumcelik yapmamasi lazim.

neden uğraşıyorsunuz ki. sadece görmceye göre değil kim olursa olsun bana yaklaşmak istemiyorsa ben niye uğraşayım diyin.

mesafeli olmak en güzeli vala.. aranızda saygısızlık olmasın yeter dahasını istemeyin bile..

bende tam onu diyecektim. kıskançlık yapan görümceniz bence. düşünsenize insan neden bir selamı esirger ki. siz aile oldunuz. sizi yok sayıyorsa bu işin içinde kıskançlık vardır. abisiyle gece vakti saatlerce konuşmak istemeside kıskançlıktan, art niyetten başka bişey değildir.

hiç peşine düşme bence boşveeeerrrr...
konuşmuyosa konuşmasın..
benimkiler eşimin yanında adımı bile ağızlarına almazlar bırak telofona istemeyi....
bende eşimin yanında onların adını bile anmam..
kafam rahat..

Gorumcem evli ve 3 cocuk sahibi.. bosver daha iyi konusmasin gibi cvp vrrenler oldu. Ama biz ailr olduk yani biyle davranmamalilar ki yaa.. brn esimin kardesleryle sikintili olmak isstemiyorum ki..

Hem gelin hem gorumceyim bu tavriniza bir anlam veremedim acikcasi
Eger sizden gizli konusmuyorlarsa veya bu konusmalardan sonra esiniz size karsi tavirlari degismiyorsa sorun etmeyin bence
Evlendikleri ilk zamanlarda abim ve gelinimizle birlikteyken herhangi bir konuda konusup espri yaparken falan gelinimizde bariz bir sekilde sinirlenir ortami terkederdi halbuki biz hep onuda sohbete dahil eder onunda yuzune bakarak konusurduk...
Baktikki bu durum onu rahatsiz ediyor ve abimle aralarinin acilmasina sebep oluyor maalesef zamanla abimle aramiza "mesafe koymak zorunda kaldik"
Oysa biz ayni karinda yattik,ayni acilarla buyurken birbirimize kenetlenerek ayakta kaldik ve daha pek cok neden var eside olsa abimle aramiza girmeye hakki yoktu...
Su ana kadarki yorumlar hep sizi hakli cikarmis ama kusura bakmayin ama bence haksizsiniz...
Eger evliliginize zarar vermiyorsa gorumceniz Allah askina aralarina girmeyin...

dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?
istemesin ne güzel işte
sende kocana ablanla konuşacaktım ama o beni istemedi diye duygu sömürüsü yap
kocanı iyice kendi tarafına çek

Ben onlarin arasina girmedim hic bir zaman girmem de.. ayrica gelininizin yaptigi seyi bir kere bile yapmadim.. gorumceme karsi iyi guleryuzlu samimi davrandim.. evlendigimizden beri hep boyleydi.benn aralarina girmek gibi derdim yok.sadece ankayiss ve dusunce istedim.. ben haksiZim hakliyim diye bisey dr demedim.bence sozleriniz yankis. Eger dediklerinizi yapmis olsaydim hakli olabilirdiniz. Bana bu sekikde davranmasi icin bi sebep yok.benn istegim sadece dusunceli davranmasi. Ki sizde yaDiklarimi tam anlamiyla okusaydiniz anlardiini bunu. Ben esimin ailesiyle kotu olmak istemiyorum dedim. Esimle gorumcemin arasina girmek de kotu olmasini saglar.. cok haksi bi yorum olmus sizin ki kusura bakmayin

İyi günler. Görümcen kıskanmış olabilir dediğin gibi.Birincisi genelde kızkardeşler erkekleri yengelerinden kıskanır hele bi de sizin olduğunuz şehirde yaşıyor, ailesinden uzaktaysa... onun gözünde sanki kocanızı ailesinden ayırmış durumda olabilirsiniz. bence siz bi iki kere onlar konuşurken konuşmak istediğinizi söyleyin yani anlayışlı davranıp alttan alın,baktınız karşı taraftan aynı tepki gelmiyo siz de boş verin gitsin bu uzun konuşmalara canınız sıkılmaya devam ederse kocanızla durumu konuşun hani her gece uzun uzun konuşmak zorunda değil en aza indirgemeye çalışsın ama arada kocanız kalmasın Allah korusun mutsuzluk olursa siz üzülürsünüz sonra.

Canım benim arkadaşın da dediği gibi aralarına girme diye bi durum hatta hiçbir şey yapmıyo istiyo ki benimle de konuşsun aramız daha iyi olsun kendi durumunu arkadaş yaşamış gibi yargılaman arkadaşı sadece üzecek...

Onu da yaptim.. bir kacinda konystk snra istedgmde musait degildin diye vermedim cocuk agluyodu gibi seyler soyledi esim.

o zaman tek yapman gereken sabretmek biraz sna haksızlık oluyo ama eşini seviyorsan katlanmalısın ya da ne bileyim görümcenle direkt konuş bu konuyu

Tesekkur ederim .. beni anladiniZ

o zaman tek yapman gereken sabretmek biraz sna haksızlık oluyo ama eşini seviyorsan katlanmalısın ya da ne bileyim görümcenle direkt konuş bu konuyu

Ama simdi niyeti ney bilmiyorum ki.iyiyse anlar beni ama kotuyse beni daha cok uzer bu durum.. bundan endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…