Görümcen evlimi canim?
Cok sinir bozucu bi durun esinle ysrim saat konusmasi . senin yerinde olsam konusmam esimi de konusturmam hatts esinin telefonundan engelle belki mecbur kalip seni arar sende abisini telefona vermesana inat ta ariyor olabilir bak idte tamamiyle bizden koparamazsin onu falan diye. cunku bu hem gorumcede hemde kayinvalidede okuyo.....
Cok sinir bozucu bi durun esinle ysrim saat konusmasi . senin yerinde olsam konusmam esimi de konusturmam hatts esinin telefonundan engelle belki mecbur kalip seni arar sende abisini telefona vermesana inat ta ariyor olabilir bak idte tamamiyle bizden koparamazsin onu falan diye. cunku bu hem gorumcede hemde kayinvalidede okuyo.....
Biz de her akşam ablamla yeni sevgili gibi saatlerce konuşuyoruz , o arada evimi pırıl pırıl yapıyorum aramasa sıkılırım ben .
Eşim gelir ne konuşuyorsunuz o kadar der , havadan sudan derim çekilir.
Yani ne var bunda niye bu kadar takıyorsunuz , kavga sebebi olacak bir şey görmüyorum bunda .
Ablam da eşime slm göndermeden kapatıyor teli.
Yeni evlisiniz sanırım .Selam verdi vermedi müsaitken istedi istemedi .
Onun kardeşi senin eşin artık , senin yanın da , senin yatağın da.
Bırak adamı rahat sıkma böyle şeyler için ne eşini ne o güzel canını .
Hem her akşam görüşmelerine sinir oluyorsunuz. Hem görümceniz size selam söylemedi, benimle görüşmedi diye sinir oluyorsunuz...
Görümce diyelim kıskanç sizin bu tavrınız ne oluyor?.
Eşinize bununla ilgili bir şey ima ettiğiniz anda kıskandığınızı düşünecektir, erkekler düz mantık yürütür...
Yapacağınız tek şey aldırmamak. Şehir dışında olan kardeşi yarım saat telefonda görüşsün çok mu? bu şekilde düşünmeye çalışın...
Ben kiskanclik yapmiyorum.. ona karsi bisey yapmadigim halde neden ben yokmusum gibi davraniyor.. bu kiskanclik degil bence
Ben kiskanclik yapmiyorum.. ona karsi bisey yapmadigim halde neden ben yokmusum gibi davraniyor.. bu kiskanclik degil bence
Hem gelin hem gorumceyim bu tavriniza bir anlam veremedim acikcasi
Eger sizden gizli konusmuyorlarsa veya bu konusmalardan sonra esiniz size karsi tavirlari degismiyorsa sorun etmeyin bence
Evlendikleri ilk zamanlarda abim ve gelinimizle birlikteyken herhangi bir konuda konusup espri yaparken falan gelinimizde bariz bir sekilde sinirlenir ortami terkederdi halbuki biz hep onuda sohbete dahil eder onunda yuzune bakarak konusurduk...
Baktikki bu durum onu rahatsiz ediyor ve abimle aralarinin acilmasina sebep oluyor maalesef zamanla abimle aramiza "mesafe koymak zorunda kaldik"
Oysa biz ayni karinda yattik,ayni acilarla buyurken birbirimize kenetlenerek ayakta kaldik ve daha pek cok neden var eside olsa abimle aramiza girmeye hakki yoktu...
Su ana kadarki yorumlar hep sizi hakli cikarmis ama kusura bakmayin ama bence haksizsiniz...
Eger evliliginize zarar vermiyorsa gorumceniz Allah askina aralarina girmeyin...
Hem gelin hem gorumceyim bu tavriniza bir anlam veremedim acikcasi
Eger sizden gizli konusmuyorlarsa veya bu konusmalardan sonra esiniz size karsi tavirlari degismiyorsa sorun etmeyin bence
Evlendikleri ilk zamanlarda abim ve gelinimizle birlikteyken herhangi bir konuda konusup espri yaparken falan gelinimizde bariz bir sekilde sinirlenir ortami terkederdi halbuki biz hep onuda sohbete dahil eder onunda yuzune bakarak konusurduk...
Baktikki bu durum onu rahatsiz ediyor ve abimle aralarinin acilmasina sebep oluyor maalesef zamanla abimle aramiza "mesafe koymak zorunda kaldik"
Oysa biz ayni karinda yattik,ayni acilarla buyurken birbirimize kenetlenerek ayakta kaldik ve daha pek cok neden var eside olsa abimle aramiza girmeye hakki yoktu...
Su ana kadarki yorumlar hep sizi hakli cikarmis ama kusura bakmayin ama bence haksizsiniz...
Eger evliliginize zarar vermiyorsa gorumceniz Allah askina aralarina girmeyin...
İyi günler. Görümcen kıskanmış olabilir dediğin gibi.Birincisi genelde kızkardeşler erkekleri yengelerinden kıskanır hele bi de sizin olduğunuz şehirde yaşıyor, ailesinden uzaktaysa... onun gözünde sanki kocanızı ailesinden ayırmış durumda olabilirsiniz. bence siz bi iki kere onlar konuşurken konuşmak istediğinizi söyleyin yani anlayışlı davranıp alttan alın,baktınız karşı taraftan aynı tepki gelmiyo siz de boş verin gitsin bu uzun konuşmalara canınız sıkılmaya devam ederse kocanızla durumu konuşun hani her gece uzun uzun konuşmak zorunda değil en aza indirgemeye çalışsın ama arada kocanız kalmasın Allah korusun mutsuzluk olursa siz üzülürsünüz sonra.
Canım benim arkadaşın da dediği gibi aralarına girme diye bi durum hatta hiçbir şey yapmıyo istiyo ki benimle de konuşsun aramız daha iyi olsun kendi durumunu arkadaş yaşamış gibi yargılaman arkadaşı sadece üzecek...
o zaman tek yapman gereken sabretmek biraz sna haksızlık oluyo ama eşini seviyorsan katlanmalısın ya da ne bileyim görümcenle direkt konuş bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?