Görümcemin Umursamazlığı

Madem altına kaçıran çocuğu var ben işi var başkasının evinde kalıyor başkası mecbur mu onun çocuğunun pisliğini temizlemeye bence kv söyle tiksiniyorum ya tuvaleti öğretsin ya da gelmesin evime eğer hastaysa da hasta Bezi kullansın

Kınayıp başıma gelirse diye korkuyorum aslinda zor bir şey birde çocuğa üzülüyorum bizim eve gelmek çok istiyor
Konu sahibi ne alaka allah aşkına ?
Bu kadar iyilik başa dert olur benden söylemesi. Yok kırılır yok üzülür diyorsanız da siz temizlemeye devam edin . Burdaki kadınlar da ne dese bos.

Bu arada görumceme bir kez gittim 8 senelik evliliğimde Tatil başladığı gibi annesine gider 2 ay kalır ve gezmelere gider. Çok gamsız . Hamile halimle öyle hizmet ediyorum onune tabağı koyup alıyorum yardım etme yok. Kayınvalideme diyeceğim belki gelme durumundan kurtulurum. Sanırım sabrım tükendi .Yakin akraba diye bir şey söylemiyordum
İşte bunu yapmayın benden size tavsiye aynı hataya düşmüş biri olarak. 9 aylık hamile halimle 30 yaşındaki görümceme kahvaltı hazırlayıp koydum önüne günlerce aman ne olur zaten kendime de hazırlıyorum kahvaltı diye. Bana etmediği pislik kalmadı üstüne bir de hamileysen sakat değilsin ya ne varmış iş yaptıysan lafını duydum. Akıllı olun kullandırmayın kendinizi naza çeksin biraz onlar idare etmek zorunda kalsın.

Back
X