- 11 Ağustos 2025
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Zeykes0202
-
Ev üstüne ev olmaz. Ayrı eve çıkın sizde.Merhaba aslında 3 görümcem var ama sadece biriyle problem yaşıyorum diğer ikisi kendi hayatlarında insanlar zararsız
Biz eşimin babasiyla beraber yaşıyoruz kayınvalidem evlenmeden önce vefat etti bizde hem kira hem kayinbabama tek temizlik konusunda yanlış kalmasın die beraber yaşamaya karar verdik ama büyük görümcem sürekli herşeye burnunu sokuyor hergun bizim yanımızda uyumadan uyuma gidiyor kendi evine burası babamın evi diyip ahkam kesiyor eşim büyüğü die ses cikartmiyor ikimizin arasında kalıyoreb ama bu durum beni artık aştı kaldıramıyorum kayinbabam dahi öz kızını istemiyor ama arsız kadın Birgün de kendi evimde kalayım insanlara huzur vereyim dediği yok şimdi bide ikinci çocuğa hamile prenses oldu hanfendi hiç birşeye dokunmuyor ben ne yaparsam onu yiyir utanmadan oysa konuşmuyorum bile onunla ve bende hamileyim siz olsanız benim yerimde ne yapardiniz
Hem kira hem temizlik falan dediğiniz yer var ya işte tam olarak o sebeple yüz buluyor görümceniz. Ev sizin olsa kirada vs olsanız yapamazdı.Merhaba aslında 3 görümcem var ama sadece biriyle problem yaşıyorum diğer ikisi kendi hayatlarında insanlar zararsız
Biz eşimin babasiyla beraber yaşıyoruz kayınvalidem evlenmeden önce vefat etti bizde hem kira hem kayinbabama tek temizlik konusunda yanlış kalmasın die beraber yaşamaya karar verdik ama büyük görümcem sürekli herşeye burnunu sokuyor hergun bizim yanımızda uyumadan uyuma gidiyor kendi evine burası babamın evi diyip ahkam kesiyor eşim büyüğü die ses cikartmiyor ikimizin arasında kalıyor ama bu durum beni artık aştı kaldıramıyorum kayinbabam dahi öz kızını istemiyor ama arsız kadın Birgün de kendi evimde kalayım insanlara huzur vereyim dediği yok şimdi bide ikinci çocuğa hamile prenses oldu hanfendi hiç birşeye dokunmuyor ben ne yaparsam onu yiyir utanmadan oysa konuşmuyorum bile onunla ve bende hamileyim siz olsanız benim yerimde ne yapardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?