Görümcemle hemen hemen her kadın gibi sıkıntı yasiyorum

Zeykes0202

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
1
0
1
30
Merhaba aslında 3 görümcem var ama sadece biriyle problem yaşıyorum diğer ikisi kendi hayatlarında insanlar zararsız
Biz eşimin babasiyla beraber yaşıyoruz kayınvalidem evlenmeden önce vefat etti bizde hem kira hem kayinbabama tek temizlik konusunda yanlış kalmasın die beraber yaşamaya karar verdik ama büyük görümcem sürekli herşeye burnunu sokuyor hergun bizim yanımızda uyumadan uyuma gidiyor kendi evine burası babamın evi diyip ahkam kesiyor eşim büyüğü die ses cikartmiyor ikimizin arasında kalıyor ama bu durum beni artık aştı kaldıramıyorum kayinbabam dahi öz kızını istemiyor ama arsız kadın Birgün de kendi evimde kalayım insanlara huzur vereyim dediği yok şimdi bide ikinci çocuğa hamile prenses oldu hanfendi hiç birşeye dokunmuyor ben ne yaparsam onu yiyir utanmadan oysa konuşmuyorum bile onunla ve bende hamileyim siz olsanız benim yerimde ne yapardiniz

Eşinizin ve babansının konuşması lazım. Babasının evi diyenler o zaman iki işin ucundan tutsun bir yerlerini kaldırıp. Ayrıca babasının evi olsa bile başkalrıda yaşıyor o evde. İnsanları rahatsız etmemesi lazım. Gerçi babasının evi her şeyi yapabilir diyen kişinin çokta görgüden, ortak yaşam kurallarından anlayacağını sanmıyorum ama yinede hatırlatayım

Merhaba aslında 3 görümcem var ama sadece biriyle problem yaşıyorum diğer ikisi kendi hayatlarında insanlar zararsız
Biz eşimin babasiyla beraber yaşıyoruz kayınvalidem evlenmeden önce vefat etti bizde hem kira hem kayinbabama tek temizlik konusunda yanlış kalmasın die beraber yaşamaya karar verdik ama büyük görümcem sürekli herşeye burnunu sokuyor hergun bizim yanımızda uyumadan uyuma gidiyor kendi evine burası babamın evi diyip ahkam kesiyor eşim büyüğü die ses cikartmiyor ikimizin arasında kalıyoreb ama bu durum beni artık aştı kaldıramıyorum kayinbabam dahi öz kızını istemiyor ama arsız kadın Birgün de kendi evimde kalayım insanlara huzur vereyim dediği yok şimdi bide ikinci çocuğa hamile prenses oldu hanfendi hiç birşeye dokunmuyor ben ne yaparsam onu yiyir utanmadan oysa konuşmuyorum bile onunla ve bende hamileyim siz olsanız benim yerimde ne yapardiniz
Ev üstüne ev olmaz. Ayrı eve çıkın sizde.

Babasının evi diye istediğini yapmaya hakkı yok. Siz o evde yaşıyorsunuz ama maddi manevi babasına siz bakıyorsunuz.

Kira vermemek için büyük evine gitmenin bedelini ödüyorsunuz. Görümce madem bedavaya oturuyorlar karnım doysun diye düşünüyor sanırım. O yaptığı bencillikle hatalı, sizde büyük evine yerleşmekte hatalısınız.

Madem hamilesiniz iş yapmayın,yemek yapmayın birlikte aç kalın.

Biz eşimin babasiyla beraber yaşıyoruz kayınvalidem evlenmeden önce vefat etti bizde hem kira hem kayinbabama tek temizlik konusunda yanlış kalmasın die beraber yaşamaya karar verdik ama büyük görümcem sürekli herşeye burnunu sokuyor hergun bizim yanımızda uyumadan uyuma gidiyor kendi evine burası babamın evi diyip ahkam kesiyor eşim büyüğü die ses cikartmiyor ikimizin arasında kalıyor ama bu durum beni artık aştı kaldıramıyorum kayinbabam dahi öz kızını istemiyor ama arsız kadın Birgün de kendi evimde kalayım insanlara huzur vereyim dediği yok şimdi bide ikinci çocuğa hamile prenses oldu hanfendi hiç birşeye dokunmuyor ben ne yaparsam onu yiyir utanmadan oysa konuşmuyorum bile onunla ve bende hamileyim siz olsanız benim yerimde ne yapardiniz
Hem kira hem temizlik falan dediğiniz yer var ya işte tam olarak o sebeple yüz buluyor görümceniz. Ev sizin olsa kirada vs olsanız yapamazdı.

seni çok iyi anlıyorum, aynı evde böyle sürekli karışan ve sorumluluk almayan biri olunca huzur kalmaz. senin de hamile olduğunu düşününce bu yük iki kat artıyor. bence en önemlisi eşinle sakin bir şekilde konuşmak. görümcene doğrudan tartışmaya girmek yerine eşinin sana destek olmasını sağlamak daha etkili olur. kendi sınırlarını da net çiz; ev senin de yaşam alanın, huzurunu korumak hakkın. zorunda kalmadıkça görümcenin işlerine koşma, mesafeni koru. hamileliğinde önceliğin kendi sağlığın ve bebeğin olmalı.

O halde biz bu evden çıkalım belli ki kayinpederimin bizim destegimize ihtiyacı yok ablam var o bakar deyin ve gerçekten çıkın
Nefret ediyorum böyle insanlardan sen kimsin de ben sana hergun hem katlanacak hem hizmet edeceğim seninde car elin ayağın benimde var
Kesinlikle resti çekin bir cinnet her şeyi paklar

Back
X