• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemle yaşamak zorundayım,çıldıracağım :((

Nargile

Yaş sadece bir sayıdır💜🎀
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
658
34
623
5 senelik ewliyim ve bu 5 senenin 4 senesini görümcemle geçirmek zorunda kaldım.Önceleri arada giderdi evine nefes alırım.Ama artık sadece haftanın 1 günü gidiyor ve boğuluyorum.Ewliliğimi bitirmeyi bile düşündüm ama eşimi seviyorum.Akşamları eşimle konuşamaz oldum sadece gözlerine bakıyrum oda anlıyo sıkılıyorum ama yapıcak bişeyi yok.Kaynanamlar köyde oturuyo görümcem çalıştığı için bizde kalıyo aslında ordanda ulaşım imkanı var ama erken kalkmamak için bizim ewliliğimizi yoruyo.Bunalıyorum hareketleri yaptıkları herşey batı.Bende çalışıyorum ama o gelince hiçbirşeye elini sürmez misafir gibi odasını temizlemez bende titiz bi insanım dün yeminler etmeme rağman odasını temizledim ama ağlaya ağlaya . sadece pis ve dağınık oluşu değil eşyalarımı sormadan kullanması,ewimizde olan biteni heryerde anlatması şimdi nişanlı ve uygunsuz bi saatte nişanlısını alıp çat diye gelmesi.Ne yapmam gerek çare bulamıyorum ama böyle giderse ewliliğim biticek:gitme:

esinle ciddi ciddi konustunmu?
sikayetlerini dile getirdinmi gorumcene
bence cok ciddi sekilde konus esinle

Offf kabus gibi..
Niye ağlaya ağlaya temizliyorsun ki..*
Yık ortalığı temizlesin odasını..!!!
Ne zaman evleniyor az sabır arkadaşım az daha sabır

Eşime söylüyorum tabiki ama aileisyle kötü olmak istemiyoruz.Ewlenmesine az kaldı ama bende sabır bitti.

kadın seni resmen kullanıyor, hasta mı kör mü topal mı, kendine bi hizmetçi bul denir böylesine
böylede yıllarını geçirmişsin ve bu gidişata dur demezsen bu yıllar geçmeye devam edecek böyle
bence kim ne derse desin, al karşına hepsini, güzellikle konuş
:hulya:

Bide herkese buna kaynanamda dahil ewde işlerin onun tarafından yapıldığı falan anlatılıyo.birkez şahit oldu.Bu daha çok sinirimi bozdu.2 hafata önce bir ameliyat geçirdim ve o halimle bile ne o ne eşim ikiside yardımcı olmadı.Ogünler için hakkımı ikisinede helal etmicem:(

Aynı evde sırf eşiniz için böyle bir insanla yaşamak senelerce ve evliliğininizin tadını çıkaramamanız zor tabi. Karşıdaki hiçbirşeye dikkat etmiyorsa eğer, bence çekmek zorunda değilsiniz. Aile bağlarımız bozulmasın derken, kendi kurduğunuz yuvadan vazgeçmeye kalkmışsınız nerydeyse. O yuvayı kim düşünüyor. Mutlaka konuşun eşinizle, yeri geldiğinde madem çalışıyor ,sabahın köründe kalkmasını bilecek o zaman, herkes bu kadar rahat hayat yaşamıyor. Aslında bunu görümcenizin düşünmesi lazım ama ,nerde.

ya canım galiba sen kimse kırılmasın kimse üzülmesin tarzı bi insansın ama az dişini göstermezsen insanlar seni kırmaya devam edecek, şakayla karşık lafı sokmak gerekiyor bazen:hulya:

odasini temizlemeyin ve yemek yapmayin bence

ben odasını 2 ay temizlemedim sanki oda inat ediyo temizlemiyo orya girip çıktıkça tozlar antreye kadar çıkıyo.Öbek öbek tozlar vardı yerlerde okadar pis düşünün artık.Kirlisi temzi aynı poşette duruyo.

eşinle konuş resti çek at,eğer hiç oralı olmuyorsa anlayacağı dilden konuş,görümcen sizin evde kalıyorsa bacım senin kardeşin akraban falan yokmu birini çağır sizinle kalsın,eşin birşey söylersede sen kendi kardeşine bak,ben sesimi çıkartıyormuyum de işte o zaman eşin kendi elleriyle gönderiri kardeşini merak etme böylelikle sende kurtulursun:::::::üzülme kendin yıpranırsın............

Son düzenleme:
Aynı evde sırf eşiniz için böyle bir insanla yaşamak senelerce ve evliliğininizin tadını çıkaramamanız zor tabi. Karşıdaki hiçbirşeye dikkat etmiyorsa eğer, bence çekmek zorunda değilsiniz. Aile bağlarımız bozulmasın derken, kendi kurduğunuz yuvadan vazgeçmeye kalkmışsınız nerydeyse. O yuvayı kim düşünüyor. Mutlaka konuşun eşinizle, yeri geldiğinde madem çalışıyor ,sabahın köründe kalkmasını bilecek o zaman, herkes bu kadar rahat hayat yaşamıyor. Aslında bunu görümcenizin düşünmesi lazım ama ,nerde.

ah be güzelim okadar düşünceli olsa bende hayvan değilim onun gösterdiği anlayışı ona gösteririm ama yok hepsi çok düşüncesiz.Ben eşimle yemeğe bile çıkamıyorum yanlız.

benim değil eşimin göndermesi gerekiyo tekrar konuşucam ama bişey yapıcağını sanmıyorum.Öyleyse ben gidicem bakalım ozaman ne yapıcaklar.Benim için gitmek kolay ama geri dönüşü olmaz iyice tartmalı giderken.Dönüp tükürdüğümü yalayamam

ya canım galiba sen kimse kırılmasın kimse üzülmesin tarzı bi insansın ama az dişini göstermezsen insanlar seni kırmaya devam edecek, şakayla karşık lafı sokmak gerekiyor bazen:hulya:

ewet canım öyleyim biraz ama böyle yaparken kendimi düşünmüyorum.Arda laf sokarım o anlamamazlıktan gelir.Ama artık sabrım kalmadı ben ewliliğimden bişey anlamadım ailemde farkında olanların ama ben sokmuyorum araya onları onlarda girerse işim içine iyice yüzgöz oluruz ve tamamen biter herşey.Artık ilaç kullanıyorum onun yüzünden beni getirdiği hallere bak ya ona yenildiğimi düşünüp daha çok kzıyorum kendime.

benim değil eşimin göndermesi gerekiyo tekrar konuşucam ama bişey yapıcağını sanmıyorum.Öyleyse ben gidicem bakalım ozaman ne yapıcaklar.Benim için gitmek kolay ama geri dönüşü olmaz iyice tartmalı giderken.Dönüp tükürdüğümü yalayamam

sen neden gidiyosun canım, orası senin evin, kimse dağdan gelip bağdakini kovamaz, madem evlencekmiş tutsunlar bi ev, görümcen gelin gideceği evde kalsın bu kadar zor mu, zaten yakında evlencekse eşyaları vardır, yoksada alsınlar beyaz eşyalarını girsin otursun kendi evine:hulya:

Bide herkese buna kaynanamda dahil ewde işlerin onun tarafından yapıldığı falan anlatılıyo.birkez şahit oldu.Bu daha çok sinirimi bozdu.2 hafata önce bir ameliyat geçirdim ve o halimle bile ne o ne eşim ikiside yardımcı olmadı.Ogünler için hakkımı ikisinede helal etmicem:(

Eşinizde ayıp etmiş ama...
İnanılacak şey değil,böyle günde yardım etmeyecekte ne zaman edecek Çok üzgünüm çoook
Ortak bir ev kullanılıyorsa,görümce o evde misafir demek değildir.Herkesin o evde sorumlulukları vardır.Ve yerine getirmek zorundadır. :delphin:
Yemek yapmıyor olabilir,ama en azından sofra kurulurken kaldırılırken,bulaşıkta falan yardımcı olması şarttır.
Oh ne güzel,hiçbir iş yapma yan gel yat...
Ayrıca anlamadım,onun odasını sizmi toplayıp temizliyorsunuz?
Durumu görümcenizle neden konuşmuyorsunuz ki kendinizi yiyip bitirceğinize yasakkelime

sen neden gidiyosun canım, orası senin evin, kimse dağdan gelip bağdakini kovamaz, madem evlencekmiş tutsunlar bi ev, görümcen gelin gideceği evde kalsın bu kadar zor mu, zaten yakında evlencekse eşyaları vardır, yoksada alsınlar beyaz eşyalarını girsin otursun kendi evine:hulya:

okadar kolay değil canım benim o başka bi şehire ewleniyo ve onu yanlız bi ewde bırakmazlar.sadece akarabaları var halaları falan onlarda da kalsa sadece biraz nefes almaya ihtiyacım var.Hiç abartmıyorum o eve geldimi akşamları nefesim kesiiyo sankisempatiksalakcinni

Siz neden onun odasını temizliyorsunuz ne münasebet...
Madem sizin evinizi otel gibi kullanıyor en azından odasını kendi temizleyecek, yok öyle şey...
Eşinizle ciddi ciddi konuşmalısınız bu durumu...
Başkalarının rahatını bozuyor ama kendi rahatından taviz verip yarım saat erken kalkamıyor bakıyorum...

görümcende evlendiği zaman bi akraba kızını yollamalı onun evine, görsün bakalım nasıl oluyomuş, ama büyük ihtimalle kabul etmez böyle bişeyi,
eşine de anlam veremedim ya, sen görümcenin kişisel hizmetçisimisin bence yemek falan yapma, kendileri yapıp yesinler abi kardeş
sempatiksalakcinni
umarım çok yakında evleniyodurda temelli kurtulursun

Back
X