- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım pat diye de defol git demicek heralde her işin yolu yordamı var.Kızcağız istemiyo napsın zorlamı...
Eşine burda büyük görev düşüyor tabiki bir yandan eşi bir yandan kardeşi,iki ara bir dere.
Eşi yeni evli sayılır yeni evli olmasa bile o kızın orda ne işi var Allah aşkına hadi misafir olarak geldi kaldı bir gün gitti durum öyle değil ki.Kendine yer yapmış resmen.
Eşinin güzellikle durumu ailesine izah etmesi gerekir ailesinin de gidip kızı alması ...
Abi baştan evde kalmasını istemiyecekti. Kendine ev tutmalı. Hem bir işin ucundan tutmasın hem de hizmet ettirsin.
Bir erkek kardeşi için de olsa karısını ezdirmemeli.
canım bunu her erkek diyemez
ben kendi adıma konuşuyum benim eşim kesinlikle demez örneğin
bende kaynımla 1,5 sene beraber oturdum.yetişkin erkek olmasına rağmen eşim bırakmadı kardeşini.kaynanam ve kayınbabam öldüğü için beraber oturduk.
burda durum daha farklı ama bu şartlarda bile benim eşim kızkardeşine git diyemez yada ayrı ev tutsun demez.adım gibi eminim canım
bilmiyorum belki benim eşim böyle diye bütün erkekler bana böyle geliyo ama kendimi onların yerine koyunca bende kolay kolay kardeşime yanımda kalma diyemembilmiyorumkismile
allah kimseyi böyle iki arada bir derede bırakmasın:Saruboceq:
Ben kazandım ben alkisalkisalkis
Evimdeyim ve herkes olması gereken yer bayanssulusmile
Ben kazandım ben alkisalkisalkis
Evimdeyim ve herkes olması gereken yer bayanssulusmile
Arkadaşlar selamlar,,, bayaaaa geç olacak ama bir konuda içim bunalıyor yardımlarınızı fikirlerinizi almak istiyorum YARDIM LÜÜTFEEEN . Ben 1,5 senedir evliyim benım 4 görümcem var bunların en bıyıklerı %80 mı ne özürlü yanı duyma konşmada sorunlu algısı zayıf hıc bır seyı algılayamıyor zor algılasa da ve idrak edemiyor çocuk gıbı aynı sürekli hap kullanıyor sakınleştırıcı gıbı bir şey ve 40 yasnda mı ne bıldıgım neyse gecen aylarda bunnla ılgılı konu açıldı dedı kı kaynanam oğlum ablana sen bakacaksın yanı ben :S eşimde zaten ona oda yapacam evde bnmle yaşayacak sankı kendi bakacakben istemiyorum kendı daıresı var geçer tek basına yanına bakıcı alırlar bakarlar y adakız kardeslerı alsın ben nıe bakıorm dıe çıkışdım çok yıne konusu açıldı dedım kı kaynanama kızlar nıe bakmıo onların kocaları istemez demez mi :Q nevrim atttı nasıl baş edecem ne dicem ilerde napmam lazım nolu r yardım ya ooff eşekmiyim ben
sanırım oldu teşekkürelr