görümcemm

Esin senin yaninda saniyorum.
Bundan iyisi ne olur ki.
Sadece biraz kotu ol.
O kadim sağda solda senin arkandan konuşan bir kadin.
Sen istediğin kadar iyi ol.
Sakin ha sakin samimi olma.

evet eşim bnm yanımda fakat çok vicdanlıdır yumuşadı biraz ona karşı sanki buda bnm canımı sıkıyor
aynen samimi olmak istemyrm

evet eşim bnm yanımda fakat çok vicdanlıdır yumuşadı biraz ona karşı sanki buda bnm canımı sıkıyor
aynen samimi olmak istemyrm

Öyleyse gorumcen sana imali imali konuşsa ?
Kotu kotu baksa ?
Hatta bir iki kotu laf söylese esin soğur mu yine ?

ya ben onun değişeceğini pek sanmıyorum canm ya ben öyle şakayla falan laf sokacak birisi değilim malesef keşke biraz yapablsm

Ogren o zaman canım. Kavga hayatın ıcınde, ne kadar kaçarsan kaç. Bu defa haddını bıldıreceksın. Hakkında Hayırlısı olsun.

sen cok takmıssın kafa gülüm ya olan olmus canım kendini suclama.kötü düsünme yine hata yaparsa kendi kaybeder bu kez esinde konusmaz asla onunla

Öyleyse gorumcen sana imali imali konuşsa ?
Kotu kotu baksa ?
Hatta bir iki kotu laf söylese esin soğur mu yine ?

zaten soğuk yani asla eskisi gibi değil ama ben görüşmesini istemiyorum

evet yine bişey yapsa eşim onun yüzüne bakmaz birdaha

sen cok takmıssın kafa gülüm ya olan olmus canım kendini suclama.kötü düsünme yine hata yaparsa kendi kaybeder bu kez esinde konusmaz asla onunla

evet haklısın canım ama ben herşeyi kafaya takıyorum zaten birde bukadın yüzünden çok problem yaşadım ondan gözüm korktu onunla iyi olmaktan keşke kapıyı açmasaydım ama oldu birkere bende evine gitmem gelirse birdahada açmam kapıyı

Ogren o zaman canım. Kavga hayatın ıcınde, ne kadar kaçarsan kaç. Bu defa haddını bıldıreceksın. Hakkında Hayırlısı olsun.

evet canım haklısın dün eltim geldi eltimde nefret ediyor ondan yine dedikodusunu duydum lanetin eltim anlattı

görümcem 8 ay önce falan ameliyat olmuştu geçmş olsuna gittim gönülsüzde olsa ozamn konuşuyrduk samimi olmasakta

görümcemn eltileri falanda ordaydı dün yanıma gelen eltimde ordaydı

görmcemn suratında şer yayıyor herzamanki gibi herkesle muhabbet ediyor ben evine geçmşolsuna gitmşm surat asıyor konuşmyr benmle

bende normalde gittiğim yerde hemen mutfağa falan girerim evsahibine yardımcı olurum huyumuda bilir bende haraketinden dolayı oturduğm yerden kalkmadım iş falan yapmadım insan olsun yapayım değilmi eltime diyomuş sen büyük başınla herişe koşuyorsun tweety23 de yerinden kalkmıyor diyomuş

benm annemler kardeşlerim geliyomuş kalıyolarmış herzamn sık geliyolarmış ki annemler herzamn gelemiyolar ayrı şehirlerdeyiz gelsede kendisini ilgilendirmez onu laf ediyomuş dedikodudan nefret eden ben kucağına düştüm bıktım artık bukadının dedikodularını duymaktan bunlar duyduklarımdan bazıları tabi birde duymadıklarım var

o ameliyat oldduğnda evine gittiğimde benm suratıma bakmadığı halde birgün sonra arabaları yok diye eşimle ben götürdük hastane kontrolüne hep bana kötülük yaptı hep ben iyiniyetli davrandım ama artık bıktım

canım bencede ben de sen gibiyim birini sevmedimmi bişiyini duydummu güvenemem.bence sen konusma acma kapıyı.gelirsede deki işim var uygun diilim de tersle hep

canım bencede ben de sen gibiyim birini sevmedimmi bişiyini duydummu güvenemem.bence sen konusma acma kapıyı.gelirsede deki işim var uygun diilim de tersle hep
aynen canım bende öyle yapacağım bidaha gelirse

Belki yapmistir ?
Kulagina gelse öyle birşey ?

nedemk istediğini anlıyorum canm ama ben kimseyle temas halinde değilim oyüzden ortaya bir sebeb koyamıyorum çok fazla şey yaptı bana eşimde hepsini biliyor benm hatam eve kabulettim herşeyi başa aldım en ufak bişeyinde abartıp söyleyeceğim gerizklının fırsat kolluyorum

Bu aksam gözlerinizi dolsun biraz aglayin hatta .
Agxinizda birşeyler geceleyin ama tam söylemeyin birşeyler .
Suphelensin...

Bu aksam gözlerinizi dolsun biraz aglayin hatta .
Agxinizda birşeyler geceleyin ama tam söylemeyin birşeyler .
Suphelensin...

bugece yapammda 1 kaç gün içinde yapacağım söyledikleriniiii beni kötü olmaya o itti napalım sağol fikirlerin için ortak

canım bugün sbah 10 gibi yine geldi kapının zili zır zır çalıyor bizde gece annemlerdeydik sabah erkenden yola çıktık eve gelince uyudum yeni uyumuştum kapıya baktım görümcem yanındada 1 kadın var komşusumu bilmiyorm hani otamatiğe basmamı bekledi bende ben hastaneye gidecm dedim diğer kaynımın arabası bizim evn önündeydi abimgl sizdemi dedi bende yok dedim o yürüdü bende pencereyi kapatıp içeri girdim

az önce eşim aradı x bize gelmi ş sende kapıyı açmadınmı dedi bende gelip sanamı şikayet etti dedim olanı söyledim eşimde çalışıyormuş müsait olunca arayacak onun pislikleri yüzünden eşimle kötü olmak istemiyorum nasıl konuşmlıyım eşimle bilmiyorummm eşime dedim ben kapıyı açmak zorundamıyım dedim müsait değildim dedim eşimde müsait olmayabilirsin ama kapı açmamak sana yakışmaz dedi yumuşak bir ses tonuyla işi var ondan aramadım tekrar 1 saata arar eşim onun yüzünden haklıyken haksız konumuna düşmek istemiyorum

ne gıcık kadın ya yüzsüz okadar sey yapmıs hala gelyo kene gibi.haklısın canım millet yüzünden aranız bozulcak sen kötü olcan bu kez.iyi yapmıssın canım bu yüz buldukca gelir yine.ben olsam istenmediğim yere gitmem daha ne gelyosa insan anlar azcık.bencede haksız konuma düsme canım,düsünemedim uykuluydum de canım üstüne gitmeden yumusakca

canım eşimle telde konuştuk bana dediki işte düşmanda olsa açmalısın kapıyı vs dedi bende bağırdım çağırdım buzamna kadar açtımda ne oldu sanki dedim neymişde burası köpeğin evimiymiş yani demk istiyor abisinn evi bende seni abi yerine bile koymuyordu şimdimi abisi oldun dedim telde işim var sonra konuşrz vs dedi

bende öfkeden salak gibi teli yere vurdum eşimde yeni almıştı marka vermek doğru değil ama hem pahalı bir telfn hemde parçası çok zor bulunuyor h ile başlıyor eşim eve geldi teli görünce öfkelendi ekran falan parçalndı birsürü masraf birde bulundğmz yerde servis falan yok

ben sinirkrizi geçiriyorm bir pisliğin yüzünden tartışyz diye neyse tamam eşim dörtdörtlük birisidir benide çok seviyor bende onu tartışsakta hep alttan alır ama bugün ben kendimi kaybettim ağlamaktan bir hal oldum ben eşimi kaybetmek istemem asla böyle kavgalar olunca ben kendimi kaybediyorum sonrada eşim benden uzaklaşır diye korkuyorum ama kardeşlerinede tahamül edemiyorum artık

sonra eşim ben sana onu kayırmıyorum ama ya görünmeseydin yada kapıyı açsaydın dedi bende mecbur aşağı eğilip bakıyorm camdan o da haliyle görüyr beni ayrıca sert bir uslubla söylemedm ben hastneye gidecm dedim defol demişim sanki eşime yetiştirmş pislik eline fırsat geçti kendi yaptığı 1000 taneyi benm 1 tanemle kapatack üste çıkacak

bende suç ama sinsi olmayı beceremedim hiç geçen geldiğinde açmasaydım ozamn konuşmyrdk haklı yere açmamış olacaktm ama geçengün açıp bugün böyle yapmam beni suçlu duruma düşürdü o pislikte eşimle konuşmaya başladı fırsat bulupp offf eşim şimdi işe gitti morali bozuk benmde moralim bozuk

eşim teli kırmama çok sinirlendi kırıldı birde

sanki ben sadece kendi kardeşlerimi istiyormşm gibi konuştu oysa o beni biliyor ben bana iyi olana iyi olurum çok kötüyüm kafam kazan gibi

eşim azönce yemeklik bişeyler almış evin önüne getirdi zile bastı evsahibinn çocuğu çıkardı aşağı inecek halim yoktuu telde yok konuşmyrmda keşke bukadar tepkili davranmasaydımmm ağla ağla mahfoldum napsamki bennnnnnn eşimm benden uzaklaşsın istemiyorum ama o kadınla tekrar tekrar iyi olmasına tahamül edemiyorumm alttan alsam o kadın konusnda yumuşk davranack yine aynı şeyler olacak küssem darılsam eşim benden uzaklaşır diye korkuyormmmmmm eşimsiz olamam ben delirdim oldummmm

canım benim tele canını sıkma canın sagolsun yapılır,bende vaktinde kırdıgım oldu:26:kadının hemen arayıp kapıyı acmadı demesi zaten gıcık oldugunu gösteriyor.suan sana hak veriyorum keske en basta hiç acmasaydın kapıyı.olan oldu ama canını sıkmakla kendine ediyosun.esinle konus bence benim canım sıkılıyo onu görünce güvenemiyoorum cok samimi olmak istemiyorum de.aranız bozulmasın o kadın yüzünden.esin seni seviyor gülüm asla bırakmaz.
olmazsa kadını cek konus ben sana güvenemiyorum de,esimle aram bozulsun istemiyorum de canım.gıcık kadın bu kadar ne gelip gidiyosa otur evinde görünce meraba de sanki bu kadar gelip gitmeye ne gerek var demi.hersey zamanla olur belki sen yumusayacaksın zamanla imkan vermiyoki.o gözyaslarına degermi gülüm.

Son düzenleme:

canım eşimle çok şükür düzelttik arayı eşimde fazla anlatmadı ama işyerinin önünde konuşmuşlar eşimi dışarı çağırmış bana kapıyı açmadı hastneye gidcğm dedi demiş eşimde biz hstneye gidecektik doğru demiş bana soğuk davrandı demiş eşimde zamanında yaptın yaptın onunda sana kalbi doğrulmuyor demiş oyüzden böyle davranıyor demiş ee diyomuş ben özür diledim bende özür dileyince herşey düzeliyormu dedim o kadını hayatımda istemiyorum dedim

eşimede dedim sende hemn onun yaptıklarını unutysn dedim

eşimde yok ben unutmuyorm onada söyledim sen ruh hastasısın dedim diyo

ben evine gidip gelmiyorum çok samimi olmuyorum yolda görürsem konuşursa heee diyip geçiyorum ele güne karşı düşman olmak istemiyorum birde rahmetli annemin hatrına diyor bende tamam samimi olmazsan muhatap olmazsan problem yok dedim 5 aydır gelmiyordu kavga gürültü yoktu dedim 1 gün geldi 2.günü senle problem yaşadım hayatımızdan uzak dursun dedimmmmmmm

inş eşimde muhatap olmaz affetmez onu uzak durur bizden pislikkkk hep huzurumu kaçırdı o inş birdaha gelmezzzz onun yzünden zil çalınca aşağıya bakamıyorummmmm işyerimiz burdaa evimde güzel piyasaya göre çok uygun oyüzden taşınmıyorum taşınsamda işyeri burada zaten ozamn eşime daha çok sırnaşır fırsattan istifade

napacımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…