Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok haklısınız. Umarım başarırim. Bunu deneyeceğimgençler toplanmıyor
size bebek görmeye geliyorlar
yani bebek görmeye gelenler olunca hiç görümcemi çağırmadım
bir tek onun eşinin ailesi geldiğinde geldi ki zaten o kişilerle aradaki tek bağ o idi
eşinize yavaş yavaş aradaki farkı hissettirin
zira sizin esma X ve bebeğinden oluşan bir aile olduğunuzu
abla yahut kv nin buna dahil olmadığını onlarla da ayrı bir etkinlik programı yapılabileceğini hissettirin
yukarıdaki örnekleri bu durumu sezinlediğim için yazdım zaten
Hayır. Nisanliyken çok seviyordum. Çok sansliyim falan diyordum. Evlendim aman allahım gerçek yüzüyle karşılaştım. Özünde iyi biri ama işte beni takmiyor beni yok sayıyor. Nisanliyken bi kere bi olayı olmuştu. Evi dizdik bu geldi koltuğu söyle koyalım dedi. Ben Hayır böyle istiyorum ben dedim. Daha sonra eve bi gittim ben yokken evime girilmiş başkalarını da götürmüş ler gezdirmeye. Bi baktm koltuğu o dediği yere koymuş. Eşime çok sinirlendigimi belli ettim. Eşim eve girince kimse karışmaz şimdi takma ablamin vardır böyle huylari dedi. Asla kabul etmem bunu dedim başka bişey yapmadı
Onu söylediğinde ben sok oldum bi an kaldım öyle bişey diyemedim şimdi bi daha dese canını okurumSana gelin neki falan dediğinde, sende ona dönüp de ki;
Sen kimin nesisin kimin gelinisin.
Hatta söyle ki senin kaynanlar yok mu az da onlara uğra.
Çok iyi yapmissiniz haketmis boylelerine böyle yapcaksinişte öyle dik duracaksınız ki ayağını çeksin
bakın benim kv ile bebeğin ayakkabısı hikayem vardır burada hep yazarım
kadın takmıştı bu çocuğa evde ayakkabı giydir diye ki giydirmiyorduk asla
neyse bir kere ben evde yokken gelmiş evde bakıcı var bir baktım bebeğin ayağında ayakkabı ama daha kapıdan yeni girdim
aldım çocuğu kucağıma, çıkardım ayakkabıları uzattım bakıcıya evde ayakkabı giymiyoruz bunlar dışarısı için dedim koy ayakkabılığa
kadın anladı mesajı laf ona değil babaanneye
babaanne de altını sildim dedi ben de kirli demedim ki evde giydirmiyoruz dedim deyip dönüp gittim
o çocuk onun bizde olduğu 3-5 saat ayakkabı ile dursa bir şey olmaz bunu ben de biliyorum ama o benim bebeğim ve benim sözüm geçer bunu anlaması için yaptım
tabii bir şey diyemedi ama hırsını da alamadı
dışarı çıktık çocuk ayakkabısını giydi oynuyoruz parkta
çocuğa senin bu annen ne biçim ayakkabı almış, sana iyi ayakkabı almıyor mu kötü mü bunlar gibi gibi saçma laflar etti ki çocuk daha 11 aylık falan
o zaman hanımefendi çizgimden çıkmadım zira ayağındaki ayakkabı markalı iyi bir şeydi ve belki ederi kv nin tüm dolabındakileri katlardı fakat duymamazlığa vurdum zira susamaz kavga ederdim
Hahaha haklısın valla canım. Ya benim tek sıkıntı kayınvalidemlerle aramız çok iyi. Doldurur diye korkuyorum. Çünkü kızına aşık kadın. Öyle konuşuyor ki onun için sende ki kafa ne diyesim geliyor. Tanimasam inancamo nasıl iğneliyosa sende lafını daan dan vur gıcık oluyorum böle patavatsızlaraherkes yerini haddini bilsin biraz çekinsin senden canım. ben görümceme başta mesafeli oldum bişe olursada çatır çatır söledim şimdi gaayet çekinir pekte gelmez sen deli ol onlar kahrını çeksin boşverr
![]()
Benim eşim annesine gerekiyor azini payını veriyor ama ablaya aşırı düşkün hep o haklı ben abartiyorum.Kadın kendini merkez ilan etmiş,HERŞEY ONDAN SORULU MODUNDA
aMA iyilik ile anlamıyorsa anladığı dil ile anlatmalısınız...
kv ile aran iyiyse onlada konuşursn benimde çok iyi aram çok iyidir kaynanam çok severim görümce gidip annesine sölerse bnde sölerim genelde beni savunur zaten haklı olduğum için sende haklı olduğun konuda konuşmaktan tartışmaktn çekinme tepene çıkar yoksaHahaha haklısın valla canım. Ya benim tek sıkıntı kayınvalidemlerle aramız çok iyi. Doldurur diye korkuyorum. Çünkü kızına aşık kadın. Öyle konuşuyor ki onun için sende ki kafa ne diyesim geliyor. Tanimasam inancam
Hahaha ah gönlüm istedi de dilim varmadi. Çok kalp kirabilen biri değilim ama bu hakediyorSENİNLE S'DİK YARIŞTIRIYOR AKILLI. BURASI BENİM EVİM Bİ GERİ DUR DESEYDİN :)
Evet söylüyorum bazen o da aşırı ablaci. Sana iyilik yaramıyor diyor resmen nankör ilan ediyor beni. Ama o kadar doluyor um ki bi gün fena yapcam
İşte mesele koca da bitiyor. Benim ki bunlarsiz bişey yapamıyor. Ablası da şöyle oldu. Onun da kuzeni sonuçta. Gençler toplanıyor ua benim ki hemen ablamlari da çağır dedi. Çağırmak zorunda kaldım. Bu gorumce çok söz sahibi resmen. Annesi ablan söyle iyidir ablan böyle iyidir. O böyle konuşurken bozmamak için zor tutuyorum kendimi.
Hiç tahammül edilecek gibi değilHayır. Nisanliyken çok seviyordum. Çok sansliyim falan diyordum. Evlendim aman allahım gerçek yüzüyle karşılaştım. Özünde iyi biri ama işte beni takmiyor beni yok sayıyor. Nisanliyken bi kere bi olayı olmuştu. Evi dizdik bu geldi koltuğu söyle koyalım dedi. Ben Hayır böyle istiyorum ben dedim. Daha sonra eve bi gittim ben yokken evime girilmiş başkalarını da götürmüş ler gezdirmeye. Bi baktm koltuğu o dediği yere koymuş. Eşime çok sinirlendigimi belli ettim. Eşim eve girince kimse karışmaz şimdi takma ablamin vardır böyle huylari dedi. Asla kabul etmem bunu dedim başka bişey yapmadı
kayinvalide ve kayınpeder aşırı düşkün buna.
biz her bi araya geldiğimizde malesef bu kadın icimizde oluyor hep.
Sağol canim. Allah uzak etsin böyle tipleri. Ben ilk zamanlar çok sevinmistim eşimin ablası var diye ben hep ablam olsun istedim ama onu beni yönetmeye kullanmaya başka zamanlarda da beni takmamaya başladı. Abla kardes olmamıza izin vermedi.