- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
konunun basligi beni cok güldürdü yahu
süper bi baslik secmissin canim
diger arkadasa katiliyorum o nasil davraniyosa sende öyle davran veyaa hic umursama bile amannn cokta fifi
Bana sanki görümceniz öylece yerinde duruyor, hiçbir şey yapmıyor gibi geldi yazdıklarınızdan. Bir heykel gibi canlandı kafamda. :s Yani kimseye zararı yok da siz yanlış algılıyorsunuz gibi...
Kıskançlık sezmek nasıl bir şey ki? Davranışlarıyla, laflarıyla mı belli ediyor?
Yani bazen bir insan az konuşursa, ağır takılırsa hemen havalı, kendini beğenmiş, ne uyuz bir tip gibi sıfatlar söylenir de ondan sormak istedim. Size kıskanıyormuş gibi gelmiş olmasın? Ya da siz sizinle pek konuşmamasına, sıcaklık göstermeyişine mi bozuluyorsunuz/sinirleniyorsunuz? Eğer öyleyse herkesin bir yapısı var, o da her insanla anlaşabilecek biri değil demek ki. Kendi halinde takılıyor.
söylediklerinde çok haklısın öyle kıskanç insandan her pislik beklenir..kendi eşinide kıskanır senide kıskanır kendine özgüveni olmadığı için zavallım..cahil insanla muhatap olup sinirlerini bozma derim[/B]
kusura bakma dobra dobra söylüyorum bence yazdıklarına bakılırsa onu sen kıskanıyosun ama bunu bastırmaya çalışıyosun.ister kız ister başka bişey söyle bu böyle bence.fesatlık ta hiç iyi birşey değil.kendi kendini yer bitirirsin söyliyimsen de görümce olcakmışsın bak kendine örümcek demişsin genelleme yaparak
Çok haklısın canım ama bazı şeyler zorla olmuyor o yüzden o sana nasılsa sende ona aynı davran. Bir tanede benim başımda var aslında 3 tane görümcem var ama bir tanesi aynı senin anlattığın gibi. Geçenlerde kalabalık bir ortamda bana demezmi bizim gelin çok uyanık, uyanık olmasa yakışıklı kardeşimi almaz. o günden beri sinirimden ölüyorum. kıskanç insanlarla uğraşmak zordur yani.
estagfiullah ne demek. her düsünceye saygim var. ama inanki ben kiskanmiyorum aciyorum ona hem güzel hem bu kadar geride kalisina.hic esi dostu yok mesela.sadece esi babasi ve bi kuzeni var bunlarla bagi.evet bende görümce örümceyim ama ben mutluluk aglarini örmek isterim yavas yavas.onun gibi gelinin bi acigini gözetlemem..siz görümcesiniz sanirim...
Kişiliğiniz zıt birde yurtdışında ise buradaki görgü kurallarını unutmuştur aynı yabancılar gibi olmuştur bu kendi hatasınada görmez kafdağında gezer iyi geçinmek için yalakalık yapman gerekecek
yoo görümce filan değilim olaylara geniş ve mantıklı bakıyorum.hiç birşeye tek taraflı bakılmaz..
benim ablam yurtdışında üni okudu memlekete geldiğinde ona gittiğimizde ne dedi biliyormusun kendi ikramınızı kendiniz yapın buzdolapta herşey var dedi! Sonra anneme dedim ki burası Türkiye buradaki adetler ne ise onu uygulasın sinirimden o yaz birdaha yanına gitmedim !hay agzini yiyim senin ya ..ne kadar güzel anlattin..evet yurt disi canim benim ailem kardeslerim benden uzakta türkiyede hep.. bana biraz yakin davransa nolurki.ama yok ben yalakalik yapmam beklenio bende yapmam..buraya gelin gelmek isteyenler bi daha düsünün burda madddiyat var ama sevgi maneviyat sifir yemin ederim..aciyorum sevgi kitliginda yasianlara..
evlimisin peki cnm.insan icinde olunca inan bana cerceveyi pek genis tutamio..evlenmeden hep mükemmel bi evlilik yasiycama söz verirdim kendime.yani olaylari abartmadan fedakarlik ve anlayisla bizim evliligimiz farkli olsun derdim..ama gel görki olaylarin icine girince tek sende bitmiyo is..50 kisi birden hüküm surmek istiyo insanin evliliginde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?