görümcenin hamileliği

''düğünün gelini olarak benim hayallerim daha önemli ben yaz gelini olmak isityorum 2 ay sonrası yağmurlu bir eylül gününde evlenmek istemiyorum.hem doğumdan 2 ay sonrası bakalım o çok istediğin elbisenin içine girebilecekmisin?daha şimdiden bunun hesabını yapmayalım bence''derdim.ve bu konuyu hala uzatırsa son cümleyi tekrarlayıp durmanı öneririm.sanki kendi düğünü hayallere gel hele yaaa :confused:

bu bir dertmidir bilmiyorum ama dünden beri aklımı kurcalıyo.

şuan nişanlıyım, nişanlım önümüzdeki ay askere gitcek ve mayıs ayında gelcek bizde temmuz ayında düğün yapıp evlencez inşallah. düşüncemiz bu yöndeydi taa ki dün'e kadar.

görümcem nezamandır biizm düğünün hayalini kuruyodu işte heycanlanıyomuş filan şimdiden elbiselerini ayarlıyomuş vs... annesi de bu yüzden, kızım sakın hamile kalma dügünden sonra cocuk yap diyodu. o da dügüne hamile olmam bebek yapamam , gelin almaya bende gidicem halay başı olcam vs diyodu.

gecen gün telefonda konusuyoduk. adetinin geciktiğini söyledi bende şakalı yoldan , 'ay abla hamile olmayasın' dedim. o da test aldım yapcam dedi ve dün aradı hamileymiş. kimseye söylememiş daha ne annesine ne nişanlıma..

bende iyi hayırlı olsun. Allah saglık sıhhat versin yardımcın olsun gibilerinden güzel temennilerde bulundum. o da ben düğünü düşünüyom yaa falan dedi. olmadı dügünü erteleriz dimii yaa asdf34 dedi. ben şok oldum gülerek 'ay yok abla erteleme olmaz nişanlımın da bunu isticegini düşünmyorum' dedim.

ya ben kına dügün elbiselerimi hep ayarlamıştım halay başı olcaktım oturmıcaktm oynıcaktım filan dedi.. sonra da olmassa gelmem gibilerinden duygu sömürgesi yapmaya basladı. bide dügünde bacılar kardeşler olmassa dügün olmaz ki dedi.

bende nişanlımla konustum o da ertelemenin olmıcagını söyledi. ben onun elbise keyfi yüzünden dügünümü erteleyemem gibilerinden konuştu ama arada da vicdan yapıyo işte 20günlük bebekle nasıl gelcek işte şimdi bişi söylersek hamile kadın cocuga zarar olur filan demeye basladı. bende ablan oynayamıcak die dügünümü ertelemk istemiyorum gelsin bebegi kucagında otursun diger kardeşinin dügününde oynasın dedim..

ama benim zoruma gitti. bana sormadan benim dügünümü nasıl erteleyebiliyosun kendince yorumlar yapıyorsun dügün tarihimle ilgili.. sen benim dügünümle ilgili hayaller kuruyosunda ben o dügünün gelini olarak hic mi hayal kurmuyorum hic mi gün saymıyorum. insanlar mı cok bencil ben mi cok abartıyorum acaba ?

böyle bi durumda sizin tepkiniz nolurdu? dügünün ertelenmesine müsade edermiydiniz ?
Zaten sezeryan ise gününden iki hafta önce alınıyor birde bu hamilelik sonu ne olcak belli olmaz sağlıkla kucağına alsın sonra halayi düşünsün hayırlı iş gecikme olmaz sen kendini hiç kötü etme büyükler halletsinler derim

şuan nişanlıyım, nişanlım önümüzdeki ay askere gitcek ve mayıs ayında gelcek bizde temmuz ayında düğün yapıp evlencez inşallah. düşüncemiz bu yöndeydi taa ki dün'e kadar.

görümcem nezamandır biizm düğünün hayalini kuruyodu işte heycanlanıyomuş filan şimdiden elbiselerini ayarlıyomuş vs... annesi de bu yüzden, kızım sakın hamile kalma dügünden sonra cocuk yap diyodu. o da dügüne hamile olmam bebek yapamam , gelin almaya bende gidicem halay başı olcam vs diyodu.

gecen gün telefonda konusuyoduk. adetinin geciktiğini söyledi bende şakalı yoldan , 'ay abla hamile olmayasın' dedim. o da test aldım yapcam dedi ve dün aradı hamileymiş. kimseye söylememiş daha ne annesine ne nişanlıma..

bende iyi hayırlı olsun. Allah saglık sıhhat versin yardımcın olsun gibilerinden güzel temennilerde bulundum. o da ben düğünü düşünüyom yaa falan dedi. olmadı dügünü erteleriz dimii yaa asdf34 dedi. ben şok oldum gülerek 'ay yok abla erteleme olmaz nişanlımın da bunu isticegini düşünmyorum' dedim.

ya ben kına dügün elbiselerimi hep ayarlamıştım halay başı olcaktım oturmıcaktm oynıcaktım filan dedi.. sonra da olmassa gelmem gibilerinden duygu sömürgesi yapmaya basladı. bide dügünde bacılar kardeşler olmassa dügün olmaz ki dedi.

bende nişanlımla konustum o da ertelemenin olmıcagını söyledi. ben onun elbise keyfi yüzünden dügünümü erteleyemem gibilerinden konuştu ama arada da vicdan yapıyo işte 20günlük bebekle nasıl gelcek işte şimdi bişi söylersek hamile kadın cocuga zarar olur filan demeye basladı. bende ablan oynayamıcak die dügünümü ertelemk istemiyorum gelsin bebegi kucagında otursun diger kardeşinin dügününde oynasın dedim..

ama benim zoruma gitti. bana sormadan benim dügünümü nasıl erteleyebiliyosun kendince yorumlar yapıyorsun dügün tarihimle ilgili.. sen benim dügünümle ilgili hayaller kuruyosunda ben o dügünün gelini olarak hic mi hayal kurmuyorum hic mi gün saymıyorum. insanlar mı cok bencil ben mi cok abartıyorum acaba ?

böyle bi durumda sizin tepkiniz nolurdu? dügünün ertelenmesine müsade edermiydiniz ?
Gorumcen keyf yapsin zevkini cikara cikara bebek yapsin.Sende onun zevki yuzunden dugun ertele...Ne guzel dunya ya.Bunu yuzune soyleyeceksin aslinda ama iste....Disini sikamamis mi..Istese bal gibi de korunurdu ama dayanamamis sanirim.Zevkleri,dugunde halaybasi olmaktan agir basmış.

Ağustos ortası olsun olmaz mı kotu birine benzemiyo gorumcen yazık uzulmuş heves etmiştir dediğim gibi olursa oynar emzirir kaynanasına verir benim kardeşimin ki 2 aylıktı oynamıştı

bizde düğün tarihimizi belirledikten 1 ay sonra hem görümcemin hemde yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik. görümcem ben gelemem artık düğününüze dedi. arkadaşım ise düğünü ertele dedi bana :D bende oldu canım sana göre mi ayarlıcam bir ay daha sıkaydın dişi dedim :D düğüne kadar her görüştüğümüzde burnumdan getirdi düğününde doğacak bu çocuk bak gör ordan hastaneye gidicez die strese soktu durdu beni. düğünümden 1 hafta sonra arkadaşım doğum yaptı.
kimse için tarih değişikliğine gitmeyin okadar önemseyen insan ona göre davranır

Düğün ertelemek ne yahu saçma o yine oynasın Allah allah bütün gece köçeklik yapacak değilya millete töbe töbe..hayir bak vefat olsa anlarim cenaze olunca ertelenirde bebeği doğacak oynayamiyacakta milletin ağzı yetmez gülmeye..benimde bir tanidigimin nisani olacak kiza ben dogurcam o zaman bebegim ufak olacak yapma diyemem ki..annemlere olmadi takisini yollarim gelemezsem takarsiniz dedim..görümcenizde o gece bir köşede otursun arada kayınvalidenize bebegi biraksin oynasin..siz nisanliniza hayirdir benimle biran önce evlenip mutlu olmak istemiyomusun halbu ki ben neler hayal etmistim deyin sizde duygu sömürüsünün dibine vurun..ya kıllık değil mi düğün ola ki ertelenirse sizde evlenince sudan bir bahaneyle ilk gecenizi erteleyin bakalim kac gun bekliyecek nisanliniz..

Abimin düğününde ki daha iki ay olmadı evleneli ve bebeğimin kırkı cikmamisti bizde gayet iyi kına düğün atlattık...kimseye göre hareket etmeyin ayrıca gorumcenizin sizden bunu istemesi çok sacma...hayırlı is uzatilmaz ama sizin yerinizde olsam görümceme değilde nişanlıma karşı bi zarf atardım olur ya erteleyelim diye oda gerçekten istiycekse ertelemeyi sıkıntı var....

ne münasebet canım milletin keyfine göre mi düğün yapacakmışsın
senin hayallerin yokmuymuş, bu ne bencillik böyle :KK35:

Back
X