görümcenin telefonu

afra tafra

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
1.077
1.361
128
az önce eşim aradı beni. kız kardeşinin teli kırılmış. ne hikmetse tam da telini değiştirmek için abisine ısrar ettiği bir dönemde kırılmış. eşim kardeşinin hesabına 800 tl havale etmemi istedi. ben olmaz öyle şey babası alsın dedim. hem nasıl oluyor da tam tel istediği sırada kırılıyor, kesin sana yenisini aldırmak için telefonunu kırdı dedim. eşim uzatmadı konuyu ama şimdi baktım kendisi havaleyi yapmış. tam da beklediğim gibi.. hiç bitmeyecek mi bunların istekleri? ben hep kendimden kısıp onların zevkleri için harcama yapmak zorunda mıyım? yoksa bu bir kader mi?

güncellemeeee... eşimle konuyu ciddi ciddi konuştum. bu böyle olmaz sömürülüyoruz dedim. bayağı şeyler söyledim. beklemediğim bir cevap aldım. bu kez onun da zoruna gitmiş. o da babasının kardeşlerine verdiği paraları sorgulamaya başlamış. sahi ne yapıyorlar o kadar parayı dedi mesela. uzun uzun konuştuk. sonuç olarak bundan sonra daha dikkatli olacağını düşünüyorum. eşimin buradaki bazı insanlar gibi katı olmadığını görmek beni çok mutlu etti.

Son düzenleme:
Anası babası eşi yok mu yahu ? Abisinden isteyecek kadar acelemiymiş telefonla işi

Bitmez canım bitmez bu erkeklerin ailelerinin istekleri bitmez..resmen ne koparsak kar diye görüyolar..geçende benim bu tarz konum vardı ben gereğini yaptım..ağzının payını verdim almak isteyenlere..tak dedi artık banada

Bir gün evladım olursa onu kardeşten, hatta anadan babadan bile utanılır, insanda ar olmalıdır yavrum
kimseden bir şey bekleme, kimseye yük olmadan yaşa diye diye büyüteceğim..

Oldum olası sevmem rahat, keyfine düşkün,istemekten utanmaz insanları..

Allah yardımcınız olsun.

800tl mi pes diyorum...siz çok mu zenginsiniz yani maaşlar bol mu hiç mi evde eksiğiniz yok
valla canım eşim tek çalışıyor. ortalama memur maaşı, kira, ev masrafı, çocuk derken ay sonunu getiremediğimiz çok oluyor. benim aptal kocam hesaptaki parayı sorduklarında söylyor 3 kuruş kalmışsa son kuruşa kadar peşimizi bırakmıyorlar.

Yaşı Çalışmaya müsait ,sizden para istemeye yüzü olamaz.ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilir,ya da anne babadan para alabilir.hele hele böyle keyfi şeyleri istemesin bir zahmet

Yaşı Çalışmaya müsait ,sizden para istemeye yüzü olamaz.ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilir,ya da anne babadan para alabilir.hele hele böyle keyfi şeyleri istemesin bir zahmet
yüzsüzlük kısmını çoktan geçtik. en ufağından en büyüğüne kadar bizden istiyorlar. utanmanın yanından bile geçmiyorlar. hani desek buyrun bizim maaşı siz alın biz taş yeriz ha tamam o zaman derler

belli ki eşinizin yumuşaklığını fark etmiş, kullanıyor. çok ayıp. eşinizle konuşun çünkü istekleri artacak gibi görünüyor. eşiniz kör değilse o da fark edecektir.

ama ama benimde eski telime yigenim oyuncak attı ekrani çatlamıştı.

ve erkek kardeşim yeni telimi aldı.ha ben alma falan dedim ama aldı.ne yalan söyleyim eski telim baya eskiydi.yenisine pek sevinmiştim

gelinimiz de ne kadar mahcup oldun alıcak tabi kardeşi degilmisin dediydi.

acaba arkamdan kendi araların da sorun ettiler mi

bu geldi şimdi aklıma:KK16::KK64:

Back
X